Genoa mot Juventus – Matchförhandsvisning, Tips, Odds

I Serie A matchen på Stadio Luigi Ferraris kommande fredag ser vi hemmalaget Genoa ta sig an Juventus. Juventus är ute efter att befästa sin plats bland de fyra bästa i Serie A, när dom kliver upp mot Genoa för match kommande fredag. Genoa har utan tvekan möjlighet att skrälla, men en seger för Juventus är såklart det mest troliga.

Plcerade som 15 i tabellen har Genoa plockat 15 poäng efter 15 matcher. På 36 poäng, är Juventus rankade som två med 15 den här säsongen. En plats bakom ligaledarna finns Juventus med 36 poäng efter 15 omgångar, medan Genoa har plockat 15 poäng och rankas som nummer 15 i Serie A.

Både Genoa och Juventus siktar på att göra sitt bästa inför sina fans. Vi kommer garanterat att få se ett spännande möte kommande fredag. Topplaget Juventus hoppas kunna ge bottenplacerade Genoa mer elände kommande fredag. Besökarna ska inte ha något att säga till om kommande fredag. Tre poäng för Genoa kan räcka långt i strävan att nå den övre halvan i Serie A. En svår uppgift väntar dock när Juventus inte kommer sälja sig billigt.

Genoa vs Juventus Statistik

  • Genoa har gjort mål i 22 av de senaste 24 hemmamatcherna
  • I de senaste 9 Genoas matcher, var antalet mål under 3.5
  • Genoa har släppt in i 12 av de senaste 14 matcherna
  • I de senaste 5 Genoas hemmamatcher, var antalet mål under 3.5
  • Genoa har inte förlorat 8 av sina senaste 10 hemmamatcher
  • I 20 av Juventuss senaste 22 bortamatcher var antalet av mål under 3.5
  • I de senaste 10 Juventuss matcher, var antalet mål under 3.5
  • Juventus har inte förlorat 18 av sina senaste 19 matcher
  • Juventus har vann 7 i de senaste 8 matcherna, medan gjort mindre än 2.5 mål
  • Juventus har gjort mål i 17 av de senaste 19 matcherna

Genoa vs Juventus Preview

Genoa form

Ett oavgjort resultat var det bästa Genoa kunde få med sig från deras tre senaste matcher. De löste oavgjort först efte 1-1 mot Empoli, innan det fick laget pisk med 1-0 mot Lazio. Det blev mer besvikelse sist när Monza vann med 1-0.

Juventus form

Juventus ser ut att kunna möta vilken moståndare som efter sju poäng i de tre senaste matcherna. De började med att kryssa 1-1 mot Inter, för att sedan vinna mot Monza med 1-2, och SSC Napoli i en 1-0-vinst. Juventus tog fyra segrar och tolv poäng i tidigare fem mötena med lagen från botten sex i Serie A, de gjorde åtta mål samtidigt som de släppte in ett. Juventus tog sig igenom de sex senaste bortamatcherna i Serie A med fyra vinster. Det blev även en oavgjord och en förlust med åtta mål framåt och fem insläppta.

Genoa vs Juventus H2H

Juventus blev helt knockade när Genoa tog en 2-1-seger i det senaste mötet. Välförtjänad revansch efter den tidigare 2-0-förlusten, som Juventus vann med i matchen innan. Totalt har de spelat fem matcher i de senaste säsongerna där Juventus tagit mest av poängen. De vann fyra möten, samtidigt som Genoa tog 3 poäng i en match. Såklart slutade sista noll matcherna lika. Spelbolagen har Juventus att vinna denna match till bästa odds runt 1.85. Med 5 vinster från 7 möten med Genoa, njuter Juventus av en perfekt läsning av deras motståndare. Det blev över 2.5 mål i 5 av de 6 senaste Serie A-matcherna mellan Genoa och Juventus. Båda lagen gjorde mål sju gånger i de senaste tio matcherna mellan Genoa och Juventus.

Det blev över 2.5 mål sex gånger i de senaste tio matcherna mellan lagen. Genoa gjorde i snitt 1.1 mål, medan Juventus snittade två mål. Båda lagen göra mål blev ett vinnande spel sju gånger. Över 2.5 mål gjordes i tre av Genoa’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på 0.7 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i två av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 1.2 mål under den här perioden.

Nuvarande tabellen i Serie A

Genoa tog blygsamma sex segrar av sina 10 senaste matcher runt om i samtliga tävlingar. De delade poängen med gästerna i två av matcherna, medan det blev två förluster. Juventus vann sex av de 10 senaste och spelade oavgjort ett samt förlorade tre av matcherna under denna period. Genoa lyckades öppna målskyttet i inte mindre än sex av sina 10 senaste matcher på hemmaplan. Gästande Juventus har varit lika fina från start då de öppnat med mål i sju av de 10 senaste på bortaplan.

Senaste lagnyheter

Genoa har gjort första målet i sex matcher av de senaste tio på hemmaplan. Juventus har gjort första målet imponerande nio gånger av de senaste tio matcherna. Genoa har gjort mål i 6 raka hemmamöten med Juventus.

Genoa kan sakna upp till tre spelare till deras kommande match på fredag.

Kevin Strootman, Junior Messias och Alessandro Vogliacco finns bland de tre spelarna som saknas för Genoa kommande fredag.

Nicolo Fagioli och Paul Pogba kan inte bli inkallade av Juventus, eftersom de är borta på grund av avstängning.

Bland de två spelare som får spendera lite tid på sidlinjen, återfinns bland andra Timothy Weah och Mattia De Sciglio.