Newcastle vs Manchester United bästa odds och matchtips

Manchester United ser ut att vinna den kommande matchen på kommande måndag mot Newcastle. Formen ser bra ut, men hemmalaget verkar dock ha hamnat i en svacka på senare tid i Premier League. Efter 18 spelade matcher är The Magpies rankade som nummer 19 i Premier League med 10 poäng. Det ger en skillnad på 17 poäng till Manchester United, som ligger på plats 7 i tabellen med 27 poäng. The Magpies är omskakade efter flera raka förluster i Premier League. Deras kommande möte mot The Red Devils ger dem dock en möjlighet att återvända till vinnarspåret.

Våra tips

Statistik och fakta för Newcastle vs Manchester United i Premier League

 • Newcastle har inte vunnit 18 av 19 av deras senaste matcher
 • Newcastle har släppt in i 18 av de senaste 19 matcherna
 • Newcastle har förlorade de senaste 3 matcherna i rad
 • Manchester United har gjorde mål i de senaste 17 bortamatcherna i rad
 • Manchester United har inte förlorat de senaste 6 matcherna i rad
 • Manchester United har vinst 3 av 4 av deras senaste matcher
 • Newcastle har inte vunnit 12 av de 14 senaste matcherna mot Manchester United
 • I de senaste 4 Newcastles matcher mot Manchester United var antalet av mål över 3.5
 • I de senaste 4 matcherna i rad Newcastle har spelat mot Manchester United har båda lagen gjort mål
 • Newcastle har förlorade 6 av de 7 senaste matcherna mot Manchester United
 • I de senaste 4 Newcastles matcher mot Manchester United var antalet av mål över 2.5

Form: Newcastle mot Manchester United

The Magpies hoppas få stopp på lidandet

Newcastle tar sig an denna matchen med några dåliga resultat bakom sig. Newcastle har haft det tufft på senaste tiden och de har inte lyckats ta en enda poäng i någon av de senaste tre matcherna. De förlorade först med 4-0 mot Leicester, innan Liverpool besegrade dem med 3-1. Tredje förlusten i rad var ett faktum efter att även Manchester City tog hem en seger med 4-0.

Manchester United inne i bra trend

Manchester United hoppas att den goda formen håller i sig. Man är obesegrad den senaste tiden och kommer till matchen med vinster mot Crystal Palace och Norwich, men förlorade i Champions League mot Young Boys.

Med dessa resultat och de inte så stabila prestationerna från Newcastle är det självklart att satsa på Manchester United till odds 1.50.

Newcastle vs Manchester United Matchhistorik

I det senaste mötet mellan dessa två lag, tog Manchester United med sig 3 poäng därifrån i en 4-1-seger. Newcastle tar sig an Manchester United med 2-1-7 i bagaget från deras senaste matcher i Premier League. I de föregående 10 matcherna mellan Newcastle och Manchester United kom över 2,5 mål upp 7 gånger. Båda lagen gör mål var ett bra val 7 gånger i dessa 10 matcher.

Tabellställningar i Premier League

Om man tittar på den nuvarande Premier League-ställningen så skiljer Newcastle och Manchester United för närvarande i 17 poäng och 12 placeringar. The Red Devils kommer säkerligen att försöka ta med sig alla tre poängen från Newcastle kommande måndag för att avancera ytterligare i ligatabellen. Trots att Newcastle är outsider i den här matchen kommer de att försöka göra den här dagen eländig för sina motståndare. Resultatet av den här matchen kommer förmodligen att ha en stor inverkan på båda lagen inför deras nästa matcher och därför kan vi inte vänta på att se hur matchen mellan Newcastle och Manchester United kommer att sluta.

Skytteligan

Om man tittar på marknaden för en målskytt verkar det vara en bra idé att välja Callum Wilson. Han är toppskytt för Newcastle, för närvarande på 6 mål under hela säsongen. Totalt hittade han nätet i 2 av deras 6 senaste matcher. 

Manchester United kommer att hoppas att Cristiano Ronaldo hittar nätet igen. Han står på 7 mål den här säsongen och gjorde mål i 4 av deras 6 senaste matcher.