IFK Göteborg vs Mjällby: Bästa oddsen och matchtipsen

IFK Göteborg vs Mjällby Statistik

  • I 14 av IFK Göteborgs senaste 16 matcher i Allsvenskan var antalet av mål under 3.5
  • I 13 av IFK Göteborgs senaste 15 hemmamatcher i Allsvenskan var antalet av mål under 3.5
  • IFK Göteborg har inte vunnit 11 av sina senaste 12 hemmamatcher
  • I de senaste 7 IFK Göteborgs matcher, var antalet mål under 3.5
  • IFK Göteborg har släppt in i 13 av de senaste 15 hemmamatcherna
  • Mjällby har gjort mål på de senaste 22 matcherna
  • I 22 av Mjällbys senaste 24 bortamatcher var antalet av mål under 3.5
  • I 19 av Mjällbys senaste 21 bortamatcher i Allsvenskan var antalet av mål under 3.5
  • Mjällby har gjort mål på de senaste 13 matcherna i Allsvenskan
  • Mjällby har gjort mål på de senaste 10 bortamatcherna

IFK Göteborg vs Mjällby H2H

Mjällby blev helt knockade när IFK Göteborg tog en 1-0-seger i det senaste mötet. Välförtjänad revansch efter den tidigare 1-0-förlusten, som Mjällby vann med i matchen innan. IFK Göteborg har varit något mer framgångrika än Mjällby under de senaste mötena. Med en fördel på 5-3-2 inför kommande match har spel på IFK Göteborg visats sig vara den mest lönsamma vägen att gå. Spelbolagens bästa odds för en hemmaseger ligger på 2.25. Mjällby tog endast en seger från 9 möjliga försök mot IFK Göteborg. IFK Göteborg gjorde minst ett mål i 8 av sina 9 senaste matcher i Allsvenskan mot Mjällby. I sju av de senaste tio matcher mellan IFK Göteborg och Mjällby gjorde båda lagen mål.

Det blev över 2.5 mål sex gånger i de senaste tio matcherna mellan lagen. IFK Göteborg gjorde i snitt 1.8 mål, medan Mjällby snittade 1.3 mål. Båda lagen göra mål blev ett vinnande spel sju gånger. Över 2.5 mål gjordes i sex av IFK Göteborg’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på 0.9 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i sex av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 1.8 mål under den här perioden.

IFK Göteborg vs Mjällby Preview

IFK Göteborg form

En poäng är allt IFK Göteborg har på kontot efter sina tre senaste matcher, där de åkte på stryk med 2-1 och 0-3 mot GAIS och Malmö FF Den senaste matchen gav en viss tröst efter 2-2 mot Sirius. IFK Göteborg har inte vunnit någon av sina sex senaste matcher i Allsvenskan på Gamla Ullevi. Ett facit på en oavgjorda och fyra förluster, där de släppte in tolv och gjorde fem mål.

Mjällby form

Mjällby ser ut att kunna möta vilken moståndare som efter sju poäng i de tre senaste matcherna. De började med att kryssa 1-1 mot Brommapojkarna, för att sedan vinna mot Halmstads BK med 1-3, och Hammarby i en 3-0-vinst.

Nuvarande tabellen i Allsvenskan

IFK Göteborg tog blygsamma ett segrar av sina 10 senaste matcher runt om i samtliga tävlingar. De delade poängen med gästerna i två av matcherna, medan det blev sju förluster. Mjällby vann fem av de 10 senaste och spelade oavgjort två samt förlorade tre av matcherna under denna period. IFK Göteborg har inte direkt varit bra på att stänga ner sina besökare på Gamla Ullevi. De tog endast ett segrar samtidigt som de höll nollan, en gång.

Senaste lagnyheter

Överraskande nog har IFK Göteborg bara gjort första målet i två matcher av de senaste tio matcherna. Mjällby har gjort första målet i fem matcher av de senaste tio på hemmaplan. Mjällby har gjort mål i 9 raka möten med IFK Göteborg när man spelat på bortaplan.