Inter vs Empoli: Bästa oddsen och matchtipsen

Inter vs Empoli Statistik

  • Inter har gjort mål på de senaste 36 matcherna i Serie A
  • Inter har gjort mål i 55 av de senaste 57 matcherna
  • Inter har inte förlorat de senaste 22 matcherna i rad i Serie A
  • Inter har inte förlorat 30 av sina senaste 32 matcher
  • Inter har vunnit de senaste 10 matcherna i rad i Serie A
  • Empoli har förlorade de senaste 3 matchernai rad utan att göra mål
  • Empoli har förlorade de senaste 3 matcherna i Serie Ai rad utan att göra mål
  • I 14 av Empolis senaste 16 matcher var antalet av mål under 3.5
  • I 14 av Empolis senaste 16 matcher i Serie A var antalet av mål under 3.5
  • Empoli har förlorade de senaste 3 matcherna, och totalt antal mål var under 1.5

Inter vs Empoli H2H

Inter vann de två senaste mötena med Empoli, då de följde upp en 3-0-vinst genom att slå sin kommande moståndare med 1-0. Inter ser fram emot att välkomna Empoli tillbaka till Giuseppe Meazza. Hemmalaget har enastående 9-0-1 i bagaget mot sina kommande gäster. Det bästa oddset hos spelbolagen för ytterligare en vinst ligger på 1.20. Inter ser fram emot att möta Empoli, som de slagit 12 gånger i deras senaste 13 möten. Inter gjorde minst ett mål i 12 av sina 13 senaste matcher i Serie A mot Empoli. Åtminstone ett av lagen lyckades hålla nollan sju gånger i de senaste tio matcher mellan Empoli och Inter. Odds på båda lagen inte göra mål finns som bäst till 1.67 hos spelbolagen.

Över 2.5 mål blev vinnare fyra gånger av de senaste tio matcherna mellan lagen. Inter gjorde ett snitt på 1.9 mål, medan Empoli snittade 0.5 mål. Båda lagen göra mål gick in tre gånger. Över 2.5 mål gjordes i sex av Inter’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på 2.3 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i fyra av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 1.2 mål under den här perioden.

Inter vs Empoli Preview

Inter form

Det har varit blandade resultat för Inter i deras tre senaste matcher, då de först slog Bologna med 0-1. Det följdes upp med en svag 2-1-förslust mot Atletico Madrid, och innan det i mötet medSSC Napoli fick man nöja sig med 1-1 oavgjort. Inter har tagit 34 poäng från deras 13 möten med lagen från den nedre halvan av Serie A-tabellen. Detta motsvarar elva vinster efter att ha gjort mål 32 gånger och släppt in fem. Inter har varit i stark form på Giuseppe Meazza, där man vunnit fem av sina sex senaste Serie A-matcher. De fortsatte vara obesegrade efter ytterligare ett oavgjort resultat. Totalt gjorde man 14 mål och släppte in tre.

Empoli form

Empoli fick utstå en tuff period i sina tre senaste matcher, där man kammat noll. De besegrades med 0-1 av Cagliari, efter det vann AC Milan med 1-0. Tredje raka förlusten kom sedan mot Bologna, som vann med 0-1. Empoli har kämpat sig till noll vinster och ett poäng från sina senste nio matcher mot topp 6-lagen. De gjorde ett i dessa matcher, men släppte även in 22 mål. I sina sex senaste bortamatcher i Serie A, tog Empoli två vinster, medan man spelade lika i två draws och åkte på två defeats förluster. Man hade en målskillnad på sju insläppta och gjorde åtta mål framåt.

Nuvarande tabellen i Serie A

Inter har varit ganska skrämmande på hemmaplan och vunnit åtta av sina 10 senaste matcher, medan man spelade oavgjort ett och förlorade ett av dessa matcher. Empoli vann tre av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort tre av dem och förlorade fyra. Inter har settfem av sina 10 senaste matcher på Giuseppe Meazza sluta över 2.5 mål. I fyra av de 10 senaste på bortaplan för Empoli gick matchen över 2.5 mål.

Senaste lagnyheter

Inter har öppnat målskyttet i imponerande nio matcher av de senaste tio matcher. Empoli gjorde första målet fyra gånger i de senaste tio matcherna. Empoli har misslyckats göra mål i 3 raka matcher. Empoli har gjort mål i 4 raka möten med Inter när man spelat på bortaplan.

Med 23 mål under Serie A-säsongen är precis den form varje klubb vill se hos sina spelare. Lautaro Martinez är ute efter att fortätta i det fina momentum och den kommande matchen är ett perfekt tillfälle att utöka målskörden. Att välja Lautaro Martinez som målskytt just nu är en no-brainer.

I skrivande stund ser det ut som att endast två spelare ej är tillgängliga för Inter, när de förbereder sig för den kommande matchen.

Francesco Acerbi och Juan Cuadrado finns bland de två spelarna som saknas för Inter på måndag.

Några av de två som kommer att befinna sig på sidlinjen är Francesco Caputo och Tyronne Ebuehi.