Juventus vs Spezia: Bästa oddsen och matchtipsen

Toppen mot botten när Juventus möter Spezia för en match i Serie A kommande söndag. Efter 27 spelade matcher är Juventus rankade som nummer 4 i Serie A med 50 poäng. Det ger en skillnad på 24 poäng till Spezia, som ligger på plats 16 i tabellen med 26 poäng. Juventus går in i matchen mot Spezia på söndag i hopp om att slå sina motståndare i Serie A.

Våra tips

Statistik och fakta för Juventus vs Spezia i Serie A

 • Juventus har inte förlorat 17 av 18 av deras senaste matcher
 • Juventus har gjort mål i 20 av de senaste 22 hemmamatcherna
 • I de senaste 5 matcherna i rad Juventus har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Juventus har vunnit 7 av 9 av deras senaste hemmamatcher
 • Juventus har spelat oavgjort 3 av 4 av deras senaste matcher
 • Spezia har släppt in i 24 av de senaste 26 bortamatcherna
 • Spezia har förlorat de senaste 3 matcherna i rad
 • Spezia har inte vunnit de senaste 4 matcherna i rad
 • I 3 av de senaste 4 matcherna Spezia har spelat, har båda lagen gjort mål
 • I de senaste 3 av Juventuss matcher mot Spezia var antalet mål över 2.5
 • Juventus har vunnit de senaste 3 matcherna mot Spezia i rad
 • Juventus har inte förlorat de senaste 3 matcherna mot Spezia i rad
 • Juventus har gjort mål i de senaste 3 matcherna mot Spezia i rad

Form: Juventus mot Spezia

Juventus fortsätter trumma på.

Juventus hoppas att deras starka form håller i sig med ytterligare ett bra resultat. Juventus ser ut att ta sig an vilken motståndare som helst efter ett riktigt bra resultat de senaste tre matcherna då man samlade på sig sju poäng. De spelade först lika med (1-1) mot Villarreal, innan de besegrade Empoli med 3-2 och sedan Fiorentina med 1-0.

Spezia formkurva pekar nedåt

Spezia hoppas bryta sin dåliga form i denna matchen. Spezia har haft det tufft på senaste tiden och de har inte lyckats ta en enda poäng i någon av de senaste tre matcherna. De förlorade först med 1-2 mot Fiorentina, innan Bologna besegrade dem med 2-1. Tredje förlusten i rad var ett faktum efter att även Roma tog hem en seger med 0-1.

Att begränsa ett förväntat nederlag kan vara målet för Spezia här. Att välja Juventus till odds 1.27 är ett bra val.

Juventus vs Spezia Matchhistorik

Det senaste mötet mellan Juventus mot Spezia var ett Serie A-möte så sent som 22 september 2021 och vi såg då Juventus ta en 3-2-vinst. Juventus går in i matchen mot Spezia med 3-0-0 i bagaget från deras senaste 10 matcher i Serie A.

Tabellställningar i Serie A

Om man tittar på den nuvarande Serie A-ställningen så skiljer Juventus och Spezia för närvarande i 24 poäng och 12 placeringar. Juventus kommer säkerligen att försöka ta med sig alla tre poängen från Spezia kommande söndag för att avancera ytterligare i ligatabellen. Trots att Spezia är outsider i den här matchen kommer de att försöka göra den här dagen eländig för sina motståndare. Resultatet av den här matchen kommer förmodligen att ha en stor inverkan på båda lagen inför deras nästa matcher och därför kan vi inte vänta på att se hur matchen mellan Juventus och Spezia kommer att sluta.

Skytteligan

Rey Manaj är mannen som Spezia kommer att leta efter. Han verkar ostoppbar och har träffat målet 2 gånger i de senaste 6 matcherna för sitt lag Spezia.

Med 3 mål på de 6 senaste matcherna för Juventus är Dusan Vlahovic spelaren man ska hålla utkik efter eftersom han kommer att sikta på fler mål.