Juventus vs Torino: Bästa oddsen och matchtipsen

Juventus har goda möjligheter att addera tre fina poäng i omgång 24 av Serie A på tisdag. Allt annat än seger skulle vara en besvikelse i derbyt mot Torino, som de välkomnar till Allianz stadion.

Juventus rankar sju med 32 poäng från 23 matcher matcher, medan besökarna Torino rankas nia i tabellen på 31 poäng.

De två sidorna ser jämna ut, men Torino kan ta sig förbi Juventus i Serie A-tabellen. De är utan tvekan mycket motiverade av chansen att gå om värdarna i ligan.

Statistik och fakta för Juventus vs Torino i Serie A

  • Juventus har gjort mål i 25 av de senaste 27 hemmamatcherna
  • I 17 av Juventuss senaste 19 matcher var antalet av mål under 3.5
  • Juventus har gjort mål i 21 av de senaste 22 matcherna
  • Juventus har inte förlorat 15 av sina senaste 17 matcher
  • Juventus har vann 4 i de senaste 5 matcherna spelat utan att släppa in mål
  • Torino har släppt in i 14 av de senaste 16 bortamatcherna
  • Torino har gjort mål i 13 av de senaste 15 bortamatcherna
  • I 8 av Torinos senaste 10 matcher var antalet av mål under 3.5
  • I 8 av Torinos senaste 10 bortamatcher var antalet av mål under 3.5
  • Torino har gjort mål i 9 av de senaste 11 matcherna

Juventus vs Torino Preview

Juventus form

Juventus borde ha bra självförtroende efter 7 poäng på sina 3 senaste matcher, de började med att spela 1-1 mot Nantes, innan de slog Spezia med 0-2, tillsist plockade man ner Nantes i en 0-3-vinst. Juventus har tagit 17 poäng i deras nio matcher mot lag från den övre halvan av Serie A-tabellen. De vann fem av dessa matcher med 15 mål mot elva. Juventus tog fyra segrar i sina sex senaste Serie A-matcher på Juventus:s stadion. En oavgjord och en förlust var deras facit, där de släppte in fem och gjorde tio mål.

Torino form

Det har varit blandade resultat för Torino i de tre senaste matcherna, då de först slog Udinese med 1-0. Det följdes upp med en svag 1-0-förlust mot AC Milan och nu senast mot Cremonese blev det 2-2. Torino tog elva poäng från sina elva matcher mot lag från den övre halvan av Serie A-tabellen. De vann tre, gjorde nio mål och släppte in 14. Torino har bara en ynka seger från de sex senaste bortamatcherna i Serie A. Man spelade oavgjort tre och förlorade två samtidigt som laget släppte in sju och gjorde sex mål.

Juventus vs Torino H2H

Senast lagen mötte varandra gick Juventus av planen som 0-1-segrare. Ingen tvekan om att de planerar göra en liknande bedrift på tisdag. Juventus älskar att möta Torino, då de har vunnit sju gånger i deras senaste tio möten. Inte minst i det senaste mötet då Juventus körde över kommande motståndarna med 1-0. Högsta odds hos spelbolagen på hemmavinst är 1.75. Endast en gång i sina senaste 30 möten förlorade Juventus mot Torino. Juventus lyckades göra minst ett mål i sina 23 senaste möten i Serie A mot Torino. Senaste mötena mellan Juventus och gästande Torino har varit actionfyllda men saknat mål. Backa under 2.5 mål har varit vinnande inte mindre än sju gånger i de senaste tio matcherna. Bästa pris på under 2.5 finns till 1.67 hos spelbolagen.

Under 2.5 mål satt tre gånger i de senaste tio matcherna mellan rivalerna. Juventus med ett snitt på 1.5 mål, och där Torino snittade 0.6 mål i dessa. Båda lagen att inte göra mål var vinnande fem gånger av matcherna. Över 2.5 mål gjordes i fem av Juventus’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på 1.7 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i tre av de senaste tio matcherna som Torino spelade runt om i alla tävlingar den här säsongen. De gjorde ett mål i snitt under den här tiden.

Tabellställningar i Serie A

Juventus tog sex vinster på hemmaplan i sina 10 senaste matcher i samtliga tävlingar, medan man kryssade tre gånger. De fick utstå förlust i ett under den här tiden. Torino vann fyra av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort i tre och förlorade tre. Juventus lyckades öppna målskyttet i inte mindre än sju av sina 10 senaste matcher på hemmaplan. Gästande Torino har varit lika fina från start då de öppnat med mål i sju av de 10 senaste på bortaplan.

Senaste lagnyheter

Juventus har gjort första målet i sju matcher av de senaste tio på hemmaplan. Torino gjorde första målet i sju matcher av de senaste tio på hemmaplan. Juventus har hållt nollan 3 raka matcher. Juventus har gjort mål i 23 raka ligamatcher mot Torino.

Skytteligatabellen från de senaste sex matcherna i Serie A visar att Juventus ställer hoppet till en formstark Angel Di Maria när det gäller målskyttet i kommande match. Å andra sidan är Antonio Sanabria en av de mest avgörande spelarna i Torino den senaste tiden. Båda spelarna kommer att vara svåra att stoppa kommande tisdag.

Juventus har lite problem med frågetecken kring om hela sju spelare kommer till start till matchen kommande tisdag.

Gleison Bremer, Mattia De Sciglio, Dusan Vlahovic, Juan Cuadrado, Paul Pogba, Leonardo Bonucci och Kaio Jorge finns bland de sju spelarna som saknas för Juventus kommande tisdag.

Bland de två spelare som får spendera lite tid på sidlinjen, återfinns bland andra Pietro Pellegri och Ola Aina.