Arsenal vs Wolves bästa odds och matchtips

Arsenal verkar vara i god form när de tar emot Wolves i omgång 20 av Premier League. Allt annat än vinst kommer vara en besvikelse. Arsenal ligger på plats 4 i Premier League med 35 poäng efter att ha spelat 19 matcher. Avståndet till Wolves är 10 poäng vilket gör att det sistnämnda laget ligger på plats 8 i tabellen efter 18 omgångar. 1 förlust i de senaste 6 matcherna har satt tydliga spår i självförtroendet hos The Gunners. De skulle dock kunna skrälla mot Wolves.

Våra tips

Statistik och fakta för Arsenal vs Wolves i Premier League

 • Arsenal har inte förlorat de senaste 10 hemmamatcherna i rad
 • Arsenal har gjort mål i de senaste 10 hemmamatcherna i rad
 • Arsenal har vinst 9 av 10 av deras senaste hemmamatcher
 • Arsenal har inte släppt in i de senaste 5 hemmamatcherna i rad
 • Wolves har inte vunnit 5 av 6 av deras senaste matcher
 • Wolves har inte gjort mål i 5 av de senaste 6 matcherna
 • Arsenal har gjorde mål i de senaste 14 matcherna mot Wolves i rad
 • I 10 av de senaste 11 Arsenals matcher mot Wolves var antalet av mål under 3.5
 • I de senaste 4 hemmamatcherna i rad Arsenal har spelat mot Wolves har båda lagen gjort mål
 • I de senaste 10 Arsenals matcher mot Wolves var antalet av mål över 1.5
 • Arsenal har inte förlorat 6 av de 7 senaste hemmamatcherna mot Wolves

Form: Arsenal mot Wolves

The Gunners huvudfokus

Arsenal verkar ha hittat formen nu med ytterligare en vinst förra veckan. Arsenal har verkligen njutit av att spela fotboll i sina senaste tre matcher. Det började med en 1-4-vinst mot Leeds. Segertåget fortsatte därefter med en till vinst mot Sunderland med 5-1 innan de i förra matchen besegrade Norwich med 0-5.

Wolves letar efter mer

Det är svårt att hitta något att klaga på när det gäller Wolves eftersom de håller sin nivå. Wolves kommer till matchen med blandade resultat bakom sig. En förlust mot topplaget Manchester City följdes upp av en vinst mot Birmingham. Senast blev det oavgjort mot Chelsea.

Med dessa resultat och de inte så stabila prestationerna från Wolves är det självklart att satsa på The Gunners till odds 1.83.

Arsenal vs Wolves Matchhistorik

I senaste mötet mellan Arsenal och Wolves lyckades Wolves ta en knapp 2-1-vinst. Arsenal tar sig an Wolves med 4-3-3 i bagaget från deras senaste matcher i Premier League. Över 2,5 mål var ett vinnande spel 4 gånger i de senaste 10 matcherna mellan Arsenal och Wolves. Båda lagen gör mål gav utdelning 6 gånger i dessa 10 matcher.

Tabellställningar i Premier League

Som framgår av Premier League-tabellen är skillnaden mellan de två lagen 10 poäng. Även om Wolves inte kommer att ha någon att ta sig förbi Arsenal i tabellen inom en snar framtid, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. Arsenal, som nu är nummer 4 med 35 poäng, kommer att göra sitt bästa för att klättra i tabellen. I alla fall kommer matchen på tisdag säkert att vara ett bra tillfälle att satsa på.

Skytteligan

Emile Smith-Rowe är en av spelarna i Arsenal som förväntas göra mål regelbundet. Han har gjort flera mål denna säsong. Wolves ställer hoppet till Romain Saiss som har gjort ett mål hittills denna säsong. Det kommer säkerligen bli fler om han hittar sin målform.