Lecce vs Torino: Bästa oddsen och matchtipsen

Allt ljus på Lecce och Torino, när lagen letar efter nytt självförtroende. De möts kommande söndag på Stadio Via del Mare i Serie A.

Med en titt på Serie A-tabellen, är skillnaden mellan lagen sju poäng och sex platser.

Både Lecce och Torino siktar på att göra sitt bästa inför sina fans. Vi kommer garanterat att få se ett spännande möte på söndag. Tre poäng för Lecce kan räcka långt i strävan att nå den övre halvan i Serie A. En svår uppgift väntar dock när Torino inte kommer sälja sig billigt.

Statistik och fakta för Lecce vs Torino i Serie A

  • I 28 av Lecces senaste 30 matcher var antalet av mål under 3.5
  • I 13 av Lecces senaste 14 hemmamatcher var antalet av mål under 3.5
  • Lecce har släppt in i 15 av de senaste 16 hemmamatcherna
  • I 4 av de senaste 5 hemmamatcherna Lecce har spelat, har båda lagen gjort mål
  • Lecce har inte vunnit 7 av sina senaste 9 matcher
  • Torino har släppt in i 15 av de senaste 17 bortamatcherna
  • Torino har gjort mål i 14 av de senaste 16 bortamatcherna
  • Torino har gjort mål i 10 av de senaste 12 matcherna
  • Torino har förlorat de senaste 3 bortamatcherna i rad
  • Torino har inte vunnit de senaste 4 bortamatcherna i rad

Lecce vs Torino Preview

Lecce form

Lecce har varit bleka i sina tre senaste matcher, även om de öppnade med en 1-2-seger mot Atalanta. De kunde ej följa upp lika bra och förlorade med 0-1 mot Sassuolo, för att senast återigen bjuda bort alla poäng efter 2-0-förlust mot Inter. Lecce tog bara två segrar på de sex senaste Serie A-matcherna på hemmaplan. I de fyra övriga matcherna spelade man lika två och förlorade två, de gjorde åtta och släppte in åtta mål.

Torino form

Torino samlade fyra poäng från nio möjliga i de senaste matcherna. Mötet med Cremonese bjöd på 2-2, vilket följdes upp med en 4-2-förlust mot Juventus. Den senaste matchen lyckades man vinna mot Bologna med 1-0. Torino noterade tolv poäng efter tre vinster från sina sju matcher mot lag bland de sex nedersta. De gjorde nio mål, men släppte in sex. Torino har bara en ynka seger från de sex senaste bortamatcherna i Serie A. Man spelade oavgjort tre och förlorade två samtidigt som laget släppte in nio och gjorde sju mål.

Lecce vs Torino H2H

Lecce åkte på en smäll när Torino plockade ner dem med 1-0 i det senaste mötet. Förstnämnda vann dock mötet innan efter en 4-0-seger. Att titta tillbaka på deras senaste tio matcher visar hur svåra lagen är att skilja åt. Gästande Torino tog fyra vinster av de föregående tio matcherna. Värdarna Lecce vann tre av dessa, och spelbolagens bästa odds för en hemmavinst ligger på 3.00. Torino gjorde minst ett mål i 8 av sina senaste 9 Serie A-matcher mot Lecce. I sex av de senaste nio matcher mellan Lecce och Torino gjorde båda lagen mål.

Det blev över 2.5 mål sex gånger i de senaste nio matcherna mellan lagen. Lecce gjorde i snitt 1.65 mål, medan Torino snittade 1.32 mål. Båda lagen göra mål blev ett vinnande spel sex gånger. Över 2.5 mål gjordes i fyra av Lecce’s tio senaste matcher i alla tävlingar. De gjorde ett snitt på ett mål under den här perioden. Det blev över 2.5 mål i fyra av de senaste tio matcherna som Torino spelade runt om i alla tävlingar den här säsongen. De gjorde 1.1 mål i snitt under den här tiden.

Tabellställningar i Serie A

Lecce tog samtliga tre poäng tre gånger i sina 10 senaste hemmamatcher i alla tävlingar, de kryssade tre och åkte på fyra förluster under den här perioden. Torino vann tre av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort tre och förlorade fyra. Båda lagen har varit usla på att hålla koll på sina motståndare på slutet. Medan Lecce lyckades hålla nollan i ett av matcherna på Stadio Via del Mare, höll Torino tätt i två av de senaste bortamatcherna.

Senaste lagnyheter

Lecce har gjort första målet i fyra matcher av de senaste tio matcherna. Torino gjorde första målet i sju matcher av de senaste tio på hemmaplan. Lecce har gjort mål i 4 raka hemmamöten med Torino.

Gabriel Strefezza har gjort mål kontinuerligt i de senaste matcherna. Lecce kommer säkerligen ställa hoppet till honom för fler mål mot i nästa match mot Torino. Gästerna hoppas säkerligen på att Antonio Sanabria gör fler mål. Med tre mål i de senaste sex matcherna, har Antonio Sanabria ett väldigt högt målsnitt.

Bland de två spelare som får spendera lite tid på sidlinjen, återfinns bland andra Pietro Pellegri och Ola Aina.