• Nottingham Forest har förlorade de senaste 3 matchernai rad utan att göra mål
  • Nottingham Forest har släppt in i 20 av de senaste 22 matcherna
  • Nottingham Forest har släppt in i 18 av de senaste 20 matcherna i Premier League

Luton vs Nottingham Forest H2H

Supportrarna hoppas på en minst lika spännande match som senast Luton spelade mot Nottingham Forest. den slutade 2-2 och var en riktigt bra match. Luton går in i matchen mot Nottingham Forest med 0-1-0 i ryggen från deras senaste ett möte. En win-rate på 0% är kanske värt att ha i åtanke innan du placerar ett spel, beroende på din strategi. Nottingham Forest har varit obekväma och inte vunnit någon av de senaste 5 matcherna mot Luton. Luton gjorde minst ett mål i 6 av sina 7 senaste matcher i Premier League mot Nottingham Forest. Båda lagen gjorde mål ett gång i de senaste ett matchen mellan Luton och Nottingham Forest.

Över 2.5 mål blev vinnare ett gång av de senaste ett matchen mellan lagen. Luton gjorde ett snitt på två mål, medan Nottingham Forest snittade två mål. Båda lagen göra mål gick in ett gång. Över 2.5 mål gjordes i nio av Luton’s tio senaste hemmamatcher i alla tävlingar. De gjorde ett snitt på 2.1 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i tre av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 0.9 mål under den här perioden.

Luton vs Nottingham Forest Preview

Luton form

En svag period för Luton som endast har en poäng att visa upp från deras tre senaste matcher. Först förlust med 2-3 mot Aston Villa, innan det blev oavgjort 1-1 mot Crystal Palace. De blev tomhänta återigen när AFC Bournemouth senast tog en 4-3-seger. Luton tog åtta poäng från sina senaste sju möten med lag från två, målade elva och släppte in 14 mål. Luton tog bara två segrar på de sex senaste Premier League-matcherna på hemmaplan. I de fyra övriga matcherna spelade man lika noll och förlorade fyra, de gjorde elva och släppte in elva mål.

Nottingham Forest form

Nottingham Forest fick utstå en tuff period i sina tre senaste matcher, där man kammat noll. De besegrades med 0-1 av Manchester United, efter det vann Liverpool med 0-1. Tredje raka förlusten kom sedan mot Brighton & Hove Albion, som vann med 1-0. Nottingham Forest noterade sex poäng efter ett vinster från sina sex matcher mot lag bland de sex nedersta. De gjorde åtta mål, men släppte in nio. Nottingham Forest har bara en ynka seger från de sex senaste bortamatcherna i Premier League. Man spelade oavgjort två och förlorade tre samtidigt som laget släppte in elva och gjorde nio mål.

Nuvarande tabellen i Premier League

Luton tog samtliga tre poäng två gånger i sina 10 senaste hemmamatcher i alla tävlingar, de kryssade ett och åkte på sju förluster under den här perioden. Nottingham Forest vann två av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort tre och förlorade fem. Målen flödar just nu för Luton på hemmaplan, och åt båda håll. Båda lagen hittade nät i sju av de 10 senaste matcherna här. I kontrast till sju gånger för Nottingham Forest i de 10 senaste på bortaplan.

Senaste lagnyheter

Luton har gjort första målet i fyra matcher av de senaste tio matcherna. Överraskande nog har Nottingham Forest endast gjort det första målet i två av de senaste tio matcherna. Båda lagen gjorde mål i 7 raka matcher för Luton. Luton har gjort mål i 5 raka hemmamöten med Nottingham Forest.

Luton kan ha upp till sex spelare på skadelistan inför deras hemmamatch mot Nottingham Forest den kommande lördag. Det är ingen mening att Marvelous Nakamba kommer till Lutons omklädningsrum, eftersom han är avstängd.

Daiki Hashioka, Mads Juel Andersen, Marvelous Nakamba, Tom Lockyer och Fred Onyedinma finns bland de fem spelarna som saknas för Luton kommande lördag.

Bland de två spelare som får spendera lite tid på sidlinjen, återfinns bland andra Gonzalo Montiel och Chris Wood.