West Ham vs Norwich bästa odds och matchtips

Övre halvan mot den undre när The Irons förbereder sig för att möta Norwich i Premier League. The Irons har för närvarande plats 5 i tabellen med 28 poäng efter 17 spelade matcher. Med 17 omgångar bakom sig har Norwich lyckats samla ihop 10 poäng och ligger på plats 20 i Premier League. Det är tuffa tider för både West Ham och Norwich i Premier League. Båda har ögonen riktade mot den kommande matchen för att stärka moralen.

Våra tips

Statistik och fakta för West Ham vs Norwich i Premier League

 • West Ham har gjort mål i 13 av de senaste 14 hemmamatcherna
 • I 4 av de senaste 5 hemma matcherna West Ham har spelat, har båda lagen gjort mål
 • West Ham har inte förlorat 6 av 7 av deras senaste hemmamatcher
 • West Ham har vinst 5 av 7 av deras senaste hemmamatcher
 • West Ham har inte vunnit 4 av 5 av deras senaste matcher
 • Norwich har inte vunnit 14 av 16 av deras senaste matcher
 • Norwich har släppte in i 11 av de senaste 12 bortamatcherna
 • Norwich har förlorade de senaste 3 matcherna i rad
 • Norwich har gjort inte mål i 7 av de senaste 9 bortamatcherna
 • West Ham har inte förlorat 7 av de 8 senaste matcherna mot Norwich
 • West Ham har gjort mål i de senaste 7 matcherna mot Norwich i rad
 • I 5 av de senaste 7 West Hams matcher mot Norwich var antalet av mål över 2.5
 • I 3 av de senaste 4 West Hams matcher mot Norwich var antalet av mål över 3.5
 • West Ham har vinst 3 av de 4 senaste hemma matcherna mot Norwich

Form: West Ham mot Norwich

West Ham hoppas på en nystart

The Irons hoppas bryta sin dåliga form i denna matchen. West Ham är bara en poäng ifrån att vara helt utan positiva resultat i sina senaste tre matcher. De förlorade med 1-0 mot Dinamo Zagreb innan det blev oavgjort efter en (0-0)-match mot Burnley. Sedan hamnade man återigen i förlustkolumnen när Arsenal besegrade dem med 2-0.

Norwich fortsätter floppa

Stämningen i Norwich är inte så bra eftersom de inte lyckats vinna på senare tid. Man kommer till matchen med tre matcher utan förlust då man spelat lika mot Newcastle och Wolves. Senast lyckades man ta hem en 2-1 seger mot Southampton.

I en match mellan dessa två till synes jämlika lag, med båda i samma form, kan hemmafördelen bli den avgörande faktorn. En seger för The Hammers till odds 1.40 ser ut att vara det bästa alternativet på lördag.

West Ham vs Norwich Matchhistorik

När lagen senast spelade mot varandra vann West Ham och tog därmed alla 3 poäng efter matchresultatet 4-0. West Ham tar sig an Norwich med 4-3-1 i bagaget från deras senaste matcher i Premier League. West Ham har fått ett litet övertag i sina senaste matcher. Matcher som har haft en tendens att bjuda på ganska många mål förresten.

Tabellställningar i Premier League

Om man tittar på den nuvarande Premier League-ställningen så skiljer West Ham och Norwich för närvarande i 18 poäng och 15 placeringar. West Ham kommer säkerligen att försöka ta med sig alla tre poängen från Norwich kommande lördag för att avancera ytterligare i ligatabellen. Trots att Norwich är outsider i den här matchen kommer de att försöka göra den här dagen eländig för sina motståndare. Resultatet av den här matchen kommer förmodligen att ha en stor inverkan på båda lagen inför deras nästa matcher och därför kan vi inte vänta på att se hur matchen mellan West Ham och Norwich kommer att sluta.

Skytteligan

Om man tittar på marknaden för en målskytt verkar det vara en bra idé att välja Michail Antonio. Han är toppskytt för The Hammers, för närvarande på 6 mål under hela säsongen. Totalt hittade han nätet i 0 av deras 6 senaste matcher. 

Norwich kommer att hoppas att Teemu Pukki hittar nätet igen. Han står på 5 mål den här säsongen och gjorde mål i 2 av deras 6 senaste matcher.