GAIS vs Häcken: Bästa oddsen och matchtipsen

GAIS vs Häcken Statistik

  • GAIS har släppt in i 24 av de senaste 26 matcherna i Allsvenskan
  • I 11 av GAISs senaste 13 hemmamatcher i Allsvenskan var antalet av mål över 2.5
  • GAIS har släppt in i 16 av de senaste 17 hemmamatcherna i Allsvenskan
  • I 12 av GAISs senaste 14 matcher var antalet av mål under 3.5
  • I 12 av GAISs senaste 14 hemmamatcher var antalet av mål under 3.5
  • I 13 av Häckens senaste 14 bortamatcher var antalet av mål över 2.5
  • I 12 av Häckens senaste 14 matcher i Allsvenskan var antalet av mål över 2.5
  • Häcken har släppt in i 18 av de senaste 20 bortamatcherna
  • I 9 av Häckens senaste 11 matcher var antalet av mål över 2.5
  • Häcken har inte vunnit 11 av sina senaste 13 bortamatcher

GAIS vs Häcken H2H

Senast lagen mötte varandra gick Häcken av planen som 3-1-segrare. Ingen tvekan om att de planerar göra en liknande bedrift kommande lördag. GAIS har varit något mer framgångrika än Häcken under de senaste mötena. Med en fördel på 5-2-3 inför kommande match har spel på GAIS visats sig vara den mest lönsamma vägen att gå. Spelbolagens bästa odds för en hemmaseger ligger på 3.20. Med 5 vinster från 7 möten med GAIS, njuter Häcken av en perfekt läsning av deras motståndare. Häcken gjorde minst ett mål i 6 av sina senaste 7 Allsvenskan-matcher mot GAIS. Punters tittar förmodligen inte efter båda lagen göra mål när Häcken besöker GAIS. Minst ett lag lyckades hålla nollan sju gånger i de senaste tio matcherna. Oddsen på att båda lagen inte ska göra mål ligger på 2.50 hos spelbolagen.

Över 2.5 mål blev vinnare fyra gånger av de senaste tio matcherna mellan lagen. GAIS gjorde ett snitt på 1.3 mål, medan Häcken snittade 0.9 mål. Båda lagen göra mål gick in tre gånger. Över 2.5 mål gjordes i sex av GAIS’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på 1.3 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i åtta av gästernas senaste tio matcher. Häcken lyckades hitta nät 1.9 gånger i snitt under den här perioden.

GAIS vs Häcken Preview

GAIS form

GAIS har varit ojämna på slutet, de slog Västerås SK med 2-0. Det följdes upp med en förlust med 1-0 mot Malmö FF, innan de vann med 2-1 mot Elfsborg. GAIS plockade tre poäng på sina senaste tre matcher mot lag från topp 6. De tog ett vinster, med två mål gjorda och släppt in tre. GAIS har kommit tillbaka starkt med fyra segrar på de sex senaste hemmamatcherna i Allsvenskan. Ingen oavgjord och två förluster. De gjorde tio mål och släppte in tio.

Häcken form

Det har varit blandade resultat för Häcken i de tre senaste matcherna, då de först slog Kalmar FF med 3-1. Det följdes upp med en svag 3-0-förlust mot Halmstads BK och nu senast mot Malmö FF blev det 2-2. Från sina fyra senaste matcher mot lag från topp 6 tog Häcken fem poäng och ett segrar. De släppte in sju mål samtidigt som man gjorde sju. I de sex senaste bortamatcherna i Allsvenskan, vann Häcken två, samtidigt som man även spelade en oavgjord. De fick utstå tre defeats här med en målskillnad på tio mål insläppta och nio gjorda.

Nuvarande tabellen i Allsvenskan

GAIS tog sju vinster på hemmaplan i sina 10 senaste matcher i samtliga tävlingar, medan man kryssade två gånger. De fick utstå förlust i ett under den här tiden. Häcken vann två av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort i ett och förlorade sju. GAIS hindrade besökarna på Gamla Ullevi från att göra mål fem gånger av de 10 senaste matcherna. Medan Häcken har kunnat hålla nollan två av de 10 senaste på bortaplan.

Senaste lagnyheter

GAIS har gjort första målet i sju matcher av de senaste tio på hemmaplan. Häcken har gjort första målet i fem matcher av de senaste tio på hemmaplan.