Örebro mot Trelleborgs FF – Matchförhandsvisning, Tips, Odds

Örebro vs Trelleborgs FF Statistik

  • Örebro har släppt in i 19 av de senaste 21 matcherna i Superettan
  • Örebro har släppt in i 14 av de senaste 15 matcherna
  • Örebro har släppt in i 10 av de senaste 11 hemmamatcherna i Superettan
  • Örebro har inte vunnit de senaste 5 matcherna i rad
  • Örebro har inte vunnit de senaste 5 matcherna i rad i Superettan
  • I de senaste 11 Trelleborgs FFs bortamatcher, var antalet mål under 3.5
  • I 9 av Trelleborgs FFs senaste 10 bortamatcher var antalet av mål under 2.5
  • I de senaste 8 Trelleborgs FFs bortamatcher i Superettan, var antalet mål under 3.5
  • I 10 av Trelleborgs FFs senaste 12 matcher var antalet av mål under 3.5
  • I 10 av Trelleborgs FFs senaste 12 matcher i Superettan var antalet av mål under 3.5

Örebro vs Trelleborgs FF H2H

Supportrarna hoppas på en minst lika spännande match som senast Örebro spelade mot Trelleborgs FF. den slutade 2-2 och var en riktigt bra match. Att välja en vinnare baserat på H2H är lite av ett lotteri, men spelaren med ett skarpt öga för skrällar kan ta ett skott här. Örebro tog tre wins i sina senaste tio matcher mot Trelleborgs FF. De sistnämnda lyckades ta tre vinster i dessa åtta möten mot den kommande motståndaren. Spelbolagens högsta odds för ett oavgjort resultat ligger på 3.10. Örebro har inte vunnit en enda av de 6 senaste matcherna mot Trelleborgs FF. I de senaste åtta matcherna mellan Örebro och Trelleborgs FF hittade båda nät i fyra gånger. Bästa odds på att båda lagen gör mål här igen finns hos spelbolagen till 1.75.

Över 2.5 mål blev vinnare tre gånger av de senaste åtta matcherna mellan lagen. Örebro gjorde ett snitt på 1.01 mål, medan Trelleborgs FF snittade ett mål. Båda lagen göra mål gick in fyra gånger. Över 2.5 mål gjordes i fem av Örebro’s tio senaste matcher i alla tävlingar. De gjorde ett snitt på 1.1 mål under den här perioden. Det blev över 2.5 mål i tre av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 1.1 mål under den här perioden.

Örebro vs Trelleborgs FF Preview

Örebro form

En svag period för Örebro som endast har en poäng att visa upp från deras tre senaste matcher. Först förlust med 3-1 mot Gefle, innan det blev oavgjort 2-2 mot IK Oddevold. De blev tomhänta återigen när Helsingborg senast tog en 1-0-seger.

Trelleborgs FF form

Resultaten har varit upp och ner för Trelleborgs FF, som vann mot GIF Sundsvall med 3-2. Det följdes upp med en tung förlust med 2-0 mot Landskrona BoIS och nu senast en 1-0-vinst mot IK Brage. I sina sex senaste bortamatcher i Superettan, tog Trelleborgs FF två vinster, medan man spelade lika i en draw och åkte på tre defeats förluster. Man hade en målskillnad på sex insläppta och gjorde fyra mål framåt.

Nuvarande tabellen i Superettan

Örebro tog blygsamma sex segrar av sina 10 senaste matcher runt om i samtliga tävlingar. De delade poängen med gästerna i ett av matcherna, medan det blev tre förluster. Trelleborgs FF vann tre av de 10 senaste och spelade oavgjort tre samt förlorade fyra av matcherna under denna period. Örebro har vunnit tre utan att släppa in mål i sina 10 senaste på Örebro:s stadion.

Senaste lagnyheter

Överraskande nog har Örebro bara gjort första målet i tre matcher av de senaste tio matcherna. Överraskande nog har Trelleborgs FF endast gjort första målet i tre av de senaste tio matcherna på bortaplan.