Örgryte vs GIF Sundsvall: Bästa oddsen och matchtipsen

Örgryte vs GIF Sundsvall Statistik

  • Örgryte har inte vunnit 14 av sina senaste 16 hemmamatcher i Superettan
  • Örgryte har släppt in i 15 av de senaste 17 hemmamatcherna i Superettan
  • I 7 av de senaste 9 matcherna Örgryte har spelat, har båda lagen gjort mål
  • I 7 av de senaste 9 matcherna Örgryte har spelat i Superettan, har båda lagen gjort mål
  • I de senaste 5 Örgrytes matcher, var antalet mål över 2.5
  • GIF Sundsvall har förlorade 5 i de senaste 6 borta matcherna spelat utan att göra mål
  • GIF Sundsvall har förlorade 5 i de senaste 6 borta matcherna i Superettan spelat utan att göra mål
  • GIF Sundsvall har inte vunnit de senaste 10 bortamatcherna i rad
  • GIF Sundsvall har släppt in i 22 av de senaste 24 bortamatcherna
  • GIF Sundsvall har inte vunnit 16 av sina senaste 18 bortamatcher i Superettan

Örgryte vs GIF Sundsvall H2H

Senast lagen mötte varandra gick GIF Sundsvall av planen som 1-0-segrare. Ingen tvekan om att de planerar göra en liknande bedrift på fredag. Allt som allt har GIF Sundsvall bra resultat mot Örgryte under tidigare säsonger med övertag på 5-3-2 inför den här matchen. Spelbolagen har GIF Sundsvall att vinna denna match till högsta odds på 4.10. I de 4 senaste Superettan-matcherna mellan Örgryte och GIF Sundsvall slutade det under 2.5 mål. Punters tittar förmodligen inte efter båda lagen göra mål när GIF Sundsvall besöker Örgryte. Minst ett lag lyckades hålla nollan sju gånger i de senaste tio matcherna. Oddsen på att båda lagen inte ska göra mål ligger på 2.20 hos spelbolagen.

Under 2.5 mål gick in åtta times i de senaste tio matcherna mellan rivalerna. Örgryte gjorde ett snitt på 0.5 mål, där GIF Sundsvall gjorde i snitt 1.2 mål i dessa. Båda lagen göra mål var ett vinnande spel sju gånger av matcherna. Över 2.5 mål gjordes i sju av Örgryte’s tio senaste matcher i samtliga tävlingar. De gjorde ett snitt på 1.3 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i fyra av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 0.8 mål under den här perioden.

Örgryte vs GIF Sundsvall Preview

Örgryte form

Örgryte har åkt på några besvikelser i sina tre senaste matcher, då de kördes över av Trelleborgs FF i en 1-2-förlust. Sandvikens IF visade sig även dom för svåra när de vann med 3-1, innan Örgryte kunde slå tillbaka senast i en 3-0-vinst mot Gefle. Örgryte tog fem poäng från sina senaste tre möten med lag från ett, målade fyra och släppte in två mål. Örgryte löste endast en seger av sex försök så här långt på Örgryte:s stadion i Superettan. De kryssade en och förlorade fyra av dessa möten där de gjorde åtta och släppte in nio mål.

GIF Sundsvall form

Ett oavgjort resultat är det enda positiva som GIF Sundsvall har med sig från de tre senaste matcherna. De tog poängen efter 0-0 mot Sandvikens IF, sedan kammade man noll mot Trelleborgs FF i en 3-2-match. Sist blev det mer besvikelse då Helsingborg vann med 1-3. GIF Sundsvall tjänade fyra poäng från sina tre matcher mot lag från botten sex i Superettan. De gjorde två mål i matcherna, och släppte till två på vägen till ett vinster. GIF Sundsvall tog sig igenom sina sex senaste bortamatcher i Superettan utan seger. Det blev noll oavgjord och sex förluster, med tolv insläppta och två mål framåt.

Nuvarande tabellen i Superettan

Örgryte tog samtliga tre poäng fyra gånger i sina 10 senaste hemmamatcher i alla tävlingar, de kryssade ett och åkte på fem förluster under den här perioden. GIF Sundsvall vann noll av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort ett och förlorade nio. Örgryte förväntar sig nog att göra mål på fredag, då GIF Sundsvall inte hållt en enda nolla i de 10 senaste bortamatcherna. Värdarna kämpade i sin tur in tre hållna nollor i de 10 senaste på hemmamark.

Senaste lagnyheter

Örgryte har gjort mål först i sju matcher av de senaste tio matcherna. Överraskande nog har GIF Sundsvall endast gjort det första målet i tre av de senaste tio matcherna.