Inter vs Sassuolo: Bästa oddsen och matchtipsen

Övre halvan mot den undre när Inter förbereder sig för att möta Sassuolo i Serie A. Inter är placerade på plats 2 i Serie A med 54 poäng efter 24 spelade omgångar. Sassuolo ligger på plats 12 i tabellen med 30 poäng efter 24 spelade matcher. Sassuolo siktar på att utöka ledningen mot Inter i Serie A, när paret möter varandra kommande söndag.

Våra tips

Statistik och fakta för Inter vs Sassuolo i Serie A

 • Inter har gjort mål i 36 av de senaste 37 hemmamatcherna
 • Inter har inte förlorat 28 av 30 av deras senaste hemmamatcher
 • Inter har vunnit 11 av 12 av deras senaste hemmamatcher
 • I 16 av de senaste 18 bortamatcherna Sassuolo har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Sassuolo har släppt in i 27 av de senaste 29 bortamatcherna
 • Sassuolo har inte vunnit 8 av 10 av deras senaste matcher
 • I de senaste 5 av Inters matcher mot Sassuolo var antalet mål över 2.5
 • I 9 av de senaste 11 av Inters matcher mot Sassuolo var antalet mål under 3.5
 • Inter har inte förlorat de senaste 6 matcherna mot Sassuolo i rad
 • I 4 av de senaste 5 matcherna Inter har spelat mot Sassuolo har båda lagen gjort mål
 • Inter har vunnit de senaste 3 matcherna mot Sassuolo i rad

Form: Inter mot Sassuolo

Inter hoppas kunna kicka igång en ny segersvit.

Inter tar sig an denna matchen med några dåliga resultat bakom sig. Inter har upplevt det mesta under sina tre senaste matcher där de lyckades samla på sig fyra poäng. Först tog man en skön 2-0-vinst mot Roma innan det blev oavgjort efter resultatet 1-1 mot SSC Napoli. Senast blev det förlust med 0-2 hemma mot Liverpool i Champions League.

Sassuolo vill bryta en långtgående dålig trend.

Sassuolo hoppas bryta sin dåliga form i denna matchen. Sassuolo har inte riktigt lyckats på senaste tiden och bara plockat en poäng i de senaste tre matcherna. Först förlorade man med 4-0 mot Sampdoria och 2-1 mot Juventus. I sin senaste match fick de dock lite utav en revansch när de lyckades med resultatet 2-2 mot Roma vilket gav en poäng.

I en match mellan dessa vitt skilda tabellplaceringar kan hemmafördelen ändå bli den avgörande faktorn. En seger för Inter till odds 1.31 känns som ett bra val.

Inter vs Sassuolo Matchhistorik

Det senaste mötet mellan Inter mot Sassuolo var ett Serie A-möte så sent som 2 oktober 2021 och vi såg då Inter ta en 2-1-vinst. Inter går in i matchen mot Sassuolo med 4-2-4 i bagaget från deras senaste 10 matcher i Serie A. Över 2,5 mål var ett vinnande spel 7 gånger i de senaste 10 matcher mellan Inter och Sassuolo. Båda lagen gör mål var ut 6 gånger i dessa 10 matcher.

Tabellställningar i Serie A

Om man tittar på den nuvarande Serie A-ställningen så skiljer Inter och Sassuolo för närvarande i 24 poäng och 10 placeringar. Inter kommer säkerligen att försöka ta med sig alla tre poängen från Sassuolo kommande söndag för att avancera ytterligare i ligatabellen. Trots att Sassuolo är outsider i den här matchen kommer de att försöka göra den här dagen eländig för sina motståndare. Resultatet av den här matchen kommer förmodligen att ha en stor inverkan på båda lagen inför deras nästa matcher och därför kan vi inte vänta på att se hur matchen mellan Inter och Sassuolo kommer att sluta.

Skytteligan

Om man tittar på marknaden för en målskytt verkar det vara en bra idé att välja Edin Dzeko. Totalt har han hittat nätet i 3 av deras 6 senaste matcher.

Sassuolo kommer att hoppas att Hamed Traoré gör mål igen då han har gjort 2 mål på de senaste 6 matcherna.