Nottingham Forest vs Tottenham: Bästa oddsen och matchtipsen

City Ground kommer koka på söndag när Spurs gästar.Som nummer 10 har Nottingham Forest lyckats skrapa ihop fyra poäng efter tre spelade matcher. Med sju poäng har Tottenham efter tre matcher placerat sig på plats plats 4 i Premier League. Vi tror inte Forest har vad som krävs för att kunna står emot 90 minuter mot detta klasslag. Tvåan åker med i helgens dubbel.

Statistik och fakta för Nottingham Forest vs Tottenham i Premier League

 • Nottingham F. har inte förlorat 23 av sina senaste 25 hemmamatcher
 • Nottingham F. har gjort mål i 20 av de senaste 22 hemmamatcherna
 • Nottingham F. har vunnit 7 av sina senaste 9 hemmamatcher
 • Nottingham F. har inte förlorat 7 av sina senaste 9 matcher
 • Nottingham F. har inte vunnit 5 av sina senaste 6 matcher
 • Tottenham Hotspur har inte förlorat 16 av sina senaste 18 matcher
 • Tottenham Hotspur har inte förlorat de senaste 9 bortamatcherna i rad
 • I de senaste 4 bortamatcherna i rad Tottenham Hotspur har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Tottenham Hotspur har gjort mål i 11 av de senaste 12 matcherna
 • Tottenham Hotspur har gjort mål i 9 av de senaste 10 bortamatcherna
   

Form: Nottingham Forest mot Tottenham

Nottingham Forest har imponerat.

Nottingham F. ser ut att vara i bra form inför deras kommande match då de siktar på att förlänga sin obesegrade trend. I deras senaste tre matcher vann de först mot West Ham med siffrorna 1-0. Därefter blev det oavgjort efter en (1-1)-match mot Everton. De tog sig sedan tillbaka till vinstkolumnen när de besegrade Grimsby med 0-3.

Tottenham fortsätter att plocka poäng.

Tottenham siktar på att förlänga sin obesegrade trend. I deras senaste tre matcher vann de först mot Southampton med siffrorna 4-1. Därefter blev det oavgjort efter en (2-2)-match mot Chelsea. De tog sig sedan tillbaka till vinstkolumnen när de besegrade Wolverhampton med 1-0.

Nottingham Forest vs Tottenham Matchhistorik

Tabellställningar i Premier League

Om man tittar på den nuvarande Premier League-ställningen så skiljer Nottingham Forest och Tottenham för närvarande i tre poäng och sex placeringar. Tottenham kommer säkerligen att försöka ta med sig alla tre poängen från Nottingham Forest kommande söndag för att avancera ytterligare i ligatabellen. Trots att Nottingham Forest är outsider i den här matchen kommer de att försöka göra den här dagen jobbig för sina motståndare. Resultatet av den här matchen kommer förmodligen att ha en stor inverkan på båda lagen inför deras nästa matcher och därför kan vi inte vänta på att se hur matchen mellan Nottingham Forest och Tottenham kommer att sluta.

Skytteligan

När man tittar på vilka spelare som är i form i båda lagen, ser vi några intressanta namn. Taiwo Awoniyi står ut när det gäller Nottingham Forest, och Harry Kane för gästerna. Vi förväntar oss att bådas namn kommer att synas i målprotokollet för sina lag på kommande söndag.

Senaste lagnyheter

Nottingham Forest kan sakna upp till tre spelare till deras kommande match på söndag.

Jack Colback, Moussa Niakhaté och Omar Richards finns bland de tre spelarna som saknas för Nottingham Forest kommande söndag.

Några av de fyra som kommer att befinna sig på sidlinjen är Cristian Romero, Oliver Skipp, Richarlison och Clément Lenglet.