Man City vs Nottingham Forest: Bästa oddsen och matchtipsen

Man City välkomnar nykomlingen till Etihad Stadium denna onsdag.Efter fyra spelade matcher är Man City rankade som nummer 2 i Premier League med tio poäng. Det ger en skillnad på sex poäng till Nottingham Forest, som ligger på plats 14 i tabellen med fyra poäng. Alla förväntar sig en klar hemmaseger men vi har sett City släppa till bakåt och gillar oddset på att båda lagen hittar nät. Forest har en del offensiv kvalite som kan störa.

Statistik och fakta för Man City vs Nottingham Forest i Premier League

 • Manchester City har gjort mål på de senaste 18 matcherna
 • Manchester City har inte förlorat 22 av sina senaste 24 hemmamatcher
 • Manchester City har gjort mål i 25 av de senaste 27 hemmamatcherna
 • Manchester City har vunnit de senaste 8 hemmamatcherna i rad
 • Manchester City har inte förlorat 15 av sina senaste 17 matcher
 • Nottingham F. har inte förlorat 8 av sina senaste 10 matcher
 • Nottingham F. har inte vunnit 6 av sina senaste 7 bortamatcher
 • Nottingham F. har gjort mål i 5 av de senaste 6 matcherna
 • Nottingham F. har släppt in i 6 av de senaste 8 matcherna
 • Nottingham F. har inte vunnit 5 av sina senaste 7 matcher
   

Form: Man City mot Nottingham Forest

Man City fortsätter trumma på.

Manchester City ser ut att vara i bra form inför deras kommande match då de siktar på att förlänga sin obesegrade trend. I deras senaste tre matcher vann de först mot Bournemouth med siffrorna 4-0. Därefter blev det oavgjort efter en (3-3)-match mot Newcastle. De tog sig sedan tillbaka till vinstkolumnen när de besegrade Crystal Palace med 4-2.

Nottingham Forest kan bättre.

Nottingham Forest har stött på blandade resultat i sina senaste tre matcher där man skrapat ihop fyra poäng. Det hela började med ett oavgjort resultat efter en 1-1-match mot Everton, sen plockades tre viktiga poäng i en 0-3-vinst mot Grimsby. Tyvärr kunde de inte följa upp den vinsten utan åkte på en 0-2förlust mot Tottenham i den senaste matchen.

Man City vs Nottingham Forest Matchhistorik

Tabellställningar i Premier League

Enligt Premier League tabellen är skillnaden mellan de två lagen för närvarande sex poäng och tolv platser. Den här omgången 5 kommer säkerligen att påverka båda lagen för resten av kampanjen. Därför kan vi inte vänta på att se Man City och Nottingham Forest slåss om poängen i sin kommande sammandrabbning på onsdag.

Skytteligan

Skytteligatabellen från de senaste sex matcherna i Premier League visar att Man City ställer hoppet till en formstark Erling Braut Haaland när det gäller målskyttet i kommande match. Å andra sidan är Taiwo Awoniyi en av de mest avgörande spelarna i Nottingham Forest den senaste tiden. Båda spelarna kommer att vara svåra att stoppa på onsdag.

Senaste lagnyheter

Man City kan ha upp till sex spelare på skadelistan inför deras hemmamatch mot Nottingham Forest den kommande onsdag.

Kalvin Phillips, Jack Grealish, Nathan Aké, Aymeric Laporte, Erling Braut Haaland och Benjamin Mendy finns bland de sex spelarna som saknas för Man City kommande onsdag.

Några av de två som kommer att befinna sig på sidlinjen är Moussa Niakhaté och Omar Richards.