Sirius vs GIF Sundsvall: Bästa oddsen och matchtipsen

Sirius gör sig redo för striden mot GIF Sundsvall vid Studenternas IP kommande söndag, en match i omgång 1 av Allsvenskan. Sirius placerade sig på 11 med 37 poäng förra säsongen, och möter förra säsongens mästare i Superettan GIF Sundsvall i omgång 1 av Allsvenskan.

Våra tips

Statistik och fakta för Sirius vs GIF Sundsvall i Allsvenskan

  • Sirius har gjort mål i 15 av de senaste 17 hemmamatcherna
  • Sirius har inte förlorat 6 av 7 av deras senaste hemmamatcher
  • I 8 av de senaste 9 matcherna GIF Sundsvall har spelat, har båda lagen gjort mål
  • GIF Sundsvall har släppt in i 13 av de senaste 15 bortamatcherna
  • GIF Sundsvall har förlorat de senaste 4 bortamatcherna i rad
  • GIF Sundsvall har inte vunnit 8 av 10 av deras senaste matcher
  • Sirius har förlorat 4 av de 5 senaste matcherna mot GIF Sundsvall
  • Sirius har släppt in i 5 av de senaste 6 matcherna mot GIF Sundsvall
  • Sirius har inte vunnit 4 av de 5 senaste matcherna mot GIF Sundsvall
  • I 3 av de senaste 4 av Siriuss matcher mot GIF Sundsvall var antalet mål över 2.5

Form: Sirius mot GIF Sundsvall

Sirius obesegrade den senaste tiden

Sirius har haft en ganska bra försäsong med två vinster och en oavgjord i sina senaste tre matcher, där man bland annat besegrat just GIF Sundsvall.

GIF Sundsvall kommer äntligen ur sin dåliga svit

GIF Sundsvall tar sig an denna matchen med några dåliga resultat bakom sig. Sundsvall har haft en lite tuff försäsong med blande resultat och har spelat både oavgjort samt vunnit och förlorat.

Det är en match mellan två till synes likvärdiga lag, som båda har varit i liknande form på sistone. Sirius är fortfarande favorit hos spelbolagen att vinna matchen med odds 1.79.

Sirius vs GIF Sundsvall Matchhistorik

När lagen senast spelade mot varandra i Superettan vann GIF Sundsvall och tog därmed alla 3 poäng efter matchresultatet 2-1. Sirius tar sig an GIF Sundsvall med 2-0-4 i bagaget från deras senaste matcher i Allsvenskan. De senaste matcherna mellan Sirius och GIF Sundsvall har i stort sett varit mycket jämna möten.

Tabellställningar i Allsvenskan

Eftersom det är den första omgången av Allsvenskan har båda lagen ännu inte tagit sina första poäng den här säsongen. Kommer Sirius att dra nytta av sin hemmaplan och ta alla tre poängen från den här matchen? Gästlaget GIF Sundsvall kan lika gärna göra sitt bästa för att börja ta poäng direkt i sin första match för säsongen. På ett eller annat sätt blir det intressant att se dessa två lag slåss om sina första poäng i den här kampanjen.

Skytteligan

Christian Kouakou är den mest profilerade målgöraren för hemmalaget den senaste tiden. Sirius kommer säkerligen förlita sig på honom den kommande matchen. Samtidigt kommer GIF Sundsvall ställa hoppet till Pontus Engblom att han ska lägga till fler mål till de 5 han gjort de senaste sex matcherna.