IFK Värnamo vs Sirius: Bästa oddsen och matchtipsen

IFK Värnamo kommer att spela mot Sirius i omgång 2 av Allsvenskan vid Finnvedsvallen kommande måndag. IFK Värnamo gick från sin öppningsmatch för säsongen utan poäng men med hopp om att göra bättre ifrån sig i kommande match. Sirius fick vad de hoppades på i sin första match för säsongen, när de tog 3 poäng i öppningsmatchen.

Våra tips

Statistik och fakta för IFK Värnamo vs Sirius i Allsvenskan

  • IFK Värnamo har gjort mål i 20 av de senaste 22 hemmamatcherna
  • IFK Värnamo har inte förlorat 13 av sina senaste 15 hemmamatcher
  • IFK Värnamo har förlorat de senaste 5 matcherna i rad
  • IFK Värnamo har inte vunnit de senaste 5 matcherna i rad
  • IFK Värnamo har inte släppt in i 4 av de senaste 5 hemmamatcherna
  • Sirius har släppt in i 23 av de senaste 25 bortamatcherna
  • I de senaste 3 matcherna i rad Sirius har spelat, har båda lagen gjort mål
  • Sirius har vunnit 3 av sina senaste 4 matcher

 

Form: IFK Värnamo mot Sirius

IFK Värnamo njuter av en stabil insats.

Resultaten har varit vad man kan vänta sig av IFK Värnamo de senaste veckorna. Varken mer eller mindre. Värnamo fick ingen rolig start på säsongen när de förlorade mot IFK Göteborg. De måste verkligen ta chansen att ta 3 poäng mot Sirius för att inte tappa mark i tabellen.

Sirius njuter av en stabil insats.

Resultaten har varit vad man kan vänta sig av Sirius de senaste veckorna. Varken mer eller mindre. Sirius fick en skön start på säsongen med en hemmaseger och ska nu försöka sig på att förlänga vinstsviten i högstadivisionen.

Det är en match mellan två till synes likvärdiga lag, som båda har varit i liknande form på sistone. IFK Värnamo är fortfarande favorit hos spelbolagen att vinna matchen med odds 2.57.

Tabellställningar i Allsvenskan

Om man tittar på den nuvarande Allsvenskan-ställningen så skiljer IFK Värnamo och Sirius för närvarande i tre poäng och fem placeringar. IFK Värnamo kommer säkerligen att försöka ta med sig alla tre poängen från Sirius på måndag för att avancera ytterligare i ligatabellen. Trots att Sirius är outsider i den här matchen kommer de att försöka göra den här dagen eländig för sina motståndare. Resultatet av den här matchen kommer förmodligen att ha en stor inverkan på båda lagen inför deras nästa matcher och därför kan vi inte vänta på att se hur matchen mellan IFK Värnamo och Sirius kommer att sluta.

Skytteligan

Trots att han bara gjort ett mål på senaste tiden är Abdussalam Magashy en av spelarna från IFK Värnamo som förväntas göra mål snart igen. På samma sätt har Christian Kouakou på listan över mål i denna säsong, men förväntas göra fler mål.