Örebro vs Brommapojkarna: Bästa oddsen och matchtipsen

Både Örebro och Brommapojkarna som är bekvämt placerade i mitten av tabellen, kommer göra allt för att klättra uppåt när de möts i på söndag. Efter nio spelade matcher är Örebro rankade som nummer 6 i Superettan med 16 poäng. Det ger en skillnad på två poäng till Brommapojkarna, som ligger på plats 8 i tabellen med 14 poäng. Med nuvarande form hos hemmalaget tvekar vi inte att syna ettan till ett trevligt odds!

Våra tips

Statistik och fakta för Örebro vs Brommapojkarna i Superettan

 • Örebro har släppt in i 10 av de senaste 12 hemmamatcherna
 • Örebro har vunnit de senaste 3 hemmamatcherna i rad
 • Örebro har inte förlorat de senaste 4 matcherna i rad
 • Örebro har gjort mål i 7 av de senaste 9 hemmamatcherna
 • Örebro har inte förlorat de senaste 3 hemmamatcherna i rad
 • I 14 av de senaste 16 matcherna Brommapojkarna har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Brommapojkarna har släppt in på de senaste 17 matcherna
 • I 6 av de senaste 7 bortamatcherna Brommapojkarna har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Brommapojkarna har gjort mål i 14 av de senaste 16 matcherna
 • Brommapojkarna har släppt in på de senaste 8 bortamatcherna
 • I de senaste 4 av Örebros matcher mot Brommapojkarna var antalet mål under 3.5
 • Örebro har gjort mål i de senaste 4 matcherna mot Brommapojkarna i rad
 • I 3 av de senaste 4 av Örebros matcher mot Brommapojkarna var antalet mål under 2.5
 • Örebro har inte förlorat 3 av de 4 senaste matcherna mot Brommapojkarna

Form: Örebro mot Brommapojkarna

Svårslagna Örebro

Det är svårt att hitta något att klaga på när det gäller Örebro eftersom de håller sin nivå. Örebro ser ut att vara i bra form inför deras kommande match då de siktar på att förlänga sin obesegrade trend. I deras senaste tre matcher vann de först mot Östers IF med siffrorna 2-1. Därefter blev det oavgjort efter en (0-0)-match mot Skövde AIK. De tog sig sedan tillbaka till vinstkolumnen när de besegrade AFC Eskilstuna med 1-0.

Brommapojkarna njuter av en stabil insats.

De senaste matcherna har resultaten varit vad man kan förvänta sig av Brommapojkarna som hållit sin nivå. Brommapojkarna har stött på blandade resultat i sina senaste tre matcher där man skrapat ihop fyra poäng. Det hela började med ett oavgjort resultat efter en 3-3-match mot Landskrona BoIS, sen plockades tre viktiga poäng i en 4-1-vinst mot Östersund. Tyvärr kunde de inte följa upp den vinsten utan åkte på en 2-0förlust mot Halmstads BK i den senaste matchen.

Örebro vs Brommapojkarna Matchhistorik

Det senaste mötet mellan Örebro & Brommapojkarna spelades 23 september 2006. Matchen slutade oavgjort och lagen fick då dela på poängen med resultatet 1-1. Örebro går in i matchen mot Brommapojkarna med 2-1-1 i bagaget från deras senaste 10 matcher i Superettan.

Tabellställningar i Superettan

Enligt Superettan tabellen är skillnaden mellan de två lagen för närvarande bara två poäng. Detta innebär att denna omgångs 10 match kommer att vara viktig för båda lagen och deras position i tabellen. Brommapojkarna kommer att ha en möjlighet att komma ikapp Örebro som för närvarande ligger på plats nummer 6 med 16 poäng i den kommande matchen kommande söndag. Hemmalaget kommer dock säkerligen att försöka ta poängen för sig själva och utöka gapet i tabellen.

Skytteligan

Om man tittar på marknaden för en målskytt verkar det vara en bra idé att välja Vincent Thill. Han är toppskytt för Örebro, för närvarande på 0 mål under hela säsongen. Totalt hittade han nätet i 2 av deras 6 senaste matcher.

Brommapojkarna kommer att hoppas att Oscar Pettersson hittar nätet igen. Han står på 6 mål den här säsongen och gjorde mål i 4 av deras 6 senaste matcher.