Malmö FF vs Elfsborg: Bästa oddsen och matchtipsen

Oddsen återspeglar verkligen Malmö FF’s form på senare tid. Elfsborg kommer få det svårt, eftersom Malmö FF spelat väldigt bra på senare tid. Malmö FF fick vad de hoppades på i sin första match för säsongen. De säkrade 3 poäng i öppningsmatchen. Elfsborg kom ur säsongens premiärmatch utan poäng, men har helt klart högre ambitioner framöver.

Våra tips

Statistik och fakta för Malmö FF vs Elfsborg i Allsvenskan

 • Malmö FF har inte förlorat 14 av sina senaste 16 matcher
 • Malmö FF har vunnit de senaste 7 matcherna i rad
 • Malmö FF har inte släppt in i 4 av de senaste 5 matcherna
 • Elfsborg har gjort mål i 12 av de senaste 14 bortamatcherna
 • Elfsborg har släppt in i 11 av de senaste 13 matcherna
 • Elfsborg har vunnit 5 av sina senaste 7 matcher
 • Elfsborg har inte förlorat 5 av sina senaste 7 matcher
 • Malmö FF har gjort mål i de senaste 18 hemmamatcherna mot Elfsborg i rad
 • Malmö FF har inte förlorat 19 av de 21 senaste hemmamatcherna mot Elfsborg
 • Malmö FF har vunnit 10 av de 12 senaste matcherna mot Elfsborg
 • I 11 av de senaste 13 av Malmö FFs matcher mot Elfsborg var antalet mål under 3.5
 • I de senaste 3 hemmamatcherna i rad Malmö FF har spelat mot Elfsborg har båda lagen gjort mål

Form: Malmö FF mot Elfsborg

Malmö FF fortsätter trumma på.

Malmö FF hoppas att den goda formen håller i sig. Malmö har gått på som tåget under försäsongen och gjorde ingen besviken i första matchen för säsongen i Allsvenskan där man besegrade Kalmar med 1-0.

Elfsborg utan poäng för säsongen

Elfsborg hoppas bryta den dåliga formen efter besvikelsen i premiären. Man släppte in två mål bakåt när man tog emot Mjällby på hemmaplan och är säkerligen revanschsugna.

Det är en match mellan två till synes likvärdiga lag, som båda har varit i liknande form på sistone. Malmö FF är fortfarande favorit hos spelbolagen att vinna matchen med odds 1.60.

Malmö FF vs Elfsborg Matchhistorik

I det senaste mötet mellan dessa två lag, tog Malmö FF med sig 3 poäng därifrån i en 1-0-seger. Malmö FF tar sig an Elfsborg med 8-1-1 i bagaget från deras senaste matcher i Allsvenskan. 6 gånger i de senaste 10 matcherna mellan Malmö FF och Elfsborg blev över 2,5 mål ett vinnande spel. Båda lagen hittade nätet 5 gånger i dessa 10 matcher.

Tabellställningar i Allsvenskan

Om man tittar på den nuvarande Allsvenskan-ställningen så skiljer Malmö FF och Elfsborg för närvarande i tre poäng och nio placeringar. Malmö FF kommer säkerligen att försöka ta med sig alla tre poängen från Elfsborg kommande måndag för att avancera ytterligare i ligatabellen. Trots att Elfsborg är outsider i den här matchen kommer de att försöka göra den här dagen eländig för sina motståndare. Resultatet av den här matchen kommer förmodligen att ha en stor inverkan på båda lagen inför deras nästa matcher och därför kan vi inte vänta på att se hur matchen mellan Malmö FF och Elfsborg kommer att sluta.

Skytteligan

När man tittar på marknaden efter målskyttar är det en bra idé att välja Veljko Birmancevic. Han är den spelaren i Malmö FF som är i bäst målform. Han har gjort 6 mål i de senaste sex matcherna, och vill säkerligen göra fler när de möter Elfsborg.

Gästerna kommer att ställa hoppet till målgöraren Jacob Ondrejka som de hoppas ska hitta nätet igen. Han gjorde 3 mål för Elfsborg i de senaste 6 matcherna.