Nederländerna mot England – Matchförhandsvisning, Tips, Odds

Nederländerna vs England Statistik

  • Nederländerna har gjort mål i 37 av de senaste 39 matcherna
  • I 9 av Nederländernas senaste 10 matcher var antalet av mål över 2.5
  • I 10 av Nederländernas senaste 12 matcher i EM var antalet av mål under 3.5
  • Nederländerna har inte förlorat 10 av sina senaste 12 matcher
  • Nederländerna har vann 5 i de senaste 7 matcherna och totalt antal mål var över 2.5
  • England har inte förlorat 17 av sina senaste 19 matcher
  • England har inte förlorat 14 av sina senaste 16 matcher i EM
  • I 9 av Englands senaste 11 matcher var antalet av mål under 3.5
  • England har gjort mål i 11 av de senaste 13 matcherna i EM
  • I 5 av de senaste 7 matcherna England har spelat i EM, har båda lagen gjort mål

Nederländerna vs England H2H

Senast lagen mötte varandra gick Nederländerna av planen som 3-1-segrare. Ingen tvekan om att de planerar göra en liknande bedrift på onsdag. Att titta tillbaka på deras senaste åtta matcher visar hur svåra lagen är att skilja åt. Gästande England tog en vinster av de föregående åtta matcherna. Värdarna Nederländerna vann tre av dessa, och spelbolagens bästa odds för en hemmavinst ligger på 3.10.

I de senaste åtta matcherna mellan Nederländerna och England hittade båda nät i fem gånger. Bästa odds på att båda lagen gör mål här igen finns hos spelbolagen till 2.00.

Över 2.5 mål blev vinnare tre gånger av de senaste åtta matcherna mellan lagen. Nederländerna gjorde ett snitt på 1.38 mål, medan England snittade 0.9 mål. Båda lagen göra mål gick in fem gånger. Det blev över 2.5 mål i nio av Nederländerna’s senaste tio matcher runt om i alla turneringar. De höll ett snitt på 2.8 mål under denna period. Det blev över 2.5 mål i tre av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 1.1 mål under den här perioden.

Nederländerna vs England Preview

Nederländerna form

Nederländerna fick med sig sex poäng från de tre senaste matcherna, men de inledde med förlust 2-3 mot Österrike. De svarade med att slå Rumänien 0-3, och sedan även vinst med 2-1 mot Turkiet. Nederländerna lyckades ta imponerande fyra vinster på de sex senaste landskamperna, där de även spelade oavgjort en och förlorade en. De gjorde 16 mål och släppte till fyra gånger.

England form

Efter tre oavgjorda på tre matcher skulle England må bra av en vinst igen. Mot Slovenien delades poängen i en 0-0-match, efter det 1-1 mot Slovakien. En ny 1-1-fajt kom nu senast mot Schweiz. England vann hälften av sina senaste landskamper, där man även såg tre oavgjorda och fick utstå noll förluster. De gjorde elva mål medan man släppte in fyra.

Nuvarande tabellen i EM

Nederländerna tog samtliga tre poäng sex gånger i sina 10 senaste hemmamatcher i alla tävlingar, de kryssade ett och åkte på tre förluster under den här perioden. England vann fem av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort fyra och förlorade ett. Båda lagen gjorde mål i fyra av de 10 senaste matcherna för Nederländerna. Båda lagen hittade även nät fem gånger i de senaste 10 matcherna för England.

Senaste lagnyheter

Det räcker att kolla på Donyell Malen, när man ska leta efter en anfallare i god målform. Han nätade tre gånger på slutet för Nederländerna i EM, medan Harry Kane lyckades göra två mål på de sex senaste för England i samma liga. Ingen tvekan att båda är ute efter nya strutar här.