IK Brage vs Västerås SK bästa odds och match tips

Både IK Brage och Västerås SK njuter av bekvämligheten i mitten av tabellen, och båda kan pressa på för en ännu starkare position när de möter klockan 17:00, 21:a Augusti. Rankad som nummer 11 i Superettan har IK Brage samlat 17 poäng från 16 matcher. Med 17 poäng befinner Västerås SK sig rankad som nummer 13 efter 16 matcher. Både IK Brage och Västerås SK kommer att vara mycket motiverade för att befästa sin position i toppen av tabellen.

Våra tips

Statistik och fakta för IK Brage VS. Västerås SK.

  • IK Brage är obesegrade de senaste 3 matcherna i rad;
  • IK Brage nätade i de senaste 10 av 12 matcher;
  • IK Brage släppte in i de senaste 9 av 11 matcher;
  • Totalt antal mål var UNDER 3.5 i IK Brage’s senaste 3 av 5 matcher.
  • Västerås SK har förlorat de senaste 4 matcherna i rad på bortaplan;
  • Västerås SK har förlorat i de senaste 5 av 6 matcher;
  • Västerås SK har förlorat i de senaste 4 av 5 matcher på bortaplan;
  • Västerås SK släppte in i de senaste 8 av 10 matcher.

Form av IK Brage mot Västerås SK

Svårslagna IK Brage.

Resultaten har varit vad man väntat sig för IK Brage de senaste veckorna. Precis som man kan vänta sig av ett sådant lag. I de tre senaste landskamperna för IK Brage gick det så här: den första slutade 3-3 mot GIF Sundsvall och sen blev det 3-2 vinst mot Jönköping S. Den senaste matchen blev 1-1 mot Örgryte.

Västerås SK ser rätt dåliga ut just nu.

Resultaten har varit under all kritik för Västerås SK på senare tid och nu behöver man verkligen få med sig något för att vända trenden. I de tre senaste matcherna för Västerås SK tog de en 3-1 vinst mot Landskrona BoIS och följt med 3-2 förlust mot Akropolis IF och slutligen, i den senaste matchen blev det 1-0 förlust mot Landskrona BoIS.

IK Brage har visat upp starkare prestationer i de senaste matcherna och med fördelen av välkända omgivningar tror vi på en hemmaseger här. Spelbolagen tror dock på en jämn match med odds 2.33 för en hemmaseger medan odds för en bortaseger är 2.80.

IK Brage VS. Västerås SK Matchhistorik

Senast lagen möttes, gick det inte att hitta någon vinnare. De delade poängen i en 2-2 lika match som spelades 31:a Maj 2021. IK Brage går in i matchen mot Västerås SK med 3-3-4 i bagaget från deras senaste 10 matcher i Superettan. Den senaste 10 matchens mellan IK Brage och Västerås SK var över 2,5 mål ett vinnande spel 6 gånger. Båda lagen gör mål gav utdelning hos bookmakerna 7 gånger i dessa 10 matches möten.

Tabellställningar i Superettan

Skytteligan

Det är svårt att inte titta på Simon Johansson när man letar efter en målskytt. Han verkar ostoppbar och har träffat målet 2 gånger i de senaste 6 matcherna för sitt lag Västerås SK. Hans säsongssaldo är 3 mål just nu.

Med 4 mål på de 6 senaste matcherna för IK Brage är Leonard Pllana spelaren man ska hålla utkik efter eftersom han kommer att sikta på fler mål.