Crystal Palace vs Burnley: Bästa oddsen och matchtipsen

Crystal Palace tar emot Burnley för en match i Premier League på lördag på Selhurst Park.

Crystal Palace går in i nästa Premier League-runda som nummer 15 i tabellen, med 25 poäng så här långt. Med 25 spelade matcher, har Burnley löst 13 poäng, vilket ger dem plats 19 inför nästa omgång.

Både Crystal Palace och Burnley siktar på att göra sitt bästa inför sina fans. Vi kommer garanterat att få se ett spännande möte på lördag. Senast som Crystal Palace mötte Burnley, hade lagen tagit många 3-poängare och nu ser dom redo ut för ännu en vinst på lördag. Crystal Palace behöver ett bra resultat mot Burnley, om de vill klättra i Premier League-tabellen. Gästerna har bevisat att de kan vara jobbiga att möta, men hemmalaget borde ha klar fördel på Selhurst Park.

Crystal Palace vs Burnley Statistik

  • I 11 av de senaste 13 matcherna Crystal Palace har spelat i Premier League, har båda lagen gjort mål
  • Crystal Palace har släppt in på de senaste 13 matcherna i Premier League
  • I 7 av de senaste 8 hemmamatcherna Crystal Palace har spelat i Premier League, har båda lagen gjort mål
  • Crystal Palace har inte vunnit 13 av sina senaste 15 matcher
  • Crystal Palace har släppt in i 16 av de senaste 18 matcherna
  • Burnley har släppt in i 28 av de senaste 30 matcherna i Premier League
  • Burnley har inte vunnit 18 av sina senaste 20 matcher
  • Burnley har inte vunnit 16 av sina senaste 18 matcher i Premier League
  • Burnley har släppt in i 20 av de senaste 22 matcherna
  • Burnley har släppt in i 18 av de senaste 19 bortamatcherna i Premier League

Crystal Palace vs Burnley Preview

Crystal Palace form

En poäng är allt Crystal Palace har på kontot efter sina tre senaste matcher, där de åkte på stryk med 4-1 och 1-3 mot Brighton & Hove Albion och Chelsea Den senaste matchen gav en viss tröst efter 1-1 mot Everton. Crystal Palace tog elva poäng från sina senaste sju möten med lag från tre, målade tio och släppte in åtta mål. Crystal Palace tog bara två segrar på de sex senaste Premier League-matcherna på hemmaplan. I de fyra övriga matcherna spelade man lika en och förlorade tre, de gjorde nio och släppte in elva mål.

Burnley form

Ett oavgjort resultat är det enda positiva som Burnley har med sig från de tre senaste matcherna. De tog poängen efter 2-2 mot Fulham, sedan kammade man noll mot Liverpool i en 3-1-match. Sist blev det mer besvikelse då Arsenal vann med 0-5. Burnley tjänade åtta poäng från sina sex matcher mot lag från botten sex i Premier League. De gjorde nio mål i matcherna, och släppte till sju på vägen till två vinster. Burnley har bara en ynka seger från sina sex senaste bortamatcher i Premier League. Man spelade oavgjort i en och förlorade fyra, släppte in elva mål och gjorde sju.

Crystal Palace vs Burnley H2H

Senast lagen mötte varandra gick Crystal Palace av planen som 0-2-segrare. Ingen tvekan om att de planerar göra en liknande bedrift kommande lördag. Crystal Palace går in i matchen mot Burnley med 5-2-3 i ryggen från deras senaste tio möten. En win-rate på 50% är kanske värt att ha i åtanke innan du placerar ett spel, beroende på din strategi. Åtminstone ett av lagen lyckades hålla nollan sju gånger i de senaste tio matcher mellan Burnley och Crystal Palace. Odds på båda lagen inte göra mål finns som bäst till 1.80 hos spelbolagen.

Under 2.5 mål satt tre gånger i de senaste tio matcherna mellan rivalerna. Crystal Palace med ett snitt på 1.4 mål, och där Burnley snittade ett mål i dessa. Båda lagen att inte göra mål var vinnande sju gånger av matcherna. Över 2.5 mål gjordes i sex av Crystal Palace’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på 1.1 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i fem av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 0.9 mål under den här perioden.

Nuvarande tabellen i Premier League

Crystal Palace tog samtliga tre poäng två gånger i sina 10 senaste hemmamatcher i alla tävlingar, de kryssade tre och åkte på fem förluster under den här perioden. Burnley vann ett av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort ett och förlorade åtta. Crystal Palace känner sig nog optimistiska till att göra mål kommande lördag mot Burnley som bara lyckats hålla nollan en gång i de 10 senaste bortamatcherna. Värdarna kämpade i sin tur till sig två hållna nollor i sina 10 senaste på hemmaplan.

Senaste lagnyheter

Överraskande har Crystal Palace endast gjort första målet i två matcher av de senaste tio på hemmaplan. Överraskande nog har Burnley endast gjort det första målet i två av de senaste tio matcherna. Båda lagen gjorde mål i 5 raka hemmamatcher som Crystal Palace spelat. Burnley har gjort mål i 3 raka möten med Crystal Palace när man spelat på bortaplan.

Crystal Palace har lite problem med frågetecken kring om hela sju spelare kommer till start till matchen kommande lördag.

Marc Guehi, Michael Olise, Eberechi Eze, Rob Holding, Cheick Oumar Doucoure, Jesurun Rak-Sakyi och Nathan Ferguson finns bland de sju spelarna som saknas för Crystal Palace kommande lördag.

Sander Berge och Maxime Esteve kan inte bli inkallade av Burnley, eftersom de är borta på grund av avstängning.

Några av de fyra som kommer att befinna sig på sidlinjen är Nathan Redmond, Jordan Beyer, Charlie Taylor och Luca Koleosho.