Örebro vs Utsiktens BK: Bästa oddsen och matchtipsen

Vi åker till Behrn Arena i Örebro för ny match i Superettan. Som nummer 9 har Örebro lyckats skrapa ihop 20 poäng efter 14 spelade matcher. Med 24 poäng har Utsiktens BK efter 14 matcher placerat sig på plats plats 5 i Superettan. Efter senast vinsten hemma mot Trelleborg har nu ÖSK fått tillbaka självfötroendet samtidigt som Utsikten åkte på ordentligt med smisk nere i Halmstad. Vi spelar ettan!

Våra tips

Statistik och fakta för Örebro vs Utsiktens BK i Superettan

  • Örebro har släppt in i 12 av de senaste 14 hemmamatcherna
  • Örebro har inte vunnit 5 av sina senaste 6 matcher
  • Örebro har släppt in i 5 av de senaste 6 matcherna
  • Örebro har inte förlorat 4 av sina senaste 5 hemmamatcher
  • Örebro har gjort mål i 4 av de senaste 5 matcherna
  • Utsiktens BK har gjort mål i 26 av de senaste 28 matcherna
  • Utsiktens BK har gjort mål i 12 av de senaste 13 bortamatcherna
  • Utsiktens BK har inte förlorat 8 av sina senaste 10 matcher
     

Form: Örebro mot Utsiktens BK

Örebro hoppas på en nystart.

När man tittar på Örebro’s senaste tre matcher är det svårt att sia om vad som komma skall. I mötet med Örgryte tog de en vinst med 2-0, följt av ett oavgjort resultat, (2-2) mot Trelleborgs FF. Senast det begavs fick man lämna matchen djupt besvikna efter en tung 0-2-förlust mot Dalkurd FF.

Utsiktens BK hoppas kunna utöka poängen.

Utsiktens BK har upplevt det mesta under sina tre senaste matcher där de lyckades samla på sig fyra poäng. Först tog man en skön 0-3-vinst mot Östersund innan det blev oavgjort efter resultatet 1-1 mot Östers IF. Den obesegrade trenden tog dock stopp när Halmstads BK visade sig vara för starka och resultatet 4-1 innebar förlust för Utsiktens BK.

Örebro vs Utsiktens BK Matchhistorik

Tabellställningar i Superettan

Enligt Superettan tabellen är skillnaden mellan de två lagen för närvarande fyra poäng och fyra platser. Den här omgången 15 kommer säkerligen att påverka båda lagen för resten av kampanjen. Därför kan vi inte vänta på att se Örebro och Utsiktens BK slåss om poängen i sin kommande sammandrabbning kommande söndag.

Skytteligan

Trots att han bara gjort ett mål på senaste tiden är Erik Björndahl en av spelarna från Örebro som förväntas göra mål snart igen. På samma sätt har Utsiktens BK Albin Skoglund på listan över tre mål i denna säsong, men förväntas göra fler mål.