Liverpool mot Brighton – Matchförhandsvisning, Tips, Odds

Liverpool vs Brighton Statistik

  • Liverpool har inte förlorat 55 av sina senaste 56 hemmamatcher i Premier League
  • Liverpool har inte förlorat de senaste 31 hemmamatcherna i rad
  • Liverpool har gjort mål i 58 av de senaste 59 matcherna
  • Liverpool har gjort mål i 54 av de senaste 56 hemmamatcherna i Premier League
  • Liverpool har inte förlorat 37 av sina senaste 39 matcher i Premier League
  • Brighton & Hove Albion har förlorade de senaste 3 borta matchernai rad utan att göra mål
  • Brighton & Hove Albion har förlorade de senaste 3 borta matcherna på rad medan de gjort mindre än 0.5 mål
  • I 7 av Brighton & Hove Albions senaste 8 bortamatcher var antalet av mål över 2.5
  • Brighton & Hove Albion har släppt in i 14 av de senaste 16 bortamatcherna i Premier League
  • Brighton & Hove Albion har förlorade 5 i de senaste 6 borta matcherna, medan gjort mindre än 1.5 mål

Liverpool vs Brighton H2H

Supportrarna hoppas på en minst lika spännande match som senast Liverpool spelade mot Brighton. den slutade 2-2 och var en riktigt bra match. Att titta tillbaka på deras senaste tio matcher visar hur svåra lagen är att skilja åt. Gästande Brighton tog tre vinster av de föregående tio matcherna. Värdarna Liverpool vann tre av dessa, och spelbolagens bästa odds för en hemmavinst ligger på 1.36. Liverpool vann endast ett av 8 möten med Brighton. Brighton gjorde minst ett mål i 9 av sina senaste 10 Premier League-matcher mot Liverpool. I de senaste tio matcher mellan Liverpool och Brighton blev över 2.5 mål vinnare fyra gånger. Odds på minst tre mål här ligger på 1.36 hos spelbolagen.

Det blev över 2.5 mål sex gånger i de senaste tio matcherna mellan lagen. Liverpool gjorde i snitt 1.6 mål, medan Brighton snittade 1.4 mål. Båda lagen göra mål blev ett vinnande spel sex gånger. Över 2.5 mål gjordes i sju av Liverpool’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på 3.1 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i sex av besökarnas tio senaste matcher den här säsongen. I snitt gjorde de mål 1.3 gånger i dessa matcher.

Liverpool vs Brighton Preview

Liverpool form

Liverpool går in i den kommande matchen som obesegrade i de senaste tre, som började med oavgjort 1-1 mot Manchester City. De fortsatte med att besegra Sparta Prague 6-1, och sedan delade man på bytet mot Manchester United efter oavgjort 2-2. Liverpool vann fem matcher, gjorde 22 mål och släppte in 15 i sina senaste tolv matcher mot lag från den övre halvan av Premier League-tabellen. Detta gav dem 20 poäng. Liverpool lyckades med en stark comeback då man tagit fyra vinster på de sex senaste hemmamatcherna i Premier League, där de även har två oavgjorda men ingen förlust. 17 mål och sju insläppta har laget med sig.

Brighton form

Brighton ser tillbaka på sina tre senaste matcher med sex poäng insamlat. Mot Roma blev det förlust efter 4-0, men de reste sig snabbt och vann mot Nottingham Forest i en 1-0-match. De följde upp vinsten med en ny 1-0-seger mot Roma i den senaste matchen. Brighton har kämpat sig till två vinster och sju poäng från sina senste sju matcher mot topp 6-lagen. De gjorde tolv i dessa matcher, men släppte även in 17 mål. Brighton har bara en ynka seger från de sex senaste bortamatcherna i Premier League. Man spelade oavgjort två och förlorade tre samtidigt som laget släppte in tio och gjorde sju mål.

Nuvarande tabellen i Premier League

Liverpool vann åtta av sina 10 senaste på hemmamark, man spelade oavgjort i två och under den här perioden slapp fansen uppleva en enda förlust. Brighton vann tre av sina 10 senaste runt om i alla tävlingar, medan man spelade oavgjort två och förlorade fem. Brighton kommer med en bra känsla att hitta nät kommande söndag mot Liverpool som endast hållit nollan en gång i de 10 senaste hemmamatcherna. Besökarna har kämpat sig till två hållna nollor i sina 10 senaste bortamatcher.

Senaste lagnyheter

Liverpool har gjort mål först i sju matcher av de senaste tio matcherna. Brighton gjorde första målet fem gånger i de senaste tio matcherna. Båda lagen gjorde mål i 6 raka hemmamatcher som Liverpool spelat. Brighton har gjort mål i 4 raka möten med Liverpool när man spelat på bortaplan.

Det är en fantastisk säsong för Anfield, som just nu har 15 ligamål på sitt konto så här långt. Liverpool kommer förlita sig på hans tjänster för att sänka Brighton.

Liverpool har lite problem med frågetecken kring om hela åtta spelare kommer till start till matchen på söndag. Det är ingen mening att Alexis Mac Allister kommer till Liverpools omklädningsrum, eftersom han är avstängd.

Alisson Becker, Thiago Alcantara, Dominik Szoboszlai, Mohamed Salah, Trent Alexander-Arnold, Ben Doak, Joel Matip och Stefan Bajcetic finns bland de åtta spelarna som saknas för Liverpool kommande söndag.

Några av de fyra som kommer att befinna sig på sidlinjen är Joao Pedro, James Milner, Solly March och Julio Enciso.