IFK Värnamo vs Landskrona BoIS bästa odds och match tips

Med båda lagen försöker få en plats i topp 4, står viktiga poäng på spel när IFK Värnamo möter Landskrona BoIS kommande lördag. IFK Värnamo är placerad på plats nummer 4 i Superettan med 30 poäng efter 16 omgångar. Landskrona BoIS ligger på plats nummer 1 i tabellen med 31 poäng efter 16 matcher. IFK Värnamo går in i matchen kommande lördag i hopp om att minska gapet i Superettan-tabellen till motståndarna Landskrona BoIS.

Våra tips

Statistik och fakta för IFK Värnamo VS. Landskrona BoIS.

  • IFK Värnamo är obesegrade de senaste 3 matcherna i rad hemma;
  • Totalt antal mål var UNDER 3.5 i IFK Värnamos senaste 10 av 12 matcher;
  • Totalt antal mål var UNDER 3.5 i IFK Värnamos senaste 7 hemma matcher i rad;
  • IFK Värnamo nätade i de senaste 5 av 7 matcher.
  • Landskrona BoIS nätade i de senaste 18 av 20 matcher;
  • Totalt antal mål var ÖVER 2.5 i Landskrona BoISs senaste 6 av 8 matcher;
  • Landskrona BoIS nätade de senaste 7 matcherna i rad på bortaplan;
  • Totalt antal mål var ÖVER 2.5 i Landskrona BoISs senaste 5 på bortaplan matcher i rad.

Form av IFK Värnamo mot Landskrona BoIS

IFK Värnamo fortsätter med bra resultat.

IFK Värnamo hoppas fortsätta deras starka form med ytterligare ett bra resultat. I de tre senaste matcherna för IFK Värnamo tog de en 3-0 vinst mot Jönköping S. och sen blev det 1-1 mot AFC Eskilstuna. Den senaste matchen var 2-0 förlust mot GIF Sundsvall.

Landskrona BoIS hoppas kunna utöka poängen.

De senaste matcherna har resultaten varit vad man kan vänta sig av Landskrona BoIS som faktiskt gjort vad man kunnat vänta sig av dem. I de tre senaste matcherna för Landskrona BoIS förlorade de 3-1 till Västerås SK och sen blev det 2-1 förlust mot Helsingborg. Den senaste matchen var 1-0 vinst mot Västerås SK.

På pappret verkar de två sidorna vara jämnt matchade, men om man tittar på de senaste prestationerna så är IFK Värnamo kanske det bästa valet här till odds 2.08.

IFK Värnamo VS. Landskrona BoIS Matchhistorik

Senast dessa lag ställde upp mot varandra var det 10:e April 2021, och IFK Värnamo kom därifrån med en 2-0 seger. IFK Värnamo har vunnit 20% procent, medan Landskrona BoIS har vunnit 60% procent av deras senaste möten i Superettan vilket gör att de senaste resultaten ser ut så här: 2-2-6. 4 gånger i den senaste 10 matcher mellan IFK Värnamo och Landskrona BoIS blev över 2,5 mål ett vinnande spel.

Tabellställningar i Superettan

Efter en titt på Superettan-tabellen kan man dra slutsatsen att följande match kommer att bli avgörande för de konkurrerande lagen eftersom det finns ett gap av bara 1 poäng mellan dem. Detta innebär att i ligamatch nummer 17 för hemmalaget, kommer IFK Värnamo att ha en möjlighet att komma ikapp Landskrona BoIS eller till och med komma över besökarna i ligan. Landskrona BoIS, som nu ligger på plats nummer 1 med 31 poäng och kommer att göra sitt bästa för att komma längre bort från sina motståndare. Matchen kommande lördag är definitivt något att glädjas åt.

Skytteligan

Det är svårt att inte titta på Kevin Jensen när man letar efter en målskytt. Han verkar ostoppbar och har träffat målet 4 gånger i de senaste 6 matcherna för sitt lag Landskrona BoIS. Hans säsongssaldo är 5 mål just nu.

Med 2 mål på de 6 senaste matcherna för IFK Värnamo är Abdussalam Magashy spelaren man ska hålla utkik efter därför att han kommer att sikta på fler mål.