Mjällby vs Djurgården: Bästa oddsen och matchtipsen

Mjällby vs Djurgården Statistik

  • Mjällby har gjort mål på de senaste 22 matcherna
  • I 17 av Mjällbys senaste 19 hemmamatcher i Allsvenskan var antalet av mål under 3.5
  • Mjällby har gjort mål på de senaste 13 hemmamatcherna
  • Mjällby har gjort mål på de senaste 13 matcherna i Allsvenskan
  • I 12 av Mjällbys senaste 14 matcher i Allsvenskan var antalet av mål under 3.5
  • Djurgården har vann de senaste 5 matcherna i Allsvenskani rad utan att släppa in mål
  • Djurgården har vann de senaste 4 matchernai rad utan att släppa in mål
  • I 12 av Djurgårdens senaste 14 bortamatcher i Allsvenskan var antalet av mål under 3.5
  • Djurgården har gjort mål i 16 av de senaste 18 matcherna
  • I 7 av Djurgårdens senaste 8 matcher i Allsvenskan var antalet av mål under 2.5

Mjällby vs Djurgården H2H

Senast lagen mötte varandra gick Djurgården av planen som 0-1-segrare. Ingen tvekan om att de planerar göra en liknande bedrift kommande lördag. Allt som allt har Djurgården bra resultat mot Mjällby under tidigare säsonger med övertag på 6-1-3 inför den här matchen. Spelbolagen har Djurgården att vinna denna match till högsta odds på 2.30. I de 7 senaste Allsvenskan-matcherna mellan Mjällby och Djurgården slutade det under 2.5 mål. Senaste mötena mellan Mjällby och gästande Djurgården har varit actionfyllda men saknat mål. Backa under 2.5 mål har varit vinnande inte mindre än sju gånger i de senaste tio matcherna. Bästa pris på under 2.5 finns till 1.85 hos spelbolagen.

Under 2.5 mål satt tre gånger i de senaste tio matcherna mellan rivalerna. Mjällby med ett snitt på 0.5 mål, och där Djurgården snittade 1.3 mål i dessa. Båda lagen att inte göra mål var vinnande åtta gånger av matcherna. Över 2.5 mål gjordes i sex av Mjällby’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på 1.7 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i två av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 1.8 mål under den här perioden.

Mjällby vs Djurgården Preview

Mjällby form

Mjällby är ute efter att studsa tillbaka på vinnarspåret igen. I de tre senaste matcherna slog de först Halmstads BK med 1-3, innan det blev det seger mot Hammarby med 3-0. Segersviten tog slut senast mot IFK Göteborg, som vann med 1-0 Mjällby plockade sex poäng på sina senaste tre matcher mot lag från topp 6. De tog två vinster, med fem mål gjorda och släppt in två.

Djurgården form

Djurgården är i fantastisk form inför kommande matchen efter tre raka segrar. Elfsborg slog man med 2-0, efter det fick Brommapojkarna känna på en 0-5-torsk. Halmstads BK var det senaste offret efter en 2-0-vinst för Djurgården. Från sina tre senaste matcher mot lag från topp 6 tog Djurgården fyra poäng och ett segrar. De släppte in fyra mål samtidigt som man gjorde fyra. Djurgården har plockat fyra segrar från de sex senaste bortamatcherna i Allsvenskan, det blev även två förluster samtidigt som man gjorde 14 mål och släppte in sex.

Nuvarande tabellen i Allsvenskan

Mjällby tog sex vinster på hemmaplan i sina 10 senaste matcher i samtliga tävlingar, medan man kryssade tre gånger. De fick utstå förlust i ett under den här tiden. Djurgården vann sex av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort i två och förlorade två. Målen flödar just nu för Mjällby på hemmaplan, och åt båda håll. Båda lagen hittade nät i sju av de 10 senaste matcherna här. I kontrast till fem gånger för Djurgården i de 10 senaste på bortaplan.

Senaste lagnyheter

Mjällby har gjort första målet i sex matcher av de senaste tio på hemmaplan. Djurgården gjorde första målet i sju matcher av de senaste tio på hemmaplan. Djurgården har hållt nollan i 5 raka matcher.