Rayo Vallecano vs Real Betis: Bästa oddsen och matchtipsen

Rayo Vallecano vs Real Betis Statistik

  • I de senaste 13 Rayo Vallecanos matcher i La Liga, var antalet mål under 3.5
  • Rayo Vallecano har inte vunnit 21 av sina senaste 23 matcher i La Liga
  • I 18 av Rayo Vallecanos senaste 20 matcher var antalet av mål under 3.5
  • Rayo Vallecano har inte vunnit de senaste 11 hemmamatcherna i rad
  • Rayo Vallecano har inte vunnit de senaste 11 hemmamatcherna i rad i La Liga
  • I de senaste 11 Real Betiss bortamatcher, var antalet mål under 3.5
  • I de senaste 10 Real Betiss bortamatcher i La Liga, var antalet mål under 3.5
  • I 8 av Real Betiss senaste 10 bortamatcher i La Liga var antalet av mål under 2.5
  • I de senaste 4 matcherna i rad Real Betis har spelat, har båda lagen gjort mål
  • Real Betis har inte vunnit 10 av sina senaste 12 bortamatcher i La Liga

Rayo Vallecano vs Real Betis H2H

Real Betis fick ut det bästa mot Rayo Vallecano i de senaste två mötena efter 1-0 och 3-1-segrar. Allt som allt har Real Betis bra resultat mot Rayo Vallecano under tidigare säsonger med övertag på 6-3-1 inför den här matchen. Spelbolagen har Real Betis att vinna denna match till högsta odds på 3.20. Real Betis plockade 5 vinster från sina senaste 7 matcher mot Rayo Vallecano. Real Betis gjorde minst ett mål i 15 av sina senaste 16 La Liga-matcher mot Rayo Vallecano. I de senaste tio matcher mellan Rayo Vallecano och Real Betis blev över 2.5 mål vinnare fem gånger. Odds på minst tre mål här ligger på 2.20 hos spelbolagen.

Det blev över 2.5 mål fem gånger i de senaste tio matcher mellan lagen. Rayo Vallecano gjorde i snitt 1.1 mål, medan Real Betis snittade 1.8 mål. Båda lagen göra mål blev ett vinnande spel sju gånger av matcherna. Över 2.5 mål gjordes i fem av Rayo Vallecano’s tio senaste matcher i alla tävlingar. De gjorde ett snitt på 0.6 mål under den här perioden. Det blev över 2.5 mål i fyra av de senaste tio matcherna som Real Betis spelade runt om i alla tävlingar den här säsongen. De gjorde 1.3 mål i snitt under den här tiden.

Rayo Vallecano vs Real Betis Preview

Rayo Vallecano form

En svag period för Rayo Vallecano som endast har en poäng att visa upp från deras tre senaste matcher. Först förlust med 3-0 mot Girona, innan det blev oavgjort 1-1 mot Cadiz. De blev tomhänta återigen när Deportivo Alaves senast tog en 1-0-seger. Rayo Vallecano har inte vunnit någon av sina sex senaste matcher i La Liga på Campo de Futbol de Vallecas. Ett facit på tre oavgjorda och tre förluster, där de släppte in sju och gjorde tre mål.

Real Betis form

Real Betis har varit bleka i sina tre senaste matcher, trots att det började med en 3-1-seger mot Athletic Bilbao. Det följdes upp med en förlust 2-1 mot Atletico Madrid, för att sedan ge bort samtliga poäng i en 2-3-torsk mot Villarreal. Real Betis noterade 18 poäng efter fem vinster från sina nio matcher mot lag bland de sex nedersta. De gjorde tio mål, men släppte in fyra. I de sex senaste bortamatcherna i La Liga, vann Real Betis två, samtidigt som man även spelade två oavgjords. De fick utstå två defeats här med en målskillnad på fyra mål insläppta och fem gjorda.

Nuvarande tabellen i La Liga

Rayo Vallecano vann inte någon av sina 10 senaste matcher på Campo de Futbol de Vallecas i samtliga tävlingar inräknat, men lyckades iallafall spela oavgjort sex gånger. De fick utstå fyra förluster under den här perioden. Real Betis vann tre av sina 10 senaste bortamatcher, de kryssade tre och förlorade fyra. Målen flödar just nu för Rayo Vallecano på hemmaplan, och åt båda håll. Båda lagen hittade nät i sju av de 10 senaste matcherna här. I kontrast till fyra gånger för Real Betis i de 10 senaste på bortaplan.

Senaste lagnyheter

Överraskande nog har Rayo Vallecano bara gjort första målet i ett matcher av de senaste tio matcherna. Real Betis gjorde första målet fem gånger i de senaste tio matcherna. Real Betis har gjort mål i 7 raka möten med Rayo Vallecano när man spelat på bortaplan.

Med endast ett mål på slutet i La Liga kommer Florian Lejeune vara ivrig att hitta rätt igen i den kommande matchen. Real Betis hoppas i sin tur att Willian Jose kan göra det jobbigt för motståndarna och addera nya mål till de två La Liga-mål som han gjort så här långt.

Rayo Vallecano saknar bara en spelare i truppen när de möter Real Betis på Campo de Futbol de Vallecas.

Diego Mendez får sitta på läktaren för Rayo Vallecano eftersom han är skadad för tillfället.

Bland spelarna som saknas för gästerna Real Betis, är Ezequiel Avila borta på grund av för många varningar.

Bland de fem spelare som får spendera lite tid på sidlinjen, återfinns bland andra Isco, Ayoze Perez, Guido Rodriguez, Youssouf Sabaly och Marc Bartra.