Verona vs Salernitana: Bästa oddsen och matchtipsen

Både Verona och Salernitana behöver poäng för att fly nedflyttningszonen i Serie A-tabellen. Matchen kommer spelas på Stadio M. A. Bentegodi och är en riktig sex poängs-match.

Verona är nummer 18 i tabellen på 14 poäng efter 21 matcher. Salernitana rankas som nummer 16 with 21 poäng efter 21 spelade.

Den kommande drabbningen är en bra möjlighet för hemmalaget att få några välbehövliga poäng in på kontot. Avslutande delen av säsongen kan bli riktigt tuff om de misslyckas ta tre poäng i en match som denna.

Statistik och fakta för Verona vs Salernitana i Serie A

  • I 21 av Hellas Veronas senaste 22 matcher var antalet av mål under 3.5
  • Hellas Verona har inte vunnit 16 av sina senaste 18 matcher
  • I 10 av Hellas Veronas senaste 11 matcher var antalet av mål under 2.5
  • I 11 av Hellas Veronas senaste 12 hemmamatcher var antalet av mål under 3.5
  • I de senaste 5 Hellas Veronas hemmamatcher, var antalet mål under 2.5
  • Salernitana har släppt in på de senaste 11 matcherna
  • Salernitana har släppt in på de senaste 10 bortamatcherna
  • I 8 av Salernitanas senaste 9 bortamatcher var antalet av mål över 2.5
  • I 9 av Salernitanas senaste 11 matcher var antalet av mål över 2.5
  • Salernitana har inte vunnit 9 av sina senaste 10 matcher

Verona vs Salernitana Preview

Verona form

Verona ser ut att vara i bra form inför deras kommande match, då de är obesegrade. De började med att slå Lecce med en 2-0-seger, innan en 1-1 kryss följdes mot Udinese. Deras senaste match slutade med 1-1 oavgjort resultat i en tuff match mot Lazio. Verona tog sex poäng från sina senaste fem möten med lag från två, målade sju och släppte in sju mål. Verona tog bara två segrar på de sex senaste Serie A-matcherna på hemmaplan. I de fyra övriga matcherna spelade man lika en och förlorade tre, de gjorde sju och släppte in sju mål.

Salernitana form

Det är allt eller inget för Salernitana efter en vinst i sina tre senaste matcher. De förlorade först med 0-2 mot SSC Napoli som de svarade med att slå Lecce 1-2. I deras senaste match blev det återigen en förlust efter 0-3 mot Juventus. Salernitana noterade tio poäng efter tre vinster från sina fem matcher mot lag bland de sex nedersta. De gjorde nio mål, men släppte in åtta. I sina sex senaste bortamatcher i Serie A, tog Salernitana två vinster, medan man spelade lika i noll draws och åkte på fyra defeats förluster. Man hade en målskillnad på 17 insläppta och gjorde åtta mål framåt.

Verona vs Salernitana H2H

Salernitana fick ut det bästa mot Verona i de senaste två mötena efter 2-1 och 2-1-segrar. Att välja en vinnare baserat på H2H är lite av ett lotteri, men spelaren med ett skarpt öga för skrällar kan ta ett skott här. Verona tog tre wins i sina senaste tio matcher mot Salernitana. De sistnämnda lyckades ta fyra vinster i dessa tre möten mot den kommande motståndaren. Spelbolagens högsta odds för ett oavgjort resultat ligger på 3.40. De senaste 3 Serie A mötena mellan Verona och Salernitana slutade med över 2.5 mål. I tre av de senaste tre matcher mellan Verona och Salernitana gjorde båda lagen mål.

Över 2.5 mål blev vinnare tre gånger av de senaste tre matcherna mellan lagen. Verona gjorde ett snitt på 1.33 mål, medan Salernitana snittade 2.01 mål. Båda lagen göra mål gick in tre gånger. Över 2.5 mål gjordes i ett av Verona’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på 0.8 mål under den här tiden. Över 2.5 mål gjordes i åtta av de senaste 10 matcherna som Salernitana spelade i samtliga tävlingar inräknat, och de lyckades hålla ett målsnitt på 0.8.

Tabellställningar i Serie A

Verona tog samtliga tre poäng två gånger i sina 10 senaste hemmamatcher i alla tävlingar, de kryssade två och åkte på sex förluster under den här perioden. Salernitana vann två av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort två och förlorade sex. Salernitana gjorde det första målet i matchen endast tre gång av de 10 senaste på bortaplan. Medan Verona satte den första i fem av sina 10 senaste på hemmamark.

Senaste lagnyheter

Verona har gjort första målet i fem matcher av de senaste tio matcherna. Överraskande nog har Salernitana endast gjort det första målet i två av de senaste tio matcherna. Båda lagen har gjort mål 3 senaste mötena mellan Verona och Salernitana.

Darko Lazovic har ett högt målsnitt i de senaste matcherna. Verona kommer ställa hoppet till sin toppmålgörare återigen när de möter Salernitana. Gästerna hoppas att Tonny Vilhena fortsätter fylla på sitt målfacit. Han verkar va i god form med två mål på de senaste sex matcherna.

Verona saknar bara en spelare i truppen när de möter Salernitana på Stadio M. A. Bentegodi.

Marco Davide Faraoni får sitta på läktaren för Verona eftersom han är skadad för tillfället.

Några av de tre som kommer att befinna sig på sidlinjen är Luigi Sepe, Giulio Maggiore och Pasquale Mazzocchi.