IK Brage vs Örebro: Bästa oddsen och matchtipsen

IK Brage drar fördel av hemmaplan när Örebro gästar i Superettan kommande måndag. Nyuppflyttade Örebro besöker IK Brage, som avslutade förra säsongen i Superettan på platsen nummer 10 med 39 poäng. Det är viktigt för båda lagen att få en bra start i årets upplaga av Superettan.

Våra tips

Statistik och fakta för IK Brage vs Örebro i Superettan

  • IK Brage har gjort mål i 12 av de senaste 14 hemmamatcherna
  • IK Brage har inte förlorat 8 av 10 av deras senaste hemmamatcher
  • IK Brage har släppt in i 4 av de senaste 5 matcherna
  • Oerebro har inte vunnit de senaste 15 matcherna i rad
  • Oerebro har släppt in i 13 av de senaste 15 matcherna

 

Form: IK Brage mot Örebro

IK Brage har lågt självförtroende

IK Brage hoppas bryta sin dåliga form i denna matchen. Brage har vunnit tre matcher under försäsongen, med två förluster och en oavgjord. En vinst här är viktigt för självförtroendet framöver.

Örebro drömmer om att starta om

Örebro tar sig an denna matchen med några dåliga resultat bakom sig. Man lyckades inte ta en enda seger under försäsongen och måste verkligen få till något extra för att vända trenden.

I en match mellan två till synes jämlika lag, med båda i samma form, ser det ut som en match som kan gå hur som helst. Hemmafördelen gör dock att Brage kan vara ett bra val.

IK Brage vs Örebro Matchhistorik

Det senaste mötet mellan IK Brage & Örebro spelades 24 September 2013. Matchen slutade oavgjort och lagen fick då dela på poängen med resultatet 1-1. IK Brage går in i matchen mot Örebro med 0-1-1 i bagaget från deras senaste matcher i Superettan.

Tabellställningar i Superettan

Eftersom det är den första omgången av Superettan har båda lagen ännu inte tagit sina första poäng den här säsongen. Kommer IK Brage att dra nytta av sin hemmaplan och ta alla tre poängen från den här matchen? Gästlaget Örebro kan lika gärna göra sitt bästa för att börja ta poäng direkt i sin första match för säsongen. På ett eller annat sätt blir det intressant att se dessa två lag slåss om sina första poäng i den här kampanjen.

Skytteligan

Douglas Karlberg är den mest profilerade målgöraren för hemmalaget den senaste tiden. IK Brage kommer säkerligen förlita sig på honom den kommande matchen. Samtidigt kommer Örebro ställa hoppet till Ahmed yasin att han ska lägga till fler mål till de 2 han gjort de senaste sex matcherna.