Juventus mot Frosinone – Matchförhandsvisning, Tips, Odds

Juventus gör sig redo för match mot gästande Frosinone i Serie A på söndag på Allianz Stadium. Ett för dagen blekt Frosinone står inför en tuff uppgift när de ställs mot Juventus på söndag på Allianz Stadium. Med en rad svaga prestationer skulle det vara en överraskning om laget fick med sig något från denna drabbning.

Juventus går in i nästa Serie A-runda som nummer 2 i tabellen, med 54 poäng så här långt. Med 25 spelade matcher, har Frosinone löst 23 poäng, vilket ger dem plats 15 inför nästa omgång.

Både Juventus och Frosinone siktar på att göra sitt bästa inför sina fans. Vi kommer garanterat att få se ett spännande möte på söndag. Både Juventus och Frosinone har fått stå ut med några svaga resultat i Serie A den senaste tiden. De hade hoppats på mycket mer och nu kommer båda till matchen för att försöka ta en moralhöjande vinst som tar dem tillbaka på rätt spår.

Juventus vs Frosinone Statistik

  • I de senaste 19 Juventuss matcher i Serie A, var antalet mål under 3.5
  • I 19 av Juventuss senaste 21 matcher var antalet av mål under 3.5
  • I de senaste 10 Juventuss hemmamatcher i Serie A, var antalet mål under 3.5
  • Juventus har inte förlorat 19 av sina senaste 21 matcher
  • Juventus har inte förlorat 19 av sina senaste 21 hemmamatcher
  • Frosinone har inte vunnit de senaste 15 bortamatcherna i rad i Serie A
  • Frosinone har släppt in i 22 av de senaste 24 matcherna
  • Frosinone har släppt in i 22 av de senaste 24 matcherna i Serie A
  • I 12 av Frosinones senaste 14 matcher var antalet av mål över 2.5
  • I 10 av de senaste 12 matcherna Frosinone har spelat i Serie A, har båda lagen gjort mål

Juventus vs Frosinone Preview

Juventus form

En poäng är allt Juventus har på kontot efter sina tre senaste matcher, där de åkte på stryk med 1-0 och 0-1 mot Inter och Udinese Den senaste matchen gav en viss tröst efter 2-2 mot Hellas Verona. Juventus gjorde 27 mål och släppte in 13 i sina senaste 15 matcher mot lag från den nedre halvan av Serie A. De samlade 33 poäng och tio segrar.

Frosinone form

Frosinone fick utstå en tuff period i sina tre senaste matcher, där man kammat noll. De besegrades med 2-3 av AC Milan, efter det vann Fiorentina med 5-1. Tredje raka förlusten kom sedan mot Roma, som vann med 0-3. Frosinone har kämpat sig till ett vinster och tre poäng från sina senste nio matcher mot topp 6-lagen. De gjorde sju i dessa matcher, men släppte även in 23 mål. Frosinone tog sig igenom sina sex senaste bortamatcher i Serie A utan seger. Det blev en oavgjord och fem förluster, med 19 insläppta och fem mål framåt.

Juventus vs Frosinone H2H

Juventus vann de två senaste mötena med Frosinone, då de följde upp en 3-0-vinst genom att slå sin kommande moståndare med 2-1. Juventus går in i matchen mot Frosinone med 4-1-0 i ryggen från deras senaste fem möten. En win-rate på 80% är kanske värt att ha i åtanke innan du placerar ett spel, beroende på din strategi. Juventus har läst av Frosinone perfekt på slutet då de vunnit 7 av sina senaste 8 matcher mot den kommande motståndaren. Juventus lyckades göra minst ett mål i sina 8 senaste möten i Serie A mot Frosinone. I två av de senaste fem matcher mellan Juventus och Frosinone gjorde båda lagen mål.

Över 2.5 mål blev vinnare två gånger av de senaste fem matcherna mellan lagen. Juventus gjorde ett snitt på två mål, medan Frosinone snittade 0.4 mål. Båda lagen göra mål gick in två gånger. Över 2.5 mål gjordes i sex av Juventus’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på 2.2 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i nio av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 1.1 mål under den här perioden.

Nuvarande tabellen i Serie A

Juventus tog sju vinster på hemmaplan i sina 10 senaste matcher i samtliga tävlingar, medan man kryssade två gånger. De fick utstå förlust i ett under den här tiden. Frosinone vann två av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort i ett och förlorade sju. Juventus hindrade besökarna på Allianz Stadium från att göra mål fem gånger av de 10 senaste matcherna. Medan Frosinone har kunnat hålla nollan ett av de 10 senaste på bortaplan.

Senaste lagnyheter

Juventus har gjort mål först i imponerande åtta matcherna av senaste tio på hemmaplan. Överraskande nog har Frosinone endast gjort första målet i tre av de senaste tio matcherna på bortaplan. Juventus har gjort mål i 8 raka ligamatcher mot Frosinone.

Det har varit en fantastisk säsong för Dusan Vlahovic så här långt då han gjort 13 mål. Med sex mål på sex matcher hoppas såklart Juventus att formen håller i mot Frosinone kommande söndag också. Plocka han som målskytt i den kommande matchen får ses som ett rimligt val.

Juventus kan ha upp till sex spelare på skadelistan inför deras hemmamatch mot Frosinone den kommande söndag. Nicolo Fagioli och Paul Pogba kan inte bli inkallade av Juventuss manager, eftersom båda är avstängda.

Nicolo Rovella, Mattia Perin, Moise Kean och Mattia De Sciglio finns bland de fyra spelarna som saknas för Juventus på söndag.

Bland de fem spelare som får spendera lite tid på sidlinjen, återfinns bland andra Kevin Bonifazi, Marvin Cuni, Anthony Oyono, Riccardo Marchizza och Sergio Kalaj.