Landskrona BoIS vs Helsingborg: Bästa oddsen och matchtipsen

Vi åker till Landskrona IP för ett hett Skånederby.

Landskrona BoIS kliver in i omgång 6 som nummer 10 i Superettan med sex poäng på kontot så här långt. Efter fem rundor spelade, har Helsingborg samlat ihop tre poäng, som placerar dem på 14 i tabellen.

Både Landskrona BoIS och Helsingborg siktar på att göra sitt bästa inför sina fans. Vi kommer garanterat att få se ett spännande möte på tisdag. Även om det bara skiljer några poäng, kommer Helsingborg få slita hårt. Landskrona BoIS är favoriter att behålla ledningen till Helsingborg i Superettan.

Statistik och fakta för Landskrona BoIS vs Helsingborg i Superettan

  • Landskrona BoIS har gjort mål i 24 av de senaste 26 hemmamatcherna
  • I 6 av Landskrona BoISs senaste 7 hemmamatcher var antalet av mål under 2.5
  • Landskrona BoIS har inte förlorat 9 av sina senaste 11 hemmamatcher
  • I 6 av Landskrona BoISs senaste 8 matcher var antalet av mål under 2.5
  • I 6 av Landskrona BoISs senaste 7 hemmamatcher var antalet av mål under 3.5
  • Helsingborg har förlorade de senaste 5 matchernai rad utan att göra mål
  • Helsingborg har förlorade de senaste 5 matcherna på rad medan de gjort mindre än 0.5 mål
  • Helsingborg har förlorade 8 i de senaste 9 matcherna, medan gjort mindre än 1.5 mål
  • Helsingborg har förlorade de senaste 3 borta matchernai rad utan att göra mål
  • Helsingborg har förlorade de senaste 4 matcherna, och totalt antal mål var under 1.5

Landskrona BoIS vs Helsingborg Preview

Landskrona BoIS form

Landskrona BoIS har varit ojämna på slutet, de slog Skövde AIK med 2-0. Det följdes upp med en förlust med 2-0 mot GAIS, innan de vann med 1-0 mot Gefle. Landskrona BoIS tog fyra segrar i sina sex senaste Superettan-matcher på Landskrona BoIS:s stadion. En oavgjord och en förlust var deras facit, där de släppte in fyra och gjorde åtta mål.

Helsingborg form

Helsingborg åkte på några besvikelser i sina tre senaste matcher, då de blev överkörda av Västerås SK i en 0-1-förlust. IK Brage blev även dom för svåra i en fajt som slutade 1-0, nu senast lyckades Helsingborg slå tillbaka i en 2-1-seger mot GAIS. Helsingborg har bara en ynka seger från de sex senaste bortamatcherna i Superettan. Man spelade oavgjort två och förlorade tre samtidigt som laget släppte in nio och gjorde åtta mål.

Landskrona BoIS vs Helsingborg H2H

Senast lagen mötte varandra gick Helsingborg av planen som 0-1-segrare. Ingen tvekan om att de planerar göra en liknande bedrift på tisdag. Landskrona BoIS går in i matchen mot Helsingborg med 0-1-3 i ryggen från deras senaste fyra möten. En win-rate på 0% är kanske värt att ha i åtanke innan du placerar ett spel, beroende på din strategi. Helsingborg gjorde minst ett mål i sina 4 Superettan senaste matcher mot Landskrona BoIS. Båda lagen gjorde mål två gånger i de senaste fyra matcherna mellan Landskrona BoIS och Helsingborg.

Över 2.5 mål blev vinnare ett gång av de senaste fyra matcherna mellan lagen. Landskrona BoIS gjorde ett snitt på 0.5 mål, medan Helsingborg snittade 1.5 mål. Båda lagen göra mål gick in två gånger. Över 2.5 mål gjordes i fyra av Landskrona BoIS’s tio senaste matcher i alla tävlingar. De gjorde ett snitt på 1.1 mål under den här perioden. Det blev över 2.5 mål i fem av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 0.6 mål under den här perioden.

Tabellställningar i Superettan

Landskrona BoIS tog samtliga tre poäng sju gånger i sina 10 senaste hemmamatcher i alla tävlingar, de kryssade ett och åkte på två förluster under den här perioden. Helsingborg vann fyra av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort noll och förlorade sex. Av de 10 senaste matcherna på Landskrona BoIS:s stadion, gjorde Landskrona BoIS öppningsmålet sex gånger, medan gästerna satte första målet i fyra av sina 10 senaste på bortaplan.

Senaste lagnyheter

Överraskande nog har Landskrona BoIS bara gjort första målet i tre matcher av de senaste tio matcherna. Helsingborg har gjort första målet i fyra matcher av de senaste tio på hemmaplan.

När man tittar på vilka spelare som är i form i båda lagen, ser vi några intressanta namn. Ousmane Diawara står ut när det gäller Landskrona BoIS, och Anthony van den Hurk för gästerna. Vi förväntar oss att bådas namn kommer att synas i målprotokollet för sina lag på på tisdag.