Tottenham vs Brighton: Bästa oddsen och matchtipsen

Under Premier League-drabbningen på Tottenham Hotspur Stadium kommande lördag ser vi Tottenham ta emot Brighton. Tottenham ser ut att ha god chans till att lägga till tre nya poäng på kontot, när de möter Brighton i omgång 24 av Premier League. Det lär bli en del frustration om de ej lyckas slå besökarna här på Tottenham Hotspur Stadium på lördag.

Tottenham går in i nästa Premier League-runda som nummer 5 i tabellen, med 44 poäng så här långt. Med 23 spelade matcher, har Brighton löst 35 poäng, vilket ger dem plats 7 inför nästa omgång.

Både Tottenham och Brighton siktar på att göra sitt bästa inför sina fans. Vi kommer garanterat att få se ett spännande möte på lördag. Tottenham hoppas på revansch efter att blivit totalt överkörda i det senaste mötet med Brighton och oddsen pekar på att de ska kunna lösa det. Med sikte på en plats bland de sex bästa måste Tottenham lösa vinst mot Brighton på lördag. De sistnämnda har just nu kanske inte den form som krävs för att stoppa hemmalaget, men allt kan hända och bollen är rund.

Tottenham vs Brighton Statistik

  • Tottenham Hotspur har gjort mål på de senaste 34 matcherna i Premier League
  • Tottenham Hotspur har gjort mål i 40 av de senaste 41 matcherna
  • Tottenham Hotspur har gjort mål på de senaste 20 hemmamatcherna i Premier League
  • I 12 av de senaste 13 matcherna Tottenham Hotspur har spelat i Premier League, har båda lagen gjort mål
  • I 12 av Tottenham Hotspurs senaste 13 matcher i Premier League var antalet av mål över 2.5
  • Brighton & Hove Albion har släppt in i 24 av de senaste 26 matcherna i Premier League
  • Brighton & Hove Albion har släppt in i 15 av de senaste 17 bortamatcherna i Premier League
  • Brighton & Hove Albion har inte vunnit 8 av sina senaste 9 bortamatcher i Premier League
  • Brighton & Hove Albion har inte förlorat 9 av sina senaste 11 matcher
  • I de senaste 3 Brighton & Hove Albions bortamatcher, var antalet mål över 3.5

Tottenham vs Brighton Preview

Tottenham form

Tottenham har varit med om allt i sina tre senaste matcher, vilket har gett dem fyra poäng. Mot Manchester City gick de tomhänta i en 0-1-förlust, varefter de tog revansch i en 3-2-vinst mot Brentford. Den senaste matchen fick man dela på poängen i en 2-2-match mot Everton. Tottenham har tagit tolv poäng i deras tio matcher mot lag från den övre halvan av Premier League-tabellen. De vann tre av dessa matcher med 20 mål mot 21. Tottenham har kommit tillbaka starkt med fyra segrar på de sex senaste hemmamatcherna i Premier League. Ingen oavgjord och två förluster. De gjorde 14 mål och släppte in nio.

Brighton form

Resultaten har varit upp och ner för Brighton, som vann mot Sheffield United med 2-5. Det följdes upp med en tung förlust med 4-0 mot Luton Town och nu senast en 4-1-vinst mot Crystal Palace. Brighton tog elva poäng från sina tio matcher mot lag från den övre halvan av Premier League-tabellen. De vann tre, gjorde 17 mål och släppte in 22. Brighton har bara en ynka seger från sina sex senaste bortamatcher i Premier League. Man spelade oavgjort i två och förlorade tre, släppte in tolv mål och gjorde sex.

Tottenham vs Brighton H2H

Tottenham åkte på en smäll när Brighton plockade ner dem med 4-2 i det senaste mötet. Förstnämnda vann dock mötet innan efter en 2-1-seger. Leta efter en vinst åt något håll på spelmarknaden, då ingenting dalar för en delad historia. De har inte spelat en enda oavgjord match i deras senaste tio matcher. Tottenham klarade av sex vinster, medan Brighton tog samtliga poäng fyra times in these tio encounters. Spel på hemmaseger ger dig ett odds på 1.83 hos spelbolagen, medan det bästa oddset på en bortavinst ligger på 3.75. Tottenham vann 8 av sina 9 senaste hemmamatcher mot Brighton. Punters tittar förmodligen inte efter båda lagen göra mål när Brighton besöker Tottenham. Minst ett lag lyckades hålla nollan sex gånger i de senaste tio matcherna. Oddsen på att båda lagen inte ska göra mål ligger på 2.75 hos spelbolagen.

Över 2.5 mål blev vinnare fem gånger av de senaste tio matcherna mellan lagen. Tottenham gjorde ett snitt på 1.2 mål, medan Brighton snittade 1.2 mål. Båda lagen göra mål gick in fyra gånger. Över 2.5 mål gjordes i sju av Tottenham’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på 2.1 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i fem av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 1.9 mål under den här perioden.

Nuvarande tabellen i Premier League

Tottenham tog sex vinster på hemmaplan i sina 10 senaste matcher i samtliga tävlingar, medan man kryssade noll gånger. De fick utstå förlust i fyra under den här tiden. Brighton vann fem av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort i två och förlorade tre. Brighton gjorde det första målet i matchen endast tre gång av de 10 senaste på bortaplan. Medan Tottenham satte den första i åtta av sina 10 senaste på hemmamark.

Senaste lagnyheter

Tottenham har gjort mål först i sex matcher av de senaste tio matcherna. Överraskande nog har Brighton endast gjort första målet i tre av de senaste tio matcherna på bortaplan. Båda lagen gjorde mål i 7 raka hemmamatcher som Tottenham spelat. Brighton har gjort mål i 5 raka möten med Tottenham när man spelat på bortaplan.

Det är en fantastisk säsong för Tottenham Hotspur Stadium, som just nu har tolv ligamål på sitt konto så här långt. Tottenham kommer förlita sig på hans tjänster för att sänka Brighton.

Tottenham har lite problem med frågetecken kring om hela fyra spelare kommer till start till matchen på lördag. Med tre spelare avstängda, måste Tottenham justera sin laguppställning, eftersom Heung-Min Son, Yves Bissouma och Yves Bissouma får ta ledigt..

Ryan Sessegnon, Giovani Lo Celso, Manor Solomon och Alfie Whiteman finns bland de fyra spelarna som saknas för Tottenham kommande lördag.

Bland spelarna som saknas för gästerna Brighton, är Simon Adingra borta på grund av för många varningar.

Några av de fyra som kommer att befinna sig på sidlinjen är Kaoru Mitoma, Joel Veltman, Solly March och Julio Enciso.