Brommapojkarna vs Norrby: Bästa oddsen och matchtipsen.

Både Brommapojkarna och Norrby som är bekvämt placerade i mitten av tabellen, kommer göra allt för att klättra uppåt när de möts i på söndag.Som nummer 6 har Brommapojkarna lyckats skrapa ihop 22 poäng efter 14 spelade matcher. Med 18 poäng har Norrby efter 14 matcher placerat sig på plats plats 11 i Superettan.BP känns som den starkare sidan för dagen och behöver 3 poäng för att haka på lagen i toppen.

Våra tips.

Statistik och fakta för Brommapojkarna vs Norrby i Superettan.

 • Brommapojkarna har gjort mål i 35 av de senaste 37 hemmamatcherna
 • Brommapojkarna har inte förlorat 26 av sina senaste 28 hemmamatcher
 • Brommapojkarna har släppt in i 20 av de senaste 22 matcherna
 • Brommapojkarna har gjort mål i 19 av de senaste 21 matcherna
 • I 9 av de senaste 11 hemmamatcherna Brommapojkarna har spelat, har båda lagen gjort mål

.

 • I de senaste 4 bortamatcherna i rad Norrby har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Norrby har släppt in i 11 av de senaste 13 bortamatcherna
 • Norrby har gjort mål i 8 av de senaste 9 matcherna
 • Norrby har släppt in i 8 av de senaste 10 matcherna
 • Norrby har inte vunnit 5 av sina senaste 6 bortamatcher

.

 • Brommapojkarna har släppt in i de senaste 3 matcherna mot Norrby i rad
 • I 3 av de senaste 4 av Brommapojkarnas matcher mot Norrby var antalet mål under 3.5

.

Form: Brommapojkarna mot Norrby.

Brommapojkarna hoppas på segersång igen.

Det har varit både högt och lågt för Brommapojkarna den senaste tiden, vilket resulterat i fyra poäng. Mot AFC Eskilstuna fick de åka hem tomhänta med en 3-1-förlust vilket man dock revanscherade sig med efter en 5-0-vinst mot Dalkurd FF. Den senaste matchen blev det delad poäng efter ett oavgjort resultat i en 1-1-match mot Örgryte.

Norrby letar efter mer.

Det har varit både högt och lågt för Norrby den senaste tiden, vilket resulterat i fyra poäng. Mot Trelleborgs FF fick de åka hem tomhänta med en 2-1-förlust vilket man dock revanscherade sig med efter en 1-0-vinst mot Västerås SK. Den senaste matchen blev det delad poäng efter ett oavgjort resultat i en 1-1-match mot Jönköping S..

Brommapojkarna vs Norrby Matchhistorik.

I det senaste mötet mellan dessa två lag, tog Brommapojkarna med sig 3 poäng därifrån i en 3-1-seger.Brommapojkarna tar sig an Norrby med 2-0-2 i bagaget från deras senaste matcher i Superettan.

Tabellställningar i Superettan.

Enligt Superettan tabellen är skillnaden mellan de två lagen för närvarande fyra poäng och fem platser. Den här omgången 15 kommer säkerligen att påverka båda lagen för resten av kampanjen. Därför kan vi inte vänta på att se Brommapojkarna och Norrby slåss om poängen i sin kommande sammandrabbning på söndag.

Skytteligan.

Samuel Leach Holm är den mest profilerade målgöraren för hemmalaget den senaste tiden. Brommapojkarna kommer säkerligen förlita sig på honom den kommande matchen. Samtidigt kommer Norrby ställa hoppet till Anton Wede att han ska lägga till fler mål till de tre han gjort de senaste sex matcherna.