GAIS vs Trelleborgs FF: Bästa oddsen och matchtipsen

GAIS ser ut att ha god chans till att lägga till tre nya poäng på kontot, när de möter Trelleborgs FF i omgång 6 av Superettan. Det lär bli en del frustration om de ej lyckas slå besökarna här på Gamla Ullevi.

GAIS Är två platser bakom serieledarna med tio poäng efter fem omgångar. Medan Trelleborgs FF samlat ihop tre poäng och rankas som nummer 15 i ligan just nu.

Både GAIS och Trelleborgs FF siktar på att göra sitt bästa inför sina fans. Vi kommer garanterat att få se ett spännande möte kommande söndag.

Statistik och fakta för GAIS vs Trelleborgs FF i Superettan

  • GAIS har inte förlorat 35 av sina senaste 37 matcher
  • GAIS har inte förlorat 25 av sina senaste 26 hemmamatcher
  • GAIS har gjort mål i 29 av de senaste 30 hemmamatcherna
  • GAIS har gjort mål i 30 av de senaste 32 matcherna
  • I de senaste 10 GAISs matcher, var antalet mål under 3.5
  • Trelleborgs FF har släppt in i 10 av de senaste 12 bortamatcherna
  • Trelleborgs FF har förlorat 6 av sina senaste 8 bortamatcher
  • Trelleborgs FF har förlorat 4 av sina senaste 5 matcher
  • Trelleborgs FF har släppt in i 8 av de senaste 10 matcherna
  • I 5 av Trelleborgs FFs senaste 7 matcher var antalet av mål under 2.5

GAIS vs Trelleborgs FF Preview

GAIS form

GAIS är ute efter att studsa tillbaka på vinnarspåret igen. I de tre senaste matcherna slog de först Utsiktens BK med 1-2, innan det blev det seger mot Landskrona BoIS med 2-0. Segersviten tog slut senast mot Helsingborg, som vann med 2-1

Trelleborgs FF form

Trelleborgs FF har varit bleka i sina tre senaste matcher, trots att det började med en 2-0-seger mot Örgryte. Det följdes upp med en förlust 1-0 mot AFC Eskilstuna, för att sedan ge bort samtliga poäng i en 3-4-torsk mot GIF Sundsvall. I de sex senaste bortamatcherna i Superettan, vann Trelleborgs FF två, samtidigt som man även spelade noll oavgjords. De fick utstå fyra defeats här med en målskillnad på tolv mål insläppta och sex gjorda.

GAIS vs Trelleborgs FF H2H

Trelleborgs FF fick ut det bästa mot GAIS i de senaste två mötena efter 1-0 och 3-2-segrar. GAIS går in i matchen mot Trelleborgs FF med 2-4-4 i ryggen från deras senaste tio möten. En win-rate på 20% är kanske värt att ha i åtanke innan du placerar ett spel, beroende på din strategi. GAIS vann endast en gång mot Trelleborgs FF på de 7 senaste matcherna. Trelleborgs FF gjorde minst ett mål i sina 4 Superettan senaste matcher mot GAIS. I fem av de senaste tio matcher mellan GAIS och Trelleborgs FF gjorde båda lagen mål.

Under 2.5 mål satt fyra gånger i de senaste tio matcherna mellan rivalerna. GAIS med ett snitt på 1.1 mål, och där Trelleborgs FF snittade 1.5 mål i dessa. Båda lagen att inte göra mål var vinnande fem gånger av matcherna. Över 2.5 mål gjordes i fyra av GAIS’s tio senaste matcher i alla tävlingar. De gjorde ett snitt på 1.5 mål under den här perioden. Det blev över 2.5 mål i fyra av de senaste tio matcherna som Trelleborgs FF spelade runt om i alla tävlingar den här säsongen. De gjorde 1.4 mål i snitt under den här tiden.

Tabellställningar i Superettan

GAIS tog åtta vinster på hemmaplan i sina 10 senaste matcher i samtliga tävlingar, medan man kryssade ett gånger. De fick utstå förlust i ett under den här tiden. Trelleborgs FF vann fyra av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort i noll och förlorade sex. GAIS har fem vinster på tavlan från sina 10 senaste Superettan-matcher. Gästande Trelleborgs FF tog samtliga poäng i tre av de 10 senaste matcherna.

Senaste lagnyheter

GAIS har öppnat målskyttet i imponerande åtta matcher av de senaste tio matcher. Trelleborgs FF har gjort första målet i fem matcher av de senaste tio på hemmaplan.

Julius Lindberg är den mest profilerade målgöraren för hemmalaget den senaste tiden. GAIS kommer säkerligen förlita sig på honom den kommande matchen. Samtidigt kommer Trelleborgs FF ställa hoppet till Filip Bohman att han ska lägga till fler mål till de tre han gjort de senaste sex matcherna.