Liverpool vs Wolverhampton: Bästa oddsen och matchtipsen

Trots en ganska svag form på slutet har Liverpool goda möjligheter till vinst denna drabbning. De möter Wolverhampton kommande onsdag på Anfield, där de hoppas göra det surt för besökarna.

Liverpool kliver in i omgång 7 som nummer 7 i Premier League med 36 poäng på kontot så här långt. Efter 23 rundor spelade, har Wolverhampton samlat ihop 24 poäng, som placerar dem på 15 i tabellen.

Liverpool har blickarna riktade mot en ny bra prestation och tre poäng.. På hemmaplan bör de förstnämnda ha klart övertag och resan vidare mot topp 4 ska kunna fortsätta.

Statistik och fakta för Liverpool vs Wolverhampton i Premier League

  • Liverpool har inte förlorat 16 av sina senaste 18 hemmamatcher
  • Liverpool har gjort mål i 19 av de senaste 21 hemmamatcherna
  • I de senaste 7 Liverpools matcher, var antalet mål under 3.5
  • I 6 av de senaste 8 hemmamatcherna Liverpool har spelat, har båda lagen gjort mål
  • I 6 av Liverpools senaste 8 hemmamatcher var antalet av mål över 2.5
  • I 9 av de senaste 10 bortamatcherna Wolves har spelat, har båda lagen gjort mål
  • Wolves har släppt in på de senaste 12 bortamatcherna
  • I 10 av Wolvess senaste 12 matcher var antalet av mål under 3.5
  • I 6 av Wolvess senaste 7 bortamatcher var antalet av mål över 2.5
  • Wolves har gjort mål i 9 av de senaste 10 bortamatcherna

Liverpool vs Wolverhampton Preview

Liverpool form

Det har varit blandade resultat för Liverpool i deras tre senaste matcher, då de först slog Newcastle med 0-2. Det följdes upp med en svag 2-5-förslust mot Real Madrid, och innan det i mötet medCrystal Palace fick man nöja sig med 0-0 oavgjort. Liverpool tog fyra segrar i sina sex senaste Premier League-matcher på Liverpool:s stadion. En oavgjord och en förlust var deras facit, där de släppte in fyra och gjorde nio mål.

Wolverhampton form

Det har varit blandade resultat för Wolverhampton i de tre senaste matcherna, då de först slog Southampton med 1-2. Det följdes upp med en svag 0-1-förlust mot Bournemouth och nu senast mot Fulham blev det 1-1. I de sex senaste bortamatcherna i Premier League, vann Wolverhampton två, samtidigt som man även spelade tre oavgjords. De fick utstå en defeat här med en målskillnad på åtta mål insläppta och sju gjorda.

Liverpool vs Wolverhampton H2H

Liverpool åkte på en smäll när Wolverhampton plockade ner dem med 3-0 i det senaste mötet. Förstnämnda vann dock mötet innan efter en 3-1-seger. Liverpool ser fram emot att välkomna Wolverhampton tillbaka till Liverpool:s stadion. Hemmalaget har enastående 9-0-1 i bagaget mot sina kommande gäster. Det bästa oddset hos spelbolagen för ytterligare en vinst ligger på 1.44. Liverpool tog hem vinsten i 5 hemmamatcher mot Wolverhampton på Liverpool:s stadion. Liverpool gjorde minst ett mål i 11 av sina 12 senaste matcher i Premier League mot Wolverhampton. I de senaste tio matcher mellan Liverpool och Wolverhampton blev över 2.5 mål vinnare fem gånger. Odds på minst tre mål här ligger på 1.73 hos spelbolagen.

Det blev över 2.5 mål fem gånger i de senaste tio matcher mellan lagen. Liverpool gjorde i snitt 1.9 mål, medan Wolverhampton snittade 0.5 mål. Båda lagen göra mål blev ett vinnande spel två gånger av matcherna. Över 2.5 mål gjordes i fem av Liverpool’s tio senaste matcher i alla tävlingar. De gjorde ett snitt på ett mål under den här perioden. Det blev över 2.5 mål i fem av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 1.4 mål under den här perioden.

Tabellställningar i Premier League

Liverpool tog samtliga tre poäng sex gånger i sina 10 senaste hemmamatcher i alla tävlingar, de kryssade två och åkte på två förluster under den här perioden. Wolverhampton vann tre av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort fem och förlorade två. Målen flödar just nu för Liverpool på hemmaplan, och åt båda håll. Båda lagen hittade nät i sju av de 10 senaste matcherna här. I kontrast till nio gånger för Wolverhampton i de 10 senaste på bortaplan.

Senaste lagnyheter

Liverpool har gjort första målet i fem matcher av de senaste tio matcherna. Wolverhampton har gjort första målet i fem matcher av de senaste tio på hemmaplan. Liverpool har hållt nollan 3 raka matcher. Liverpool har gjort mål i 5 raka hemmamöten med Wolverhampton.

När man tittar på vilka spelare som är i form i båda lagen, ser vi några intressanta namn. Cody Gakpo står ut när det gäller Liverpool, och Craig Dawson för gästerna. Vi förväntar oss att bådas namn kommer att synas i målprotokollet för sina lag på kommande onsdag.

Liverpool kan ha upp till sex spelare på skadelistan inför deras hemmamatch mot Wolverhampton den kommande onsdag.

Virgil van Dijk, James Milner, Roberto Firmino, Diogo Jota, Luis Diaz och Arthur finns bland de sex spelarna som saknas för Liverpool på onsdag.

Några av de tre som kommer att befinna sig på sidlinjen är Boubacar Traore, Pedro Neto och Sasa Kalajdzic.