Östers IF mot Helsingborg – Matchförhandsvisning, Tips, Odds

Östers IF vs Helsingborg Statistik

  • Östers IF har inte förlorat de senaste 13 hemmamatcherna i rad
  • Östers IF har inte förlorat de senaste 12 hemmamatcherna i rad i Superettan
  • I 17 av Östers IFs senaste 19 matcher i Superettan var antalet av mål under 3.5
  • I 11 av Östers IFs senaste 12 matcher var antalet av mål under 3.5
  • Östers IF har gjort mål i 17 av de senaste 19 hemmamatcherna
  • I 6 av Helsingborgs senaste 8 matcher var antalet av mål under 1.5
  • I 6 av Helsingborgs senaste 8 matcher i Superettan var antalet av mål under 1.5
  • I 9 av Helsingborgs senaste 11 matcher var antalet av mål under 3.5
  • I 9 av Helsingborgs senaste 11 matcher i Superettan var antalet av mål under 3.5
  • I 6 av Helsingborgs senaste 8 matcher var antalet av mål under 2.5

Östers IF vs Helsingborg H2H

Spela på kryss skulle gett dig en bra vinst senast när Östers IF mötte Helsingborg. De delade på poängen i en 1-1-match, där inget av lagen lyckades utnyttja övertaget. Östers IF går in i matchen mot Helsingborg med 4-2-2 i ryggen från deras senaste åtta möten. En win-rate på 50% är kanske värt att ha i åtanke innan du placerar ett spel, beroende på din strategi. Helsingborg har varit obekväma och inte vunnit någon av de senaste 5 matcherna mot Östers IF. Östers IF gjorde minst ett mål i 11 av sina 12 senaste matcher i Superettan mot Helsingborg. Båda lagen gjorde mål fem gånger i de senaste åtta matcherna mellan Östers IF och Helsingborg.

Över 2.5 mål blev vinnare fyra gånger av de senaste åtta matcherna mellan lagen. Östers IF gjorde ett snitt på 1.64 mål, medan Helsingborg snittade 1.39 mål. Båda lagen göra mål gick in fem gånger. Över 2.5 mål gjordes i fyra av Östers IF’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på 1.3 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i tre av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 0.9 mål under den här perioden.

Östers IF vs Helsingborg Preview

Östers IF form

Det har varit blandade resultat för Östers IF i deras tre senaste matcher, då de först slog Skövde AIK med 1-2. Det följdes upp med en svag 1-0-förslust mot IK Brage, och innan det i mötet medÖstersund fick man nöja sig med 1-1 oavgjort. Östers IF har tagit fem poäng i deras fem matcher mot lag från den övre halvan av Superettan-tabellen. De vann ett av dessa matcher med fyra mål mot fem. Östers IF tog tre segrar från sina senaste sex matcher på hemmamark i Superettan. De spelade oavgjort tre men är fortsatt obesegrade med en målskillnad på nio framåt och tre insläppta.

Helsingborg form

Helsingborg ser tillbaka på sina tre senaste matcher med sex poäng insamlat. Mot Landskrona BoIS blev det förlust efter 0-1, men de reste sig snabbt och vann mot GIF Sundsvall i en 1-3-match. De följde upp vinsten med en ny 1-0-seger mot Örebro i den senaste matchen. Helsingborg har kämpat sig till noll vinster och tre poäng från sina senste fem matcher mot topp 6-lagen. De gjorde fem i dessa matcher, men släppte även in sju mål.

Nuvarande tabellen i Superettan

Östers IF vann sju av sina 10 senaste på hemmamark, man spelade oavgjort i tre och under den här perioden slapp fansen uppleva en enda förlust. Helsingborg vann tre av sina 10 senaste runt om i alla tävlingar, medan man spelade oavgjort två och förlorade fem. Östers IF har settfyra av sina 10 senaste matcher på Östers IF:s stadion sluta över 2.5 mål. I fyra av de 10 senaste på bortaplan för Helsingborg gick matchen över 2.5 mål.

Senaste lagnyheter

Östers IF har gjort första målet i sex matcher av de senaste tio på hemmaplan. Överraskande nog har Helsingborg endast gjort första målet i tre av de senaste tio matcherna på bortaplan. Båda lagen har gjort mål i 5 av de senaste mötena mellan Östers IF och Helsingborg när man spelat på Östers IF:s stadion.