Juventus vs Sampdoria: Bästa oddsen och matchtipsen

Juventus är stora favoriter och förväntas vinna mot Sampdoria, som de möter kommande söndag. I sin nuvarande form ska en vinst på Allianz Stadium vara det självklara resultatet.

Juventus går in i nästa runda som nummer 7 i tabellen, med 35 poäng så här långt. Med 25 spelade matcher, har Sampdoria löst tolv poäng, vilket ger dem plats 20 inför nästa omgång.

Hemmalaget har blickarna riktade mot en ny bra prestation och tre poäng, när de möter bottenlaget här. På hemmaplan bör de förstnämnda ha klart övertag och resan vidare mot topp 4 ska kunna fortsätta.

Statistik och fakta för Juventus vs Sampdoria i Serie A

  • Juventus har gjort mål i 26 av de senaste 28 hemmamatcherna
  • Juventus har gjort mål i 23 av de senaste 25 matcherna
  • Juventus har inte förlorat 14 av sina senaste 16 hemmamatcher
  • I 11 av Juventuss senaste 13 hemmamatcher var antalet av mål under 3.5
  • I 8 av Juventuss senaste 9 matcher var antalet av mål under 3.5
  • Sampdoria har inte vunnit de senaste 10 matcherna i rad
  • Sampdoria har släppt in i 19 av de senaste 21 bortamatcherna
  • Sampdoria har förlorade 4 i de senaste 5 borta matcherna spelat utan att göra mål
  • I 12 av Sampdorias senaste 13 matcher var antalet av mål under 3.5
  • Sampdoria har inte vunnit 14 av sina senaste 16 bortamatcher

Juventus vs Sampdoria Preview

Juventus form

Juventus har varit ojämna på slutet, de slog Torino med 4-2. Det följdes upp med en förlust med 1-0 mot Roma, innan de vann med 1-0 mot Freiburg. Juventus har tagit 30 poäng från deras 14 möten med lagen från den nedre halvan av Serie A-tabellen. Detta motsvarar nio vinster efter att ha gjort mål 21 gånger och släppt in sex. Juventus tog fyra segrar i sina sex senaste Serie A-matcher på Allianz Stadium. En oavgjord och en förlust var deras facit, där de släppte in sju och gjorde tolv mål.

Sampdoria form

En enda poäng har Sampdoria att visa upp från sina tre senaste matcher. Det började uselt genom förluster 1-2 och 1-0 mot Bologna och Lazio. Senaste matchen gav iallafall en poäng efter 0-0 mot Salernitana. Sampdoria vann noll matcher och plockade fyra poäng från deras 14 möten mot lag från den övre halvan av Serie A. De gjorde fyra mål och släppte in 20. Sampdoria har bara en ynka seger från sina sex senaste bortamatcher i Serie A. Man spelade oavgjort i en och förlorade fyra, släppte in nio mål och gjorde fyra.

Juventus vs Sampdoria H2H

Spela på kryss skulle gett dig en bra vinst senast när Juventus mötte Sampdoria. De delade på poängen i en 0-0-match, där inget av lagen lyckades utnyttja övertaget. Juventus går in i matchen mot Sampdoria med 8-1-1 i ryggen från deras senaste tio möten. En win-rate på 80% är kanske värt att ha i åtanke innan du placerar ett spel, beroende på din strategi. Sampdoria har bara kunnat vinna en gång av de 10 senaste mötena mot Juventus. Juventus gjorde minst ett mål i 6 av sina 7 senaste matcher i Serie A mot Sampdoria. Punters tittar förmodligen inte efter båda lagen göra mål när Sampdoria besöker Juventus. Minst ett lag lyckades hålla nollan sex gånger i de senaste tio matcherna. Oddsen på att båda lagen inte ska göra mål ligger på 1.53 hos spelbolagen.

Över 2.5 mål blev vinnare sex gånger av de senaste tio matcherna mellan lagen. Juventus gjorde ett snitt på två mål, medan Sampdoria snittade 0.7 mål. Båda lagen göra mål gick in fyra gånger. Över 2.5 mål gjordes i tre av Juventus’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på 1.6 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i två av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 0.3 mål under den här perioden.

Tabellställningar i Serie A

Juventus tog sex vinster på hemmaplan i sina 10 senaste matcher i samtliga tävlingar, medan man kryssade tre gånger. De fick utstå förlust i ett under den här tiden. Sampdoria vann ett av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort i tre och förlorade sex. Juventus förväntar sig nog att göra mål på söndag, då Sampdoria inte hållt en enda nolla i de 10 senaste bortamatcherna. Värdarna kämpade i sin tur in fyra hållna nollor i de 10 senaste på hemmamark.

Senaste lagnyheter

Juventus har gjort första målet i sex matcher av de senaste tio på hemmaplan. Överraskande nog har Sampdoria endast gjort första målet i tre av de senaste tio matcherna på bortaplan. Juventus har gjort mål i 13 raka hemmamöten med Sampdoria.

När man tittar på marknaden efter målskyttar är det en bra idé att välja Adrien Rabiot. Han är den spelaren i Juventus som är i bäst målform. Han har gjort två mål i de senaste sex matcherna, och vill säkerligen göra fler när de möter Sampdoria.

Gästerna kommer att ställa hoppet till målgöraren Manolo Gabbiadini som de hoppas ska hitta nätet igen. Manolo Gabbiadini gjorde två mål för Sampdoria i de senaste 6 matcherna.

Juventus har lite problem med frågetecken kring om hela sju spelare kommer till start till matchen på söndag.

Gleison Bremer, Mattia De Sciglio, Dusan Vlahovic, Juan Cuadrado, Paul Pogba, Leonardo Bonucci och Kaio Jorge finns bland de sju spelarna som saknas för Juventus kommande söndag.

Några av de tre som kommer att befinna sig på sidlinjen är Fabio Quagliarella, Ignacio Pussetto och Manuel De Luca.