Juventus vs Fiorentina: Bästa oddsen och matchtipsen

Med både Juventus och Fiorentina i bekväm position i mitten av tabellen, kommer lagen vilja ta nästa steg när de möts på söndag på Allianz Stadium i Serie A.

Rankade som nummer 10 i ligan har Juventus så här långt plockat 26 poäng den här säsongen, medan Fiorentina har samlat ihop 24 poäng, vilket placerar dem som nummer 13 efter 21 omgångar.

Den gamla damen siktar på att ta tredje raka segern och enligt oddsen ska man ha god chans i denna match.

Statistik och fakta för Juventus vs Fiorentina i Serie A

  • Juventus har gjort mål i 23 av de senaste 25 hemmamatcherna
  • Juventus har gjort mål i 17 av de senaste 18 matcherna
  • I 13 av Juventuss senaste 15 matcher var antalet av mål under 3.5
  • I 9 av Juventuss senaste 10 hemmamatcher var antalet av mål under 3.5
  • Juventus har inte förlorat 11 av sina senaste 13 matcher
  • I 17 av Fiorentinas senaste 18 bortamatcher var antalet av mål under 3.5
  • Fiorentina har gjort mål i 22 av de senaste 24 matcherna
  • I 12 av Fiorentinas senaste 13 matcher var antalet av mål under 3.5
  • Fiorentina har gjort mål i 11 av de senaste 12 bortamatcherna
  • Fiorentina har inte förlorat 10 av sina senaste 12 bortamatcher

Juventus vs Fiorentina Preview

Juventus form

Juventus fick med sig sex poäng från de tre senaste matcherna, men de inledde med förlust 0-2 mot Monza. De svarade med att slå Lazio 1-0, och sedan även vinst med 0-3 mot Salernitana. Juventus gjorde 18 mål och släppte in sex i sina senaste tolv matcher mot lag från den nedre halvan av Serie A. De samlade 24 poäng och sju segrar. Juventus tog fyra segrar i sina sex senaste Serie A-matcher på Allianz Stadium. En oavgjord och en förlust var deras facit, där de släppte in fem och gjorde 13 mål.

Fiorentina form

Fiorentina kunde addera fyra poäng på kontot från sina tre senaste matcher.. De delade först på poängen efter 1-1 mot Lazio, Sedan tog de tre poäng i en 2-1-seger mot Torino. Tyvärr följdes det här upp med en 1-2-förlust mot Bologna. Fiorentina vann noll matcher och plockade tre poäng från deras tolv möten mot lag från den övre halvan av Serie A. De gjorde åtta mål och släppte in 21. I de sex senaste bortamatcherna i Serie A, vann Fiorentina två, samtidigt som man även spelade två oavgjords. De fick utstå två defeats här med en målskillnad på sju mål insläppta och sju gjorda.

Juventus vs Fiorentina H2H

Spela på kryss skulle gett dig en bra vinst senast när Juventus mötte Fiorentina. De delade på poängen i en 1-1-match, där inget av lagen lyckades utnyttja övertaget. Juventus brukar trivas med att spela mot Fiorentina med fem vinster på tio möten. Spelbolagens bästa odds på en hemmavinst ligger runt 1.85. Juventus tog samtliga poäng i 10 av sina 11 senaste hemmamatcher mot Fiorentina. I de 4 senaste Serie A-matcherna mellan Juventus och Fiorentina slutade det under 2.5 mål. I tre av de senaste tio matcher mellan Juventus och Fiorentina gjorde båda lagen mål.

Under 2.5 mål satt fyra gånger i de senaste tio matcherna mellan rivalerna. Juventus med ett snitt på 1.3 mål, och där Fiorentina snittade 0.8 mål i dessa. Båda lagen att inte göra mål var vinnande sju gånger av matcherna. Över 2.5 mål gjordes i fyra av Juventus’s tio senaste matcher i alla tävlingar. De gjorde ett snitt på 1.4 mål under den här perioden. Det blev över 2.5 mål i fyra av de senaste tio matcherna som Fiorentina spelade runt om i alla tävlingar den här säsongen. De gjorde 1.5 mål i snitt under den här tiden.

Tabellställningar i Serie A

Juventus tog samtliga tre poäng sex gånger i sina 10 senaste hemmamatcher i alla tävlingar, de kryssade två och åkte på två förluster under den här perioden. Fiorentina vann sju av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort ett och förlorade två. Båda lagen gjorde mål i tre av de 10 senaste matcherna för Juventus. Båda lagen hittade även nät fem gånger i de senaste 10 matcherna för Fiorentina.

Senaste lagnyheter

Juventus har gjort mål först i sex matcher av de senaste tio matcherna. Fiorentina gjorde första målet i sju matcher av de senaste tio på hemmaplan.

Angel Di Maria är den mest profilerade målgöraren för hemmalaget den senaste tiden. Juventus kommer säkerligen förlita sig på honom den kommande matchen. Samtidigt kommer Fiorentina ställa hoppet till Riccardo Saponara att han ska lägga till fler mål till de två han gjort de senaste sex matcherna.

Juventus har lite problem med frågetecken kring om hela sju spelare kommer till start till matchen kommande söndag.

Gleison Bremer, Mattia De Sciglio, Dusan Vlahovic, Juan Cuadrado, Paul Pogba, Leonardo Bonucci och Kaio Jorge finns bland de sju spelarna som saknas för Juventus kommande söndag.

Bland de tre spelare som får spendera lite tid på sidlinjen, återfinns bland andra Luka Jovic, Rolando Mandragora och Riccardo Sottil.