Manchester United vs Brighton bästa odds och matchtips

Övre halvan mot den undre när Manchester United förbereder sig för att möta Brighton i Premier League. På plats nummer 6 i Premier League har The Red Devils spelat ihop 27 poäng efter 16 matcher. Med 20 poäng befinner sig Brighton på plats 13 i tabellen med 16 spelade matcher. Manchester United går in i matchen som favoriter och siktar självklart mot att förlänga sin obesegrade svit i Premier League.

Våra tips

Statistik och fakta för Manchester United vs Brighton i Premier League

 • Manchester United har släppte in i 17 av de senaste 19 hemmamatcherna
 • Manchester United har gjort mål i 13 av de senaste 15 matcherna
 • Manchester United har inte förlorat de senaste 6 matcherna i rad
 • Manchester United har vinst 3 av 4 av deras senaste matcher
 • Brighton har inte vunnit de senaste 11 matcherna i rad
 • I 6 av de senaste 8 matcherna Brighton har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Brighton har oavgjort 5 av 6 av deras senaste matcher
 • Brighton har inte förlorat 5 av 6 av deras senaste matcher
 • Brighton har gjort mål i 6 av de senaste 8 matcherna
 • I de senaste 6 Manchester Uniteds matcher mot Brighton var antalet av mål över 2.5
 • Manchester United har vunnit de senaste 5 matcherna mot Brighton i rad
 • I 5 av de senaste 6 matcherna Manchester United har spelat mot Brighton har båda lagen gjort mål
 • Manchester United har inte förlorat de senaste 5 matcherna mot Brighton i rad
 • Manchester United har gjort mål i de senaste 6 matcherna mot Brighton i rad

Form: Manchester United mot Brighton

Svårslagna Manchester United

Manchester United hoppas att den goda formen håller i sig. Manchester United ser ut att vara i bra form inför deras kommande match då de siktar på att förlänga sin obesegrade trend. I deras senaste tre matcher vann de först mot Crystal Palace med siffrorna 1-0. Därefter blev det oavgjort efter en (1-1)-match mot BSC Young Boys. De tog sig sedan tillbaka till vinstkolumnen när de besegrade Norwich med 1-0.

Brighton hoppas få stopp på lidandet

Brighton hoppas bryta sin dåliga form i denna matchen. Man står helt utan seger de senaste sex matcherna och har den senaste tiden spelat oavgjort mot Leeds, förlorat mot Aston Villa och senast blev det ytterligare ett oavgjort resultat mot Newcastle.

Med dessa resultat och de inte så stabila prestationerna från Brighton är det självklart att satsa på Manchester United till odds 1.55.

Manchester United vs Brighton Matchhistorik

I det senaste mötet mellan dessa två lag, tog The Red Devils med sig 3 poäng därifrån i en 2-1-seger. Manchester United tar sig an Brighton med 6-0-2 i bagaget från deras senaste matcher i Premier League. De senaste 8 matcherna mellan Manchester United och Brighton var över 2,5 mål ett vinnande spel 6 gånger. Båda lagen gör mål gav utdelning hos oddsmakarna 5 gånger i dessa 8 matcher.

Tabellställningar i Premier League

Som framgår av Premier League-tabellen är skillnaden mellan de två lagen 7 poäng. Även om Brighton inte kommer att ha någon att ta sig förbi Manchester United i tabellen inom en snar framtid, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. Manchester United, som nu är nummer 6 med 27 poäng, kommer att göra sitt bästa för att klättra i tabellen. I alla fall kommer matchen på lördag säkert att vara ett bra tillfälle att satsa på.

Skytteligan

Om man tittar på marknaden för en målskytt verkar det vara en bra idé att välja Cristiano Ronaldo. Han är toppskytt för The Red Devils, för närvarande på 7 mål under hela säsongen. Totalt hittade han nätet i 4 av deras 6 senaste matcher. 

Brighton kommer att hoppas att Neal Maupay hittar nätet igen. Han står på 6 mål den här säsongen och gjorde mål i 2 av deras 6 senaste matcher.