Mallorca vs Real Madrid: Bästa oddsen och matchtipsen

Mallorca välkomnar Real Madrid på söndag i La Liga, med värden motiverad av möjligheten att täppa igen luckan i tabellen till gästerna i denna spännande match i 20 omgången.

Hemmalaget är placerade som tio med 25 poäng efter 19 matcher matcher. Gästerna håller positionen som tvåa i ligan på 45 poäng.

Med sikte på titeln måste Real Madrid lägga i en hög växel mot Mallorca på söndag. Just nu ser dock värdarna inte ut att ha den kvalite som behövs för att stoppa gästerna från att ta en vinst.

Statistik och fakta för Mallorca vs Real Madrid i La Liga

  • I 16 av Mallorcas senaste 18 hemmamatcher var antalet av mål under 3.5
  • I de senaste 8 Mallorcas matcher, var antalet mål under 2.5
  • I de senaste 9 Mallorcas matcher, var antalet mål under 3.5
  • I 8 av Mallorcas senaste 10 hemmamatcher var antalet av mål under 2.5
  • Mallorca har förlorade 3 i de senaste 4 matcherna spelat utan att göra mål
  • Real Madrid har gjort mål i 31 av de senaste 32 matcherna
  • Real Madrid har gjort mål på de senaste 17 bortamatcherna
  • Real Madrid har inte förlorat 8 av sina senaste 10 matcher
  • I 5 av de senaste 7 matcherna Real Madrid har spelat, har båda lagen gjort mål
  • Real Madrid har vunnit 4 av sina senaste 5 bortamatcher

Mallorca vs Real Madrid Preview

Mallorca form

Mallorca är just nu väldigt ojämna efter förlust mot Real Sociedad med 1-0 innan vann man med 1-0 mot Celta Vigo. I den senaste matchen kom ytterligare ett nederlag med 2-0 mot Cadiz.

Real Madrid form

Real Madrid ctog fem poäng i de tre senaste matcherna, vilket startade med ett 1-1-kryss mot Atletico Madrid. Det följdes upp med ytterligare ett oavgjort resultat mot Real Sociedad, den här gången 0-0, tillsist utklassade man Valencia med 2-0. Real Madrid har plockat fyra segrar från de sex senaste bortamatcherna i La Liga, det blev även två förluster samtidigt som man gjorde elva mål och släppte in fem.

Mallorca vs Real Madrid H2H

Real Madrid sopade mattan ordentligt med Mallorca i deras senaste matcher i La Liga. De körde över sina kommande motståndare med 4-1 och 3-0. Real Madrid är den dominerande sidan med spektakulära 9-0-1 resultat från föregående tio matcher mot Mallorca. Spelbolagen har Real Madrid att vinna denna match till bästa odds på 1.73. Real Madrid vann de senaste 4 matcherna mot Mallorca. De senaste 3 La Liga mötena mellan Mallorca och Real Madrid slutade med över 2.5 mål. Båda lagen gjorde mål fem gånger i de senaste tio matcherna mellan Mallorca och Real Madrid.

Över 3.5 mål gjordes fem gånger i de senaste tio matcherna mellan rivalerna. Mallorca gjorde ett snitt på 0.7 mål, och där Real Madrid snittade 3.2 mål. Båda lagen göra mål var vinnande fem gånger i dessa matcher. Över 2.5 mål gjordes i två av Mallorca’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på 0.8 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i fem av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de två mål under den här perioden.

Tabellställningar i La Liga

Mallorca tog samtliga tre poäng fyra gånger i sina 10 senaste hemmamatcher i alla tävlingar, de kryssade tre och åkte på tre förluster under den här perioden. Real Madrid vann sex av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort ett och förlorade tre. Real Madrid höll sina motståndare från att göra mål fem gånger av de 10 senaste bortamatcherna. Medan Mallorca har lyckats hålla nollan i fyra av de 10 senaste på hemmaplan.

Senaste lagnyheter

Mallorca har gjort första målet i fem matcher av de senaste tio matcherna. Real Madrid har gjort första målet i fem matcher av de senaste tio på hemmaplan. Mallorca har vunnit och hållt nollan i 3 raka hemmamatcher. Real Madrid har hållt nollan i 3 raka matcher.

Skytteligatabellen från de senaste sex matcherna i La Liga visar att Mallorca ställer hoppet till en formstark Daniel Rodriguez när det gäller målskyttet i kommande match. Å andra sidan är Karim Benzema en av de mest avgörande spelarna i Real Madrid den senaste tiden. Båda spelarna kommer att vara svåra att stoppa på söndag.

Några av de fem som kommer att befinna sig på sidlinjen är David Alaba, Aurélien Tchouaméni, Álvaro Odriozola, Daniel Carvajal och Mariano Diaz.