Djurgården mot IFK Värnamo – Matchförhandsvisning, Tips, Odds

Djurgården vs IFK Värnamo Statistik

  • Djurgården har vann 5 i de senaste 7 matcherna i Allsvenskan spelat utan att släppa in mål
  • Djurgården har vann 3 i de senaste 4 hemma matcherna spelat utan att släppa in mål
  • Djurgården har vann 3 i de senaste 4 hemma matcherna i Allsvenskan spelat utan att släppa in mål
  • I 9 av Djurgårdens senaste 11 hemmamatcher var antalet av mål under 3.5
  • I 9 av Djurgårdens senaste 11 hemmamatcher i Allsvenskan var antalet av mål under 3.5
  • IFK Värnamo har gjort mål i 20 av de senaste 21 bortamatcherna
  • IFK Värnamo har inte förlorat 15 av sina senaste 17 bortamatcher
  • IFK Värnamo har gjort mål i 14 av de senaste 15 bortamatcherna i Allsvenskan
  • IFK Värnamo har inte förlorat 10 av sina senaste 12 bortamatcher i Allsvenskan
  • I 8 av IFK Värnamos senaste 10 matcher i Allsvenskan var antalet av mål under 3.5

Djurgården vs IFK Värnamo H2H

Djurgården åkte på en smäll när IFK Värnamo plockade ner dem med 1-2 i det senaste mötet. Förstnämnda vann dock mötet innan efter en 2-1-seger. Djurgården går in i matchen mot IFK Värnamo med 2-1-1 i ryggen från deras senaste fyra möten. En win-rate på 50% är kanske värt att ha i åtanke innan du placerar ett spel, beroende på din strategi. Det blev över 2.5 mål i 4 av de 5 senaste Allsvenskan-matcherna mellan Djurgården och IFK Värnamo. I två av de senaste fyra matcher mellan Djurgården och IFK Värnamo gjorde båda lagen mål.

Över 2.5 mål blev vinnare tre gånger av de senaste fyra matcherna mellan lagen. Djurgården gjorde ett snitt på två mål, medan IFK Värnamo snittade 0.75 mål. Båda lagen göra mål gick in två gånger. Över 2.5 mål gjordes i fem av Djurgården’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på 2.1 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i fem av de senaste tio matcherna som IFK Värnamo spelade runt om i alla tävlingar den här säsongen. De gjorde 1.5 mål i snitt under den här tiden.

Djurgården vs IFK Värnamo Preview

Djurgården form

Djurgården har varit lite inkonsekventa på sistone, då de besegrade Mjällby med 1-3. Att följa upp det visade sig vara för svårt, då de förlorade 0-3 mot Hammarby, innan de tog tre poäng i en 1-3 seger mot IFK Norrköping. Djurgården har tagit 13 poäng i deras sju matcher mot lag från den övre halvan av Allsvenskan-tabellen. De vann fyra av dessa matcher med elva mål mot åtta. Djurgården har kommit tillbaka starkt med fyra segrar på de sex senaste hemmamatcherna i Allsvenskan. Ingen oavgjord och två förluster. De gjorde sju mål och släppte in fyra.

IFK Värnamo form

Resultaten har varit upp och ner för IFK Värnamo, som vann mot IFK Norrköping med 0-4. Det följdes upp med en tung förlust med 1-2 mot Mjällby och nu senast en 2-0-vinst mot IFK Göteborg. IFK Värnamo tog fyra poäng från sina sex matcher mot lag från den övre halvan av Allsvenskan-tabellen. De vann ett, gjorde sju mål och släppte in 14. IFK Värnamo tog sig igenom de sex senaste bortamatcherna i Allsvenskan med fyra vinster. Det blev även en oavgjord och en förlust med elva mål framåt och fem insläppta.

Nuvarande tabellen i Allsvenskan

Djurgården tog samtliga tre poäng sju gånger i sina 10 senaste hemmamatcher i alla tävlingar, de kryssade ett och åkte på två förluster under den här perioden. IFK Värnamo vann sex av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort tre och förlorade ett. Djurgården hindrade besökarna på Tele2 Arena från att göra mål sju gånger av de 10 senaste matcherna. Medan IFK Värnamo har kunnat hålla nollan fyra av de 10 senaste på bortaplan.

Senaste lagnyheter

Djurgården har gjort första målet i sju matcher av de senaste tio på hemmaplan. IFK Värnamo gjorde första målet fem gånger i de senaste tio matcherna. Djurgården har gjort mål i 3 raka hemmamöten med IFK Värnamo.

Det är svårt att inte titta på Johnbosco Samuel Kalu, när man letar efter en målskytt, då han är i fantastisk form. Han nätade sex i de senaste Allsvenskan-matcherna för IFK Värnamo, med totalt sex gjorda mål denna Allsvenskan-säsong. Med fem mål på slutet för Djurgården i Allsvenskan, är även Deniz Hummet en spelare att hålla koll på.