Luton vs Sheffield United: Bästa oddsen och matchtipsen

Luton njuter av hemmafördelen, när gästande Sheffield United besöker på lördag för en intressant Premier League-match. Luton har goda möjligheter att addera tre fina poäng i omgång 24 av Premier League kommande lördag. Allt annat än seger skulle vara en besvikelse mot Sheffield United, som de välkomnar till Kenilworth Road.

Luton rankar 16 med 20 poäng från 22 matcher matcher, medan besökarna Sheffield United rankas 20 i tabellen på tio poäng. Luton går in i nästa Premier League-runda som nummer 16 i tabellen, med 20 poäng så här långt. Med 22 spelade matcher, har Sheffield United löst tio poäng, vilket ger dem plats 20 inför nästa omgång.

Både Luton och Sheffield United siktar på att göra sitt bästa inför sina fans. Vi kommer garanterat att få se ett spännande möte på lördag. Sheffield United kommer inte sakna motivationen för drabbningen mot Luton. Även om oddsen talar emot, kommer en vinst ta dem förbi sina motståndare i tabellen kommande lördag. Luton behöver ett bra resultat mot Sheffield United, om de vill klättra i Premier League-tabellen. Gästerna har bevisat att de kan vara jobbiga att möta, men hemmalaget borde ha klar fördel på Kenilworth Road.

Luton vs Sheffield United Statistik

  • Luton Town har släppt in i 19 av de senaste 21 matcherna i Premier League
  • Luton Town har gjort mål i 15 av de senaste 17 matcherna i Premier League
  • Luton Town har gjort mål i 14 av de senaste 16 matcherna
  • I 7 av de senaste 9 matcherna Luton Town har spelat i Premier League, har båda lagen gjort mål
  • Luton Town har gjort mål i 12 av de senaste 14 hemmamatcherna
  • Sheffield United har inte vunnit 34 av sina senaste 36 bortamatcher i Premier League
  • Sheffield United har släppt in i 34 av de senaste 35 bortamatcherna i Premier League
  • Sheffield United har släppt in i 27 av de senaste 29 matcherna
  • Sheffield United har inte vunnit 20 av sina senaste 22 matcher i Premier League
  • Sheffield United har släppt in i 21 av de senaste 22 matcherna i Premier League

Luton vs Sheffield United Preview

Luton form

Luton tog åtta poäng från sina senaste sex möten med lag från två, målade tio och släppte in elva mål.

Sheffield United form

Sheffield United fick utstå en tuff period i sina tre senaste matcher, där man kammat noll. De besegrades med 2-5 av Brighton & Hove Albion, efter det vann Crystal Palace med 3-2. Tredje raka förlusten kom sedan mot Aston Villa, som vann med 0-5. Sheffield United tjänade fyra poäng från sina fem matcher mot lag från botten sex i Premier League. De gjorde sex mål i matcherna, och släppte till tolv på vägen till ett vinster. Sheffield United tog sig igenom sina sex senaste bortamatcher i Premier League utan seger. Det blev två oavgjord och fyra förluster, med 14 insläppta och fyra mål framåt.

Luton vs Sheffield United H2H

Deras senaste möte i Premier League var en otrolig match som slutade 2-3. Ett ovanligt resultat vi inte skulle ha något emot att få se igen på lördag. Luton går in i matchen mot Sheffield United med 1-0-0 i ryggen från deras senaste ett möte. En win-rate på 100% är kanske värt att ha i åtanke innan du placerar ett spel, beroende på din strategi. Endast en gång i sina senaste 6 möten förlorade Luton mot Sheffield United. Båda lagen gjorde mål ett gång i de senaste ett matchen mellan Luton och Sheffield United.

Över 2.5 mål blev vinnare ett gång av de senaste ett matchen mellan lagen. Luton gjorde ett snitt på tre mål, medan Sheffield United snittade två mål. Båda lagen göra mål gick in ett gång. Över 2.5 mål gjordes i sju av Luton’s tio senaste matcher i samtliga tävlingar. De gjorde ett snitt på två mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i sex av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 1.4 mål under den här perioden.

Nuvarande tabellen i Premier League

Luton tog samtliga tre poäng tre gånger i sina 10 senaste hemmamatcher i alla tävlingar, de kryssade två och åkte på fem förluster under den här perioden. Sheffield United vann ett av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort två och förlorade sju. Målen flödar just nu för Luton på hemmaplan, och åt båda håll. Båda lagen hittade nät i sex av de 10 senaste matcherna här. I kontrast till fyra gånger för Sheffield United i de 10 senaste på bortaplan.

Senaste lagnyheter

Luton har gjort första målet i fem matcher av de senaste tio matcherna. Överraskande nog har Sheffield United endast gjort första målet i två av de senaste tio matcherna på bortaplan.

Luton kan ha upp till fem spelare på skadelistan inför deras hemmamatch mot Sheffield United den på lördag. Det är ingen mening att Marvelous Nakamba kommer till Lutons omklädningsrum, eftersom han är avstängd.

Mads Juel Andersen, Marvelous Nakamba, Tom Lockyer och Fred Onyedinma finns bland de fyra spelarna som saknas för Luton kommande lördag.

Rhian Brewster och Oliver McBurnie kan inte bli inkallade av Sheffield United, eftersom de är borta på grund av avstängning.

Bland de åtta spelare som får spendera lite tid på sidlinjen, återfinns bland andra Ivo Grbic, Max Lowe, George Baldock, Chris Basham, John Egan, John Egan, Daniel Jebbison och Rhian Brewster.