Fulham vs Bournemouth: Bästa oddsen och matchtipsen

Fulham gör sig redo för Bournemouth på Craven Cottage kommande lördag i en spännande Premier League-match. Både Fulham och Bournemouth njuter förnärvarande av bekväma placeringar i mitten av Premier League. Båda lagen kommer ha fokus på att göra en push för att ta klivet uppåt i tabellen kommande lördag.

Både Fulham och Bournemouth siktar på att göra sitt bästa inför sina fans. Vi kommer garanterat att få se ett spännande möte på lördag. Hemmalaget går in i matchen kommande lördag som favoriter, och Fulham kommer försöka ta sig förbi Bournemouth i Premier League-tabellen med en seger. Besökarna är i sin tur motiverade till att inte tappa mer mark. Fulham behöver ett bra resultat mot Bournemouth, om de vill klättra i Premier League-tabellen. Gästerna har bevisat att de kan vara jobbiga att möta, men hemmalaget borde ha klar fördel på Craven Cottage.

Fulham vs Bournemouth Statistik

  • I 9 av Fulhams senaste 10 matcher var antalet av mål under 3.5
  • I de senaste 6 Fulhams hemmamatcher, var antalet mål under 3.5
  • I de senaste 4 Fulhams hemmamatcher, var antalet mål under 2.5
  • Fulham har inte vunnit de senaste 6 matcherna i rad
  • Fulham har släppt in i 10 av de senaste 12 matcherna
  • I 12 av AFC Bournemouths senaste 14 bortamatcher var antalet av mål över 2.5
  • AFC Bournemouth har gjort mål i 15 av de senaste 16 matcherna
  • I 9 av AFC Bournemouths senaste 11 matcher var antalet av mål över 2.5
  • I 9 av AFC Bournemouths senaste 11 bortamatcher i Premier League var antalet av mål över 2.5
  • AFC Bournemouth har gjort mål i 13 av de senaste 14 bortamatcherna

Fulham vs Bournemouth Preview

Fulham form

Läget kunde varit både bättre och sämre för Fulham, som har med sig två poäng från de tre senaste matcherna. De förlorade med 0-2 mot Newcastle United, följt av oavgjort 0-0 mot Everton. De fick med sig en poäng igen senast efter 2-2 mot Burnley. Fulham tog fyra segrar i sina sex senaste Premier League-matcher på Craven Cottage. En oavgjord och en förlust var deras facit, där de släppte in fem och gjorde 15 mål.

Bournemouth form

Bournemouth ser solida ut just nu efter tre raka utan förlust. De lade grunden genom att slå Swansea med 5-0, efter blev det poäng i en 1-1-match mot West Ham United. I den senaste matchen fick man återigen dela på poängen genom 1-1 mot Nottingham Forest. Bournemouth tog sig igenom de sex senaste bortamatcherna i Premier League med fyra vinster. Det blev även en oavgjord och en förlust med 13 mål framåt och sju insläppta.

Fulham vs Bournemouth H2H

Bournemouth fick ut det bästa mot Fulham i de senaste två mötena efter 3-0 och 2-1-segrar. Bournemouth hoppas kunna göra en lika bra match mot Fulham som senast. Just den dagen slaktade Bournemouth stackars Fulham totalt i en 3-0-seger. Spelbolagen har Bournemouth att vinna den här matchen till bästa odds på 2.90. Fulham är segerlösa i sina senaste 5 matcher mot Bournemouth. Bournemouth gjorde minst ett mål i sina 5 Premier League senaste matcher mot Fulham. I två av de senaste fem matcher mellan Fulham och Bournemouth gjorde båda lagen mål.

Över 2.5 mål blev vinnare fyra gånger av de senaste fem matcherna mellan lagen. Fulham gjorde ett snitt på 0.8 mål, medan Bournemouth snittade två mål. Båda lagen göra mål gick in två gånger. Över 2.5 mål gjordes i fyra av Fulham’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på 0.7 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i sju av besökarnas tio senaste matcher den här säsongen. I snitt gjorde de mål 2.2 gånger i dessa matcher.

Nuvarande tabellen i Premier League

Fulham tog samtliga tre poäng fem gånger i sina 10 senaste hemmamatcher i alla tävlingar, de kryssade två och åkte på tre förluster under den här perioden. Bournemouth vann fem av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort ett och förlorade fyra. Fulham har settfem av sina 10 senaste matcher på Craven Cottage sluta över 2.5 mål. I åtta av de 10 senaste på bortaplan för Bournemouth gick matchen över 2.5 mål.

Senaste lagnyheter

Fulham gjorde första målet i fyra matcher av de senaste tio på hemmaplan. Bournemouth har gjort första målet i fem matcher av de senaste tio på hemmaplan. Bournemouth har gjort mål i 4 raka möten med Fulham när man spelat på bortaplan.

Det har varit en underbar säsong för Dominic Solanke så här långt med 13 mål totalt i samtliga tävlingar. På de sex senaste matcherna har han gjort fem mål och det råder ingen tvekan att Bournemouth vill att den formen ska hålla i mot Fulham på lördag.

Fulham har lite problem med frågetecken kring om hela fyra spelare kommer till start till matchen kommande lördag. Alex Iwobi, Calvin Bassey, Fode Ballo-Toure och Calvin Bassey kan inte bli inkallade av Fulhams manager, eftersom båda är avstängda.

Issa Diop, Raul Jimenez, Harry Wilson och Adama Traore finns bland de fyra spelarna som saknas för Fulham på lördag.

Philip Billing och Dango Ouattara har dragit på sig för många varningar och kommer inte att finnas med när Bournemouth åker till sin nästa match.

Bland de fem spelare som får spendera lite tid på sidlinjen, återfinns bland andra Max Aarons, Darren Randolph, Tyler Adams, Ryan Fredericks och Tyler Adams.