Liverpool vs Burnley: Bästa oddsen och matchtipsen

Liverpool tar emot Burnley för en match i Premier League på lördag på Anfield. Liverpool är ute efter att befästa sin plats bland de fyra bästa i Premier League, när dom kliver upp mot Burnley för match på lördag. Burnley har utan tvekan möjlighet att skrälla, men en seger för Liverpool är såklart det mest troliga.

Liverpool älskar utsikten från toppen av tabellen med 51 poäng efter 23 matcher. Burnley hittas på plats 19 i Premier League med 13 poäng efter 23 rundor.

Både Liverpool och Burnley siktar på att göra sitt bästa inför sina fans. Vi kommer garanterat att få se ett spännande möte kommande lördag. Topplaget Liverpool hoppas kunna ge bottenplacerade Burnley mer elände kommande lördag. Besökarna ska inte ha något att säga till om på lördag. Burnley borde knappast vara ett problem för Liverpool, som siktar på att befästa sin position i toppen av Premier League-tabellen.

Liverpool vs Burnley Statistik

  • Liverpool har inte förlorat 52 av sina senaste 53 hemmamatcher i Premier League
  • Liverpool har inte förlorat de senaste 27 hemmamatcherna i rad
  • Liverpool har gjort mål i 51 av de senaste 53 hemmamatcherna i Premier League
  • Liverpool har gjort mål i 49 av de senaste 50 matcherna
  • Liverpool har gjort mål i 44 av de senaste 46 hemmamatcherna
  • Burnley har släppt in i 26 av de senaste 28 matcherna i Premier League
  • Burnley har inte vunnit 16 av sina senaste 18 matcher
  • Burnley har släppt in i 17 av de senaste 18 bortamatcherna i Premier League
  • Burnley har släppt in i 18 av de senaste 20 matcherna
  • Burnley har inte vunnit 14 av sina senaste 16 matcher i Premier League

Liverpool vs Burnley Preview

Liverpool form

Liverpool är ute efter att studsa tillbaka på vinnarspåret igen. I de tre senaste matcherna slog de först Norwich med 5-2, innan det blev det seger mot Chelsea med 4-1. Segersviten tog slut senast mot Arsenal, som vann med 3-1 Liverpool gjorde 31 mål och släppte in åtta i sina senaste tolv matcher mot lag från den nedre halvan av Premier League. De samlade 32 poäng och tio segrar. Liverpool lyckades med en stark comeback då man tagit fyra vinster på de sex senaste hemmamatcherna i Premier League, där de även har två oavgjorda men ingen förlust. 16 mål och sju insläppta har laget med sig.

Burnley form

Burnley har varit mediokra på slutet där man inte vunnit på de tre senaste försöken. Mot Luton Town tog de poäng efter 1-1, efter det fick man se sig besegrade av Manchester City som vann med 3-1. Senast lyckades de stjäla en poäng efter 2-2 mot Fulham. Burnley har kämpat sig till noll vinster och noll poäng från sina senste åtta matcher mot topp 6-lagen. De gjorde sju i dessa matcher, men släppte även in 23 mål. Burnley har bara en ynka seger från sina sex senaste bortamatcher i Premier League. Man spelade oavgjort i en och förlorade fyra, släppte in elva mål och gjorde sju.

Liverpool vs Burnley H2H

Liverpool lyckades inte bara vinna mot Burnley i deras tre senaste möten i Premier League. De höll även nollan på vägen de vann med 2-0, 1-0 och 2-0. Liverpool går in i matchen på lördag till bästa odds på 1.18 för en fjärde raka seger. Liverpool har generellt sätt lätt mot Burnley, med historisk statistik på 8-1-1 inför kommande möte. Bästa odds på hemmavinst hos spelbolagen är 1.18. Liverpool tog en seger i 4 av sina senaste möten med Burnley. Liverpool lyckades göra minst ett mål i sina 4 senaste möten i Premier League mot Burnley. Båda lagen hittade nät fyra gånger i de senaste tio matcherna mellan Liverpool och Burnley. Bästa odds på BLGM finns hos spelbolagen till 1.80.

Det blev över 2.5 mål fem gånger i de senaste tio matcher mellan lagen. Liverpool gjorde i snitt 2.1 mål, medan Burnley snittade 0.6 mål. Båda lagen göra mål blev ett vinnande spel fyra gånger av matcherna. Över 2.5 mål gjordes i sex av Liverpool’s tio senaste matcher i samtliga tävlingar. De gjorde ett snitt på 2.6 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i tre av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 0.9 mål under den här perioden.

Nuvarande tabellen i Premier League

Liverpool vann åtta av sina 10 senaste på hemmamark, man spelade oavgjort i två och under den här perioden slapp fansen uppleva en enda förlust. Burnley vann ett av sina 10 senaste runt om i alla tävlingar, medan man spelade oavgjort ett och förlorade åtta. Liverpool känner sig nog optimistiska till att göra mål kommande lördag mot Burnley som bara lyckats hålla nollan en gång i de 10 senaste bortamatcherna. Värdarna kämpade i sin tur till sig tre hållna nollor i sina 10 senaste på hemmaplan.

Senaste lagnyheter

Liverpool har gjort mål först i sju matcher av de senaste tio matcherna. Överraskande nog har Burnley endast gjort det första målet i tre av de senaste tio matcherna. Båda lagen har gjort mål i 4 raka Burnley-matcher. Liverpool har gjort mål i 4 raka ligamatcher mot Burnley.

Det är en fantastisk säsong för Anfield, som just nu har 14 ligamål på sitt konto så här långt. Liverpool kommer förlita sig på hans tjänster för att sänka Burnley.

Liverpool har lite problem med frågetecken kring om hela sju spelare kommer till start till matchen på lördag. Ibrahima Konate och Alexis Mac Allister kan inte bli inkallade av Liverpools manager, eftersom båda är avstängda.

Dominik Szoboszlai, Mohamed Salah, Konstantinos Tsimikas, Ben Doak, Joel Matip, Stefan Bajcetic och Trent Alexander-Arnold finns bland de sju spelarna som saknas för Liverpool kommande lördag.

Sander Berge och Maxime Esteve kan inte bli inkallade av Burnley, eftersom de är borta på grund av avstängning.

Bland de sex spelare som får spendera lite tid på sidlinjen, återfinns bland andra Nathan Redmond, Jordan Beyer, Charlie Taylor, Luca Koleosho, Dara O’Shea och Vitinho.