Nottingham Forest mot Tottenham – Matchförhandsvisning, Tips, Odds

Nottingham Forest välkomnar Tottenham för en match i Premier League på City Ground, Nottingham kommande fredag. Trots den svaga formen har Tottenham bra chans att ta tre poäng i omgång 17-matchen, när man besöker Nottingham Forest. Även om de spelar på City Ground, Nottingham på fredag, tror spelbolagen hårt på bortasegern.

Plcerade som 16 i tabellen har Nottingham Forest plockat 14 poäng efter 16 matcher. På 30 poäng, är Tottenham rankade som fem med 16 den här säsongen.

Både Nottingham Forest och Tottenham siktar på att göra sitt bästa inför sina fans. Vi kommer garanterat att få se ett spännande möte på fredag. Med 4 förluster i de senaste 6 matcherna i samtliga tävlingar, är stämningen i Nottingham Forest-lägret inte på topp. Dom behöver steppa upp ordentligt om de inte vill bli mer besvikna mot Tottenham på deras hemmaplan. Tre poäng för Nottingham Forest kan räcka långt i strävan att nå den övre halvan i Premier League. En svår uppgift väntar dock när Tottenham inte kommer sälja sig billigt.

Nottingham Forest vs Tottenham Statistik

  • Nottingham Forest har inte vunnit 13 av sina senaste 15 matcher
  • Nottingham Forest har släppt in i 16 av de senaste 18 hemmamatcherna
  • Nottingham Forest har släppt in i 10 av de senaste 12 matcherna
  • Nottingham Forest har inte vunnit 8 av sina senaste 10 hemmamatcher
  • Nottingham Forest har förlorat 4 av sina senaste 5 matcher
  • Tottenham Hotspur har gjort mål på de senaste 32 matcherna
  • I 15 av de senaste 17 bortamatcherna Tottenham Hotspur har spelat, har båda lagen gjort mål
  • Tottenham Hotspur har gjort mål på de senaste 17 bortamatcherna
  • I 11 av de senaste 13 matcherna Tottenham Hotspur har spelat, har båda lagen gjort mål
  • I 13 av Tottenham Hotspurs senaste 15 bortamatcher var antalet av mål över 2.5

Nottingham Forest vs Tottenham Preview

Nottingham Forest form

En poäng är allt Nottingham Forest har på kontot efter sina tre senaste matcher, där de åkte på stryk med 0-1 och 5-0 mot Everton och Fulham Den senaste matchen gav en viss tröst efter 1-1 mot Wolves. Nottingham Forest löste endast en seger av sex försök så här långt på City Ground, Nottingham i Premier League. De kryssade tre och förlorade två av dessa möten där de gjorde åtta och släppte in åtta mål.

Tottenham form

Tottenham samlade fyra poäng från nio möjliga i de senaste matcherna. Mötet med Manchester City bjöd på 3-3, vilket följdes upp med en 1-2-förlust mot West Ham United. Den senaste matchen lyckades man vinna mot Newcastle med 4-1. Tottenham noterade tolv poäng efter fyra vinster från sina fyra matcher mot lag bland de sex nedersta. De gjorde tio mål, men släppte in fyra.

Nottingham Forest vs Tottenham H2H

Supportrarna hoppas på en minst lika spännande match som senast Nottingham Forest spelade mot Tottenham. den slutade 3-1 och var en riktigt bra match. Nottingham Forest går in i matchen mot Tottenham med 0-0-2 i ryggen från deras senaste två möten. En win-rate på 0% är kanske värt att ha i åtanke innan du placerar ett spel, beroende på din strategi. I ett av de senaste två matcher mellan Nottingham Forest och Tottenham gjorde båda lagen mål.

Över 2.5 mål blev vinnare ett gång av de senaste två matcherna mellan lagen. Nottingham Forest gjorde ett snitt på 0.5 mål, medan Tottenham snittade 2.5 mål. Båda lagen göra mål gick in ett gång. Över 2.5 mål gjordes i fem av Nottingham Forest’s tio senaste matcher i alla tävlingar. De gjorde ett snitt på ett mål under den här perioden. Det blev över 2.5 mål i åtta av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 1.8 mål under den här perioden.

Nuvarande tabellen i Premier League

Nottingham Forest tog samtliga tre poäng två gånger i sina 10 senaste hemmamatcher i alla tävlingar, de kryssade tre och åkte på fem förluster under den här perioden. Tottenham vann fyra av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort fyra och förlorade två. Båda lagen har varit usla på att hålla koll på sina motståndare på slutet. Medan Nottingham Forest lyckades hålla nollan i ett av matcherna på City Ground, Nottingham, höll Tottenham tätt i två av de senaste bortamatcherna.

Senaste lagnyheter

Nottingham Forest har gjort första målet i fyra matcher av de senaste tio matcherna. Tottenham har gjort första målet i imponerande sex matcher av de senaste tio på hemmaplan. Båda lagen har gjort mål i 7 raka Tottenham-matcher.

Heung-Min Son gjorde bara två mål i sina sex senaste matcher men har lyckats göra tio mål under hela säsongen. Han kommer ivrigt vilja öka målskörden när Tottenham tar sikte på Nottingham Forest. Det kan vara ett perfekt läge att boosta självförtroendet och även snegla på spelmarknaden för potentiella bets på spelaren.

Nottingham Forest kan sakna upp till fyra spelare till deras kommande match på fredag. Scott McKenna, Joe Worrall och Joe Worrall kan inte bli inkallade av Nottingham Forests manager, eftersom båda är avstängda.

Taiwo Awoniyi får sitta på läktaren för Nottingham Forest eftersom han är skadad för tillfället.

Bland de nio spelare som får spendera lite tid på sidlinjen, återfinns bland andra Eric Dier, Rodrigo Bentancur, Ashley Phillips, James Maddison, Micky van de Ven, Manor Solomon, Ivan Perisic, Alfie Whiteman och Ryan Sessegnon.