Liverpool vs Norwich bästa odds och matchtips

Toppen mot botten när Liverpool möter Norwich för en match i Premier League på lördag. Som nummer 2 har Liverpool lyckats skrapa ihop 54 poäng efter 24 spelade matcher. Med 17 poäng har Norwich efter 24 matcher placerat sig på plats plats 18 i Premier League. Liverpool går in i matchen som favoriter och siktar självklart mot att förlänga sin obesegrade svit i Premier League.

Våra tips

Statistik och fakta för Liverpool vs Norwich i Premier League

  • Liverpool har inte förlorat de senaste 28 hemmamatcherna i rad
  • Liverpool har gjort mål i 50 av de senaste 52 matcherna
  • Liverpool har vunnit 11 av 12 av deras senaste hemmamatcher
  • Liverpool har släppt inte in i 5 av de senaste 7 matcherna
  • Norwich har gjort mål i 4 av de senaste 5 matcherna
  • Liverpool har inte förlorat de senaste 13 matcherna mot Norwich i rad
  • Liverpool har gjort mål i de senaste 13 matcherna mot Norwich i rad
  • Liverpool har vunnit 11 av de 13 senaste matcherna mot Norwich
  • I 8 av de senaste 10 av Liverpools matcher mot Norwich var antalet mål över 2.5
  • I de senaste 3 hemmamatcherna i rad Liverpool har spelat mot Norwich har båda lagen gjort mål

Form: Liverpool mot Norwich

Liverpool fortsätter glänsa

The Reds fortsätter tåga på och sopar för närvarande bort allt motstånd med ytterligare en vinst i förra matchen. Liverpool har verkligen njutit av att spela fotboll i sina senaste tre matcher. Det började med en 2-0-vinst mot Leicester. Segertåget fortsatte därefter med en till vinst mot Burnley med 0-1 innan de i förra matchen besegrade Inter med 0-2.

Norwich fortsätter att plocka poäng

Norwich hoppas att deras starka form håller i sig med ytterligare ett bra resultat. Norwich har upplevt det mesta under sina tre senaste matcher där de lyckades samla på sig fyra poäng. Först tog man en skön 0-1-vinst mot Wolves innan det blev oavgjort efter resultatet 1-1 mot Crystal Palace. Den obesegrade trenden tog dock stopp när Manchester City visade sig vara för starka och resultatet 0-4 innebar förlust för Norwich.

Med dessa starka prestationer på sistone verkar The Reds ha goda chanser att vinna mot Norwich.

Liverpool vs Norwich Matchhistorik

I det senaste mötet mellan dessa två lag, tog Liverpool med sig 3 poäng därifrån i en 3-0-seger. Liverpool tar sig an Norwich med 9-1-0 i bagaget från deras senaste matcher i Premier League. 8 gånger i den senaste 10 matcher mellan Liverpool och Norwich blev över 2,5 mål ett vinnande spel. Båda lagen hittade nätet 6 gånger i dessa 10 matcher.

Tabellställningar i Premier League

Om man tittar på den nuvarande Premier League-ställningen så skiljer Liverpool och Norwich för närvarande i 37 poäng och 16 placeringar. Liverpool kommer säkerligen att försöka ta med sig alla tre poängen från Norwich på lördag för att avancera ytterligare i ligatabellen. Trots att Norwich är outsider i den här matchen kommer de att försöka göra den här dagen eländig för sina motståndare. Resultatet av den här matchen kommer förmodligen att ha en stor inverkan på båda lagen inför deras nästa matcher och därför kan vi inte vänta på att se hur matchen mellan Liverpool och Norwich kommer att sluta.

Skytteligan

Det är svårt att inte titta på Teemu Pukki när man letar efter en målskytt. Han verkar ostoppbar och har träffat målet 2 gånger i de senaste 6 matcherna för sitt lag Norwich. Hans säsongssaldo är 6 mål just nu.

Med 1 mål på de 6 senaste matcherna för Liverpool är Mohamed Salah spelaren man ska hålla utkik efter eftersom han kommer att sikta på fler mål.