Gefle mot Landskrona BoIS – Matchförhandsvisning, Tips, Odds

Gefle vs Landskrona BoIS Statistik

  • Gefle har gjort mål i 17 av de senaste 19 hemmamatcherna
  • Gefle har gjort mål i 16 av de senaste 18 hemmamatcherna i Superettan
  • I 7 av de senaste 9 hemmamatcherna Gefle har spelat, har båda lagen gjort mål
  • I 6 av de senaste 8 hemmamatcherna Gefle har spelat i Superettan, har båda lagen gjort mål
  • Gefle har inte förlorat 7 av sina senaste 8 hemmamatcher i Superettan
  • Landskrona BoIS har gjort mål i 16 av de senaste 18 bortamatcherna i Superettan
  • Landskrona BoIS har inte förlorat 10 av sina senaste 11 matcher
  • Landskrona BoIS har inte förlorat 10 av sina senaste 11 matcher i Superettan
  • I 8 av Landskrona BoISs senaste 10 matcher var antalet av mål under 3.5
  • I 8 av Landskrona BoISs senaste 10 matcher i Superettan var antalet av mål under 3.5

Gefle vs Landskrona BoIS H2H

Supportrarna hoppas på en minst lika spännande match som senast Gefle spelade mot Landskrona BoIS. den slutade 3-3 och var en riktigt bra match. Gefle går in i matchen mot Landskrona BoIS med 1-2-3 i ryggen från deras senaste sex möten. En win-rate på 17% är kanske värt att ha i åtanke innan du placerar ett spel, beroende på din strategi. Gefle är segerlösa i sina senaste 5 matcher mot Landskrona BoIS. Gefle gjorde minst ett mål i 6 av sina 7 senaste matcher i Superettan mot Landskrona BoIS. Båda lagen hittade nät fem gånger i de senaste sex matcherna mellan Gefle och Landskrona BoIS. Bästa odds på BLGM finns hos spelbolagen till 1.70.

Över 2.5 mål blev vinnare fyra gånger av de senaste sex matcherna mellan lagen. Gefle gjorde ett snitt på 1.34 mål, medan Landskrona BoIS snittade 2.34 mål. Båda lagen göra mål gick in fem gånger. Över 2.5 mål gjordes i sex av Gefle’s tio senaste matcher i samtliga tävlingar. De gjorde ett snitt på 1.4 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i fyra av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 1.4 mål under den här perioden.

Gefle vs Landskrona BoIS Preview

Gefle form

Gefle är just nu väldigt ojämna efter förlust mot Östersund med 4-3 innan vann man med 3-1 mot Örebro. I den senaste matchen kom ytterligare ett nederlag med 3-0 mot Örgryte.

Landskrona BoIS form

Landskrona BoIS ser tillbaka på sina tre senaste matcher med sex poäng insamlat. Mot Östers IF blev det förlust efter 2-1, men de reste sig snabbt och vann mot Helsingborg i en 0-1-match. De följde upp vinsten med en ny 2-0-seger mot Trelleborgs FF i den senaste matchen. Landskrona BoIS gjorde tolv mål och släppte in fyra i deras fem senaste matcher mot lag från den övre halvan av Superettan-tabellen. De fick ihop fyra vinster och 14 poäng.

Nuvarande tabellen i Superettan

Gefle tog samtliga tre poäng tre gånger i sina 10 senaste hemmamatcher i alla tävlingar, de kryssade fyra och åkte på tre förluster under den här perioden. Landskrona BoIS vann tre av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort två och förlorade fem. Båda lagen har varit usla på att hålla koll på sina motståndare på slutet. Medan Gefle lyckades hålla nollan i två av matcherna på Gefle:s stadion, höll Landskrona BoIS tätt i två av de senaste bortamatcherna.

Senaste lagnyheter

Gefle har gjort första målet i sex matcher av de senaste tio på hemmaplan. Landskrona BoIS har gjort första målet i fem matcher av de senaste tio på hemmaplan. Gefle har gjort mål i 3 raka hemmamöten med Landskrona BoIS.