IFK Göteborg vs Varbergs BoIS FC: Bästa oddsen och matchtipsen

IFK Göteborg är i uselt slag efter tre raka förluster. Kommer vändningen nu? Vi är ej så säkra på det. På plats 9 i Allsvenskan ligger just nu Blåvitt som samlat ihop tio poäng efter deras sju spelade matcher. Med sju poäng befinner sig Varbergs BoIS FC på plats 12 efter sju spelade matcher. Det kommer troligtvis inte bjudas på skönspel och vi förväntar oss inget målkalas här heller då det saknas självförtroende i båda läger. 0-0, 1-1?

Våra tips

Statistik och fakta för IFK Göteborg vs Varbergs BoIS FC i Allsvenskan

  • I de senaste 3 hemmamatcherna i rad IFK Göteborg har spelat, har båda lagen gjort mål
  • IFK Göteborg har gjort mål i 10 av de senaste 12 hemmamatcherna
  • IFK Göteborg har förlorat de senaste 3 matcherna i rad
  • IFK Göteborg har inte förlorat 7 av sina senaste 9 hemmamatcher
  • IFK Göteborg har inte vunnit de senaste 4 matcherna i rad
  • Varbergs BoIS FC har inte vunnit de senaste 4 matcherna i rad
  • Varbergs BoIS FC har gjort mål i 7 av de senaste 9 bortamatcherna
  • Varbergs BoIS FC har släppt in i 5 av de senaste 6 bortamatcherna
  • Varbergs BoIS FC har förlorat 3 av sina senaste 4 matcher
  • I de senaste 4 av IFK Göteborgs matcher mot Varbergs BoIS FC var antalet mål under 3.5

Form: IFK Göteborg mot Varbergs BoIS FC

IFK Göteborg hoppas få stopp på lidandet.

Stämningen i IFK Göteborg är inte så bra eftersom de inte lyckats vinna på senare tid. IFK Göteborg har haft det tufft på senaste tiden och de har inte lyckats ta en enda poäng i någon av de senaste tre matcherna. De förlorade först med 1-0 mot Malmö FF, innan Kalmar FF besegrade dem med 2-1. Tredje förlusten i rad var ett faktum efter att även AIK tog hem en seger med 1-0.

Varbergs BoIS FC har problem att hitta bra resultat.

Varbergs BoIS FC tar sig an denna matchen med några dåliga resultat bakom sig. Bara ett enda poäng har Varbergs BoIS FC lyckat skrapa ihop i deras senaste tre matcher. Denna poäng kom i en match som slutade 0-0 mot Mjällby, innan de blev besegrade av Häcken med 3-1. Senaste matchen blev återigen en besvikelse när Sirius vann med 0-2.

IFK Göteborg vs Varbergs BoIS FC Matchhistorik

När lagen senast spelade mot varandra vann Varbergs BoIS FC och tog därmed alla 3 poäng efter matchresultatet 2-1. Jämnt med 2-0-2 i bagaget från deras senaste matcher i Allsvenskan.

Tabellställningar i Allsvenskan

Enligt Allsvenskan tabellen är skillnaden mellan de två lagen för närvarande bara tre poäng. Detta innebär att denna omgångs 8 match kommer att vara viktig för båda lagen och deras position i tabellen. Varbergs BoIS FC kommer att ha en möjlighet att komma ikapp IFK Göteborg som för närvarande ligger på plats nummer 9 med tio poäng i den kommande matchen på söndag. Hemmalaget kommer dock säkerligen att försöka ta poängen för sig själva och utöka gapet i tabellen.

Skytteligan

Två lag som inte hittat nät så mycket pås enare dagar men vi tror mest på Marcus Berg i Blåvitt samt Simon Karlsson Adjei i BoIS.