Sandvikens IF mot Varbergs BoIS FC – Matchförhandsvisning, Tips, Odds

Sandvikens IF vs Varbergs BoIS FC Statistik

  • Sandvikens IF har gjort mål i 14 av de senaste 16 hemmamatcherna
  • Sandvikens IF har släppt in i 11 av de senaste 13 matcherna
  • Sandvikens IF har vunnit 5 av sina senaste 6 hemmamatcher
  • Sandvikens IF har inte förlorat 6 av sina senaste 7 hemmamatcher
  • I de senaste 3 Sandvikens IFs hemmamatcher, var antalet mål under 3.5
  • Varbergs BoIS FC har gjort mål i 25 av de senaste 27 bortamatcherna i Superettan
  • Varbergs BoIS FC har inte vunnit 18 av sina senaste 20 matcher
  • Varbergs BoIS FC har släppt in i 20 av de senaste 22 matcherna
  • Varbergs BoIS FC har inte vunnit 11 av sina senaste 12 bortamatcher
  • Varbergs BoIS FC har släppt in i 15 av de senaste 17 bortamatcherna i Superettan

Sandvikens IF vs Varbergs BoIS FC H2H

Det är första gången på länge i Superettan-sammanhang som Sandvikens IF ska spela mot Varbergs BoIS FC.

Över 2.5 mål gjordes i sju av Sandvikens IF’s tio senaste matcher i samtliga tävlingar. De gjorde ett snitt på 1.6 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i fyra av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 0.9 mål under den här perioden.

Sandvikens IF vs Varbergs BoIS FC Preview

Sandvikens IF form

Sandvikens IF misslyckades med att vinna någon av sina tre senaste matcher, även om de fick en poäng mot Gefle i en 2-2-match, innan det kom en förlust mot IK Brage 0-1. Senast fick man nöja sig med oavgjort 2-2 mot Helsingborg. Sandvikens IF har tagit fyra poäng från deras två möten med lagen från den nedre halvan av Superettan-tabellen. Detta motsvarar ett vinster efter att ha gjort mål fyra gånger och släppt in tre. Sandvikens IF tog bara två segrar från sex möjliga Superettan-matcher på hemmamark. I de resterande fyra matcherna spelade man oavgjort i noll och förlorade en, samtidigt som laget gjorde tre och tappade in två mål.

Varbergs BoIS FC form

Ett oavgjort resultat är det enda positiva som Varbergs BoIS FC har med sig från de tre senaste matcherna. De tog poängen efter 1-1 mot GIF Sundsvall, sedan kammade man noll mot Trelleborgs FF i en 0-1-match. Sist blev det mer besvikelse då Örgryte vann med 1-3. Varbergs BoIS FC har bara en ynka seger från sina sex senaste bortamatcher i Superettan. Man spelade oavgjort i två och förlorade tre, släppte in nio mål och gjorde sex.

Nuvarande tabellen i Superettan

Sandvikens IF vann tre av sina 10 hemmamatcher i alla turneringar, samtidigt som man förlorade sju gånger. Varbergs BoIS FC vann ett av sina 10 senaste bortamatcher, med tre oavgjorda och sex förluster också. Sandvikens IF känner sig nog optimistiska till att göra mål på söndag mot Varbergs BoIS FC som bara lyckats hålla nollan en gång i de 10 senaste bortamatcherna. Värdarna kämpade i sin tur till sig två hållna nollor i sina 10 senaste på hemmaplan.

Senaste lagnyheter

Sandvikens IF har gjort första målet i fyra matcher av de senaste tio matcherna. Varbergs BoIS FC har gjort första målet i fyra matcher av de senaste tio på hemmaplan.